Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

ביצעתי החלפת מנוע לג'יפ שברשותי במקום מוכר בדרום שגם מבצע את העבודה וגם מוכר מנועים.

לכאורה הכל בסדר המנוע שהותקן שקט ופועל ללא בעיות (כבר יומיים אני נוסע בו), אבל יש לי מספר שאלות.

המנוע נראה ממש מיושן (לפחות מכסה השסתומים בצבע שחור עם כיתוב אדום באותיותDAIHATSU שמוטבעות עליו).

עוד לפני סגירת העיסקה נאמר לי שיותקן מנוע שאותו ראיתי במוסך (מנוע עם סעפת של הזרקה, נאמר לי שהוא יפורק ויותקן הקרבורטור שלי - בלי שום קשר המנוע היה נראה הרבה יותר טוב ממה ששמו לי).

במהלך העבודה נאמר לי שאי אפשר לשים מנוע מוזרק כי יש לו חיישנים שצריך להתקין במקור וזה בילתי אפשר ואחכ אמרו שאין קר לאיך המנוע נראה (עובדה שבאמת באותו יום הוציאו מהמחסן מנוע חדש שנראה מצוין זהה והוא היה תפוס).

שילמתי על שמנים פילטרים משאבת מיים , למרות שבסקר שעשיתי באזור המרכז כל החלקים האלו כלולים במחיר (במרכז 4500), בדרום 5000, האחריות ל-3 חודשים. אבל עדיין אני חושש שעבדו עליי .

למישהו היה ניסיון דומה ?

האם באמת לא ניתן לשים מנוע מוזרק במקור לרכב עם קרבורטור ?

תודה רבה.

פורסם

שלום רב !

היצן בהחלט להרכיב מנוע מוזרק בעבר , לאחר הרבת סעפת היניקה עם הקרבורטור במנוע המוזרק, ושישנויים קלים נוספים, כגון הרכבת משאבת דלק חשמלית במקום מכנית.

באם הובטח לך מראש מנוע מוזרק שהוא מנוע מתקדם יותר, יש לעמוד בהבטחה, אם לא היוו אמורים לידע אותך מראש, באם המנוע המוזרק תפוס להחליפו במנוע אחר מוזרק מהמלאי.

לגבי התוספות ששילמת, הכל היה צריך להיות מסוכם מראש עם המוסך, כך שהיית צריך לדעת זאת מראש,ולהסכים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...