Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני לא היתי מרכיב את המנוע הזה כי הוא יסדק מיד שוב. לדעתי המנוע הזה פסול וחבל על הכסף והבריאות שלך.

אם היה מדובר על רכב רגיל אז עוד ניחה אבל בסטרואן שלך צריך לפרק את האמרבו של האוטו על מנת להוציא מנוע.

לדעתי הבלוק ניסדק עקב סגירה פושעת של ברגי הראש בעבר.

למה אני מיתכוון? בתוך ההברגות של ברגי הראש היה ליכלוך ובוצה שלא ניקו וכאשר סגרו את ברגי הראש הם ניכנסו כמו בוכנה הידראולית וסדקו את המנוע. אם אני צודק ברגע שתחזק את ברגי הראש המנוע יסדק שוב ליד ההלחמות לצערי.

הלוואי ואני טועה.

יתכן וניתן אולי לתקן את גוף המנוע אבל לא בצורה החובבנית הזו, מי שריתך היה אמור לידע אותך שריתוך של יציקה בלי" שיטוח" לא תחזיק מעמד!

כדאי שיחזיק צריך להגדיל את ההברגות בבלוק המנוע ולהחדיר בוכסות ארוכות פנימה עד כמה שניתן עמוק ובנוסף להכניס גוזונים ולסגור אים אומים את הראש.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום

א. האם השרוול יבש או רטוב ?

ב. אם זה יבש (בכל זאת רכב בתכנון של לפני כ 50 שנה) לא היה עדיף לעשות חריטה ולהביא בוכנות גדולות יותר (אוברסייז) ?

ג. האם אתם גם בודקים מיסבים לטלטלים ולקראנק ?

ד. מסכים עם בני ל. - לא רק בגלל הסיכון שבדבר, אלא בגלל המורכבות שבתהליך - כל כך הרבה שעות עבודה שקשורות לפירוק/הרכבת המנוע. בכל פירוק נוצרים נזקים נוספים כגון בוקסות למשאבה הידראולית והווסת שיכולות להיפגע. צינורות הידראולים שנפגעים - בעיקר חיבורי הקצה ובקיצור כל כך הרבה ניתוקים של המערכת ההידראולית (18 במספר אם אני זוכר נכון), מיליון כיוונים לקלאץ, לוסת הצנט., למהירות השילוב, לטורים בקרבורטור, לשמירה על הטורים בעת לחיצה על הברקס - אל תשכח שבחצי אוט. מדובר. כמו כן צינורות מים שלא נאטמים כראוי וכו וכו,. - שווה לחשוב פעמיים אם לחבר את זה סתם כך. מומלץ להתייעץ עם עוד גורם.

ה. בכל מקרה אל תיפח רוחך. השתדל להגדיר מועד הגיוני לצביעה - כי לצבוע כשיש עוד מכניקה לא נותן דבר.

ו. בהצלחה

אילן

פורסם

שיהיה בהצלחה, יופי של פרוייקט

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז הבלוק מוכן, מרותך וצבוע. מתחילים להרכיב את המנוע. קראנק בפנים, מכינים את הבוכנות מרכיבים את הסליבים. אז מסתבר שסט האטמים ה"מקורי" מגרמניה כולל אטמים לסליבים שקצת קטנים מהדרוש. האטמים נקרעו ונאלצתי לייצר בארץ אטמים חליפיים במידה הנכונה, מה שעיכב קצת את העבודה. האטמים הוכנו, הורכבו והעבודה מתקדמת יפה.

מנוע סיטרואן 08.2011 019.jpg

מנוע סיטרואן 08.2011 020.jpg

מנוע סיטרואן 08.2011 026.jpg

מנוע סיטרואן 08.2011 031.jpg

מנוע סיטרואן 08.2011 035.jpg

1973 ,DS23 Pallas

פורסם

ואם כבר הגיר בחוץ, ועימו גם הקליפרים של מעצור היד, כדאי לחליף את הרפידות של מעצור היד וכוון. כשהכל מורכב קשה מאד להגיע אל בירגי הכוון. בהצלחה

אריה

פורסם

פרוייקט מדהים ומאתגר!

בהצלחה בכל השלבים שתבצע.

שמח לשמוע שניתן להשיג חלקים .

בסופו של דבר אני משוכנע שתשמח לטרוף כל מהמורה בדרך לאחר שהבולמים יתפקדו כמו שהיו בהתחלה.

שנה טובה ובהצלחה!!!:-D

צ'צ'יק

פורסם
בהצלחה בפרויקט, נראה שאתה עושה אחלה עבודה.

תבורך על החזרת מכונית מדהימה לכבישים :-)

דניאל

תודה רבה.

1973 ,DS23 Pallas

פורסם
פרוייקט מדהים ומאתגר!

בהצלחה בכל השלבים שתבצע.

שמח לשמוע שניתן להשיג חלקים .

בסופו של דבר אני משוכנע שתשמח לטרוף כל מהמורה בדרך לאחר שהבולמים יתפקדו כמו שהיו בהתחלה.

שנה טובה ובהצלחה!!!:-D

תודה רבה ושנה טובה גם לך.

1973 ,DS23 Pallas

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז בזמן שחלף התקדמנו המון. קצת תמונות מהרכבת המנוע, סליבים, טיימינג וכו'. במקביל ניקוי וצביעה של מכלול ההגה המשופץ, מכסה בית השסתומים ועוד. גם תושבות המנוע החדשות- כבר בפנים.

DSC04332.JPG

_____ ____ ___ 005.jpg

_____ ____ ___ 001.jpg

_____ ____ ___ 003.jpg

____ _______ 08.2011 005.jpg

DSC04337.jpg

1973 ,DS23 Pallas

• תוכן חדש...