Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיקור ה-SV1000

mendev
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב קראתי שלוש כתבות שונות על ה-SV1000. קראתי את האזרח, קראתי את הכריש, וקראתי את ענפי בבייקס.

עכשיו או שהם מדברים על שניים ואפילו שלשה אופנועים שונים או משהו מסריח כאן. מצד אחד אני מבין מענפי והאזרח כי מדובר באופנוע נהדר ואילו הכריש היה שמח לצבוע אותו בכחול ולזרוק לים.

עכשיו לפני שאני רוכב וקובע את דעתי האישית (שזו הדרך הכי נכונה לברר את האמת) אני תוהה מדוע יש הבדל כזה גדול בחוות הדעת.

מה דעתכם ?

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
טוב קראתי שלוש כתבות שונות על ה-SV1000. קראתי את האזרח, קראתי את הכריש, וקראתי את ענפי בבייקס.

עכשיו או שהם מדברים על שניים ואפילו שלשה אופנועים שונים או משהו מסריח כאן. מצד אחד אני מבין מענפי והאזרח כי מדובר באופנוע נהדר ואילו הכריש היה שמח לצבוע אותו בכחול ולזרוק לים.

עכשיו לפני שאני רוכב וקובע את דעתי האישית (שזו הדרך הכי נכונה לברר את האמת) אני תוהה מדוע יש הבדל כזה גדול בחוות הדעת.

מה דעתכם ?

"הכריש היה שמח לצבוע אותו בכחול ולזרוק לים." :shock:

נכון, הוא לא התלהב מהאופנוע כמו האזח וענפי אך בסך הכל הכתבה די אוהדת את האופנוע.

לבטח היא לא שלילית ואנטי כמו שאתה מתאר אותה.

פורסם

מה דעתכם ?

נכון, הוא לא התלהב מהאופנוע כמו האזח וענפי אך בסך הכל הכתבה די אוהדת את האופנוע.

לעיתים יש לקרוא בין השורות ולברר מעבר...(ואני לא אוסיף)

ועדיין שמדובר בשלשה אנשים שונים אין סיבה לכזה הבדל

פורסם

מה דעתכם ?

לעיתים יש לקרוא בין השורות ולברר מעבר...(ואני לא אוסיף)

ועדיין שמדובר בשלשה אנשים שונים אין סיבה לכזה הבדל

למה מנדב?

למה אין סיבה?

אם תשאל שלושה אנשים שונים על בנדיט 600 אתה תקבל בדיוק את אותה דעה?

לגיטימי ואף טוב שיש כמה דעות וכמה זוויות שיכולות לעזור לך לבחור,הרי לא תקנה אופנוע ללא נסיעת מבחן ואולי בנסיעה תוכל להתפקס על פלוסים ומינוסים שמצאו כל אחד ואחד מהכותבים הנ"ל וקרוב לוודאי שאף תמצא פלוסים ומינוסים אחרים,הרי האזרח,הכריש וענפי לא רוכבים כמוך,אין להם את אותם דרישות,אין להם את אותו סגנון וכו'..

אתה באמת מעדיף שכל הזמן כולם יגיעו לאותם מסקנות?

הרבי,שלא מבין מה הבעיה בריבוי דעות.

אין כמו לגרף עלים!

פורסם

שוב זה לא ריבוי דעות אלא דעות הפוכות.

פורסם

שלזה מנדב..קוראים ריבוי דעות! :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אתה,מה אתה מבין?

מנדב אמר שדעות הפוכות זה לא ריבוי דעות.

הן הפוכות!

הבנת?

אין כמו לגרף עלים!

פורסם

אתה,מה אתה מבין?

הן הפוכות!

הבנת?

רגע...אז הדעה שלו הפוכה משלי...בואנה..אני לא מבין מה הולך פה..יש פה הרבה דעות! :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אני יודע שהאליטות המדינית (להלן הנשיא) והדתית (להלן הרב) מתאחדות על מנת לאמלל את האזרח הקטן.

אני יודע על הכספים היחודיים שהנשיא מעביר לישיבת "שה תמים" בראשותו של הרב, ישיבה פיקטיבית שהיא בעצם כיסוי להגעת כספים ישירות לכיסו של הרב.כספים שהאזרח הקטן שילם במיסים. אני יודע שהרב משתמש בכספים אלו לטובת קניית חלקי קרבון לקטנוע שלו.

די לשחיתות :mad:

פורסם

אתה,מה אתה מבין?

הן הפוכות!

הבנת?

רגע...אז הדעה שלו הפוכה משלי...בואנה..אני לא מבין מה הולך פה..יש פה הרבה דעות! :lol:

שים לב נשיא יקר.

זה שיש הרבה דעות זה לא בהכרח אומר שיש ריבוי דעות ואם הן הפוכות אז זה בכלל משנה את כל הסיטואציה.

ולסיכום(אלא אם מישהו רוצה להוסיף משהו)מנדב אם הבנתי את הכוונה שלך בשירשור הזה...חפש את זה במקומות אחרים(ולא חסרים כאלה...).

אין כמו לגרף עלים!

פורסם

נסה לקרוא את המבחנים השונים על המולטיסטרדה...

ולגבי ה-SV - גם אני לא ממש התעלפתי ממנו.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

זה פער זה? :shock:

מה תגיד על הפייזר 600? בעוד הדעה שלנו בפולגז הייתה מאד מאד מסתייגת, מוטו ובייקס מהללים אותו כאילו אין מחר. אגב גם בחו"ל יש פערים, בעוד Motorcyclist מייקם אותו אחרון מבין 3, Motorcycle Online.com מיקם אותו חמישי מתוך שבעה וגם BIKE האנגלי מתלונן עליו, הרי ש Motocycle USA.com אומרים עליו בעיקר דברים טובים.

מה זה אומר? לא יודע... אבל בעיקר שהשתנתה קצת התמונה בארץ. פעם מוטו היו אומרים את דעתם, נקודה. היום יש גם את בייקס, יש את "הארץ", ויש אותנו.

תקרא, תפנים, תבין והכי חשוב תיקח בפרופורציה. אחרי כל אלה תעשה סיבוב בעצמך ותחליט מה טוב לך. הכי גרוע זה לבסס "ידע אישי" על סמך קריאת מבחנים, ולהפציץ איתו את הפורום (כן, בעיקר תפוז) בידענות נטולת בסיס. ככה מתחילות סטיגמות ועוד כל מיני רעות חולות.

ולגבי ה-SV, בחנו אותו 3 רוכבים שונים, והיינו תמימי דעים לגבי המסקנות החיוביות. אישית עוד הייתי מאופק...

מה דעתכם ?

פורסם

והנה בשביל הספורט... דעה ישראלית נוספת...

:)

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=413743&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תוכן חדש...