Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לאחרונה רכשתי רנו מגאן דיזל .

לא מעט אנשים אמרו לי כי הדיזל בארץ אינו עומד בתקן האירופי ולכן לא מעט רכבי מכאן מאבדים את המנוע מוקדם מהצפוי .

בנוסף נאמר לי שאפשר להוסיף בכל תדלוק ושהדבר ישמור על המנוע לאורך זמן .

השאלות שלי הן האם מישהו יודע לאמת או לסתור את הדבר ? ובכל אופן האם הוספת שמן בתדלוק לא יכולה להזיק ? ואיזה שמן

מוסיפים וכמה ?

תודה רבה וסופ"ש נעים . :-)

פורסם

לא מוסיפים שמן בתדלוק.

יש מגוון תוספים, אשר לדעתי לא מוסיפים שום דבר חוץ ממזומנים למוכרים\יצרנים.

מערכת הזרקה נפגעת מסולר לא איכותי הרבה לפני מנוע.

רכבי דיזל של רנו באמת רגישים לסולר לא איכותי ומאוד רגישים להזנחה בטיפולים. מה שאתה יכול לעשות, זה לא לתדלק בתחנות מפוקפקות (גם אם המחיר זול מאוד), להחליף פילטר סולר לפי המלצת היצרן (20 אלף ק"מ) או אפילו להחמיר עוד יותר (כל 15 אלף) + פילטר אויר בכל טיפול,

להשתמש בשמן מנוע איכותי שעומד במפרט היצרן (10-40W של ELF או VALVOLINE ), נוזל קירור שעומד במפרט היצרן.

מה שכן יכול להרוס את המנוע, אלה אירועי התחממות, מחסור\עודף שמן - שים לב לנזילות, תבדוק כמות הנוזלים.

אל תהיה מופתע - הרכב יכול לצרוך כמות לא רצינית של שמן (בגלל הטורבו) - תבדוק את כמות השמן ותוסיף בדיוק את אותו השמן שיש במנוע.

כדאי גם לשמור על הטורבו - להמתין כחצי דקה לפני תחילת הנסיעה ובעיקר לפני כיבוי מנוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קשקוש בגרוש!! כל הרכבים המיובאים לארץ מאירופה הם בתקינה אירופאית ומאוד חשוב שהדלק שאתה מתדלק יהיה נקי ואיכותי וללא שום שמן או כל דבר אחר בתוכו.

• תוכן חדש...