Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

כפי שאומרת הכותרת- אני מחפש שרשור ספציפי העוסק בכדאיות קניית רכב פרטי לעומת לקיחת רכב חברה. מה שמיוחד בשרשור הזה מכל האחרים, הוא שמצורף בו לינק לקובץ WORD מפורט בן מספר עמודים, ובו השוואת נתונים ומסקנה הקובעת שקניית רכב פרטי עשוייה להוביל, בטווח הארוך, לחיסכון של 200-300 אלף ש"ח, כתוצאה מהברוטו הגבוה וההשלכות על התנאים והפנסיה.

אם אני זוכר נכון, פותח השרשור הוא זה שצירף את הלינק, אך ייתכן והוא צורף ע"י אחד המשתתפים האחרים.

השרשור נפתח בחצי השנה האחרונה.

אוסיף ואומר שביצעתי מספר חיפושים אך כולם העלו חרס.

אם מישהו מצליח למצוא את השרשור המדובר, או אם מצרף הלינק זוכר במה מדובר- אודה מאוד על העזרה.

שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה השרשור המבוקש?

והנה עוד כמה על דוגמאות.

כ"מומחה" לסטטיסטיקה וכלכלה (מטעם עצמו) אוכל להגיד לך שאפשר להתאים טבלאות ומציאות לכל מסקנה שבה תחפוץ.

לאחי נגנב רכב מליסינג בשבת בצהריים (לפני כחודש). בתוך הרכב היו מפתחות של הרכב "של האשה" (פרטי) - אחי קיבל רכב אחר בתוך שעתיים (כבר אמרנו שבת בצהריים?) ואשתו נשארה יומיים ללא רכב. קשה לתמחר כזה דבר! גם "סע בלי חשבון" זה יתרון ללקוח (וחסרון גדול לכל היתר!).

גם רתיעה של אנשים (שלא לומר נשים) מ"בזבוז" זמן במוסכים, "עובדים עלי" וכו'.

כפי שאני רואה את זה הליסינג התחיל בחברות גדולות ונחשבות שפשוט רצו "עובדים בראש שקט" ונתנו לכל עובד זכאות לרכב ליסינג ,בהתחלה ללא הגבלת ק"מ. גם לחברות אלה הגיעה הגבלת הק"מ, ושווי השימוש גדל עם הזמן (בצדק!) ואנשים פשוט התרגלו לליסינג.

מצד שני, אם משווים רק את הרכב (ללא הדלקן שמחובר מאחור), לא הייתי מחליף את הקסנטיה שלי (אפשר לתאר בת כמה היא) ביונדקיה ריו-קסנט שלו (השתנה רבות לאחרונה).

פורסם

תודה

אכן מדובר בלינק הראשון

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...