Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעו קצת חלקים מחו"ל, בשעה טובה.

כבלי הצתה, כבל בלם יד, סליבים ופיסטונים, תושבות מנוע, תושבות גיר, פילטר שמן, סט אטמים, משאבה הידראולית, brake pressure storage ועוד מכל טוב. בקיצור-לעבודה.

handbrake cable,transmission fasteners,oil filter,ignition cables.JPG

Engine Fasteners.JPG

Hydraulic pump.JPG

New Cylinder.JPG

Steering sleeves.JPG

DSC03988.JPG

1973 ,DS23 Pallas

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אךךךך ממש כמו ממתקים. אני רואה שקנית גם את הגרמושקות למסרק ההגה. לא פשוט להרכיב אותן.

את ווסת הלחץ שקנית- ואני יודע שהוא מה זה יקר, ניתן לשפץ במאמץ קטן ובמחיר של 20 אירו.

בהצלחה

אריה

פורסם

כל המציל DS אחת כאילו הציל עולם ומלואו.

לטעמי אחד הרכבים החשובים אשר תעשית הרכב ניפקה, ממש אגדה מוטורית.

והיופי... , מדהימה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איזה מכשיר - לבומבות ?

יש לי בומבות עם הברגה. רק דיאפרגמות לקנות ולהכניס לחץ מתאים

אקסל ידידי...מה עם המכשיר??

אריה

פורסם
אקסל ידידי...מה עם המכשיר??

אריה

אהלן אריה,

אני כרגע בצרפת,כשאני חוזר אני דואג לך.

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה שמזמן לא כתבתי, לא אומר שאין התקדמות.... הרבה מאוד חלקים נרכשו מספקים שונים בעולם ואני מקווה לסיים את המנוע עד סוף הקיץ ולהיכנס לפחחות וצבע עד החגים. כשעמדנו להחליף סליבים, התגלה שהבלוק קצת עקום והוא משתפץ כרגע. כשיחזור משיפוץ, נתחיל בהרכבות של המנוע ואעדכן מה קורה. בינתיים, הנה האגזוז החדש מאוסטריה, כמעט על כל חלקיו (יש עוד כמה שלא צולמו). הכל כל כך מסובך באוטו הזה, אבל כל כך מקסים...

exhaust.jpg

1973 ,DS23 Pallas

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הסתבר שבלוק המנוע לא סתם היה קצת עקום. זה לא שלא השחיזו אותו כמו שצריך בפעם שעברה, פשוט בגלל שהוא תיכף בן 40 הברזל התחיל להתפורר. הבלוק עבר ריתוך אימתני, יישור מחודש והתאמה לסליבים החדשים שיישבו בו כמו שצריך. בינתיים התחלתי לנקות את החלקים לקראת ההרכבה. צבעתי את הבלוק המשופץ, צבעתי את הקרטר שמן ואוטוטו מתחילים להרכיב את המנוע מחדש.

DSC04253.JPG

DSC04245.JPG

DSC04273.JPG

DSC04274.JPG

DSC04275.JPG

DSC04255.JPG

DSC04269.JPG

DSC04279.JPG

1973 ,DS23 Pallas

פורסם

איזה אוטו מדהים - אם לא אלפא זה בטח היה סיטרואן - אחרי שאקליפטוס נפל לי על הדה שבו בחורף של 91 וחיסל את החלום באמצע השיפוץ

כך היה נשאר - לשפץ DS למן היסוד צריך אומץ או שיגעון - מן הסתם שילוב "בריא" ביניהם

שיהיה בהצלחה והנאה - כל הכבוד

• תוכן חדש...