Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי גולף 6 מיד שניה. בגולף מותקן כסטנדרט מסך מגע מקורי לשליטה על מערכת הסטריאו. ברצוני להוסיף דיבורית BT וכן חיישני חניה ומערכת ניווט. ברדיו מילנו אמרו לי ששדרוג כזה למערכת המקורית זה סיפור של מעל 3000 ש"ח לדיבורית משולבת במסך המגע ובמערכת הסטריאו עוד למעלה מ - 7000 ש"ח למערכת ניווט. זה מחיר שערוריתי. התקנה של מערכת פיליפס חדשה זה בסביבות 6000 ש"ח. מהן האלטרנטיבות המומלצות שיש לי? האם יש דרך נוספת להשתמש במסך המגע המקורי? האם עדיף להתקין מכשיר חיצוני שהוא זול בהרבה? אם כן, איזה מומלץ?

פורסם

אל תיקנה משהו זול שתיצטער עליו .

משו זול ליפעמים יעשה לך יותר בעיות

שתוציא עליו יותר כסף משאם היית קונה מכשיר של חברה עם אחריות .

פורסם

אגב, למערכת הקיימת

יש אפשרות להוסיף דיבורית למיטב זיכרוני

לפחות היום אני יודע שאפשר להוסיף, אם זה המערכת שמגיעה כמו בפאסאט .

לגבי GPS איני יכול להשיב לך על זו .

פורסם

התקנתי בסופו של דבר דיבורית חיצונית parrot וכן חיישני רברס חיצוניים אצל אלכס סנדר מרחוב וסרמן בת"א (ליד משטרת התנועה).

לקח מחיר מופקע והתקין דגמים מיושנים. לא מומלץ. רציתי לחסוך ושילמתי ביוקר. כהתקשרתי לאמר לו שהמחיר שלו גבוה ביחס למתחרים טרק לי את הטלפון בפנים. חוצפן וגס רוח.

×
×
  • תוכן חדש...