Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll:התקנתי מגבר של סרווין וגה HED.300 4 משהו כזה, מגבר טוב שמעתי מהרבה אנשים.

בקיצור המתקין היה אחלה גבר ובאמת הכל הלך חלק.

אבל שהוא התקין לא רק שאני שם לב שהעוצמה לא השתנתה(אולי קצת)האיכות פשוט זוועה, הכל צורם ומגעיל. הוא אמר לי הוא שם לי על חצי במגבר(נראה לי התכוון לGAIN)ויותר מזה אני אשרוף את הרמקולים והוא אמר לי במפרוש לא לגעת. (יש לי קומפוננט של 50 רמס).

בקיצור המתקין והחנות באמת אחלה אנשים, אבל התוצאה?אכזבה אחת גדולה.

הכל צורם.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר להגיד שלא אבל מצד שני אני פוחד להתעסק במגבר, הוא אמר לי במפורש לא לגעת למה הם יכולים לשרוף את הרמקולים ואני מאמין שהוא צודק.

לא יכול להיות שאתה שם מגבר סביר וטוב יחסית וזה גורע מהאיכות ללא מגבר.

זה פשוט דפ*ק.

פורסם

לא אמרת שאתה מתקין JBL ?

לעניננו מממ המגבר הזה נהדר ! לי יש את המגבר הזה

ואני נהנה מכול רגע ורגע !

מגבר מצויין .

יכול להיות שהקומפוננט שלך לא משו אבל זה עדין לא מסביר את העיניין

מדוע אתה עם מגבר וזה צורם לך ..

נסה לצלם תמונה של הכיוונים שלך ונוכל לעזור לך .

בלי תמונה יהיה נורא קשה ..

ואיזה קומפוננט יש לך ?

פורסם

ברור!

גם מערכת בעשרות אלפי שקלים יכולה להשמע חרא עם כיוונים לא נכונים.

תעשה חיפוש,רשמתי המון פעמים איך מכוונים מערכת,יש לך גם ב-FAQ מדריך שאיתמר כתב.

בשיפוצים...

פורסם
לא אמרת שאתה מתקין JBL ?

לעניננו מממ המגבר הזה נהדר ! לי יש את המגבר הזה

ואני נהנה מכול רגע ורגע !

מגבר מצויין .

יכול להיות שהקומפוננט שלך לא משו אבל זה עדין לא מסביר את העיניין

מדוע אתה עם מגבר וזה צורם לך ..

נסה לצלם תמונה של הכיוונים שלך ונוכל לעזור לך .

בלי תמונה יהיה נורא קשה ..

ואיזה קומפוננט יש לך ?

הקומפוננט שלי לא ברמת על אבל עדיין אתה יודע זה קומפוננט והוא לא אמור לצרום כמו מטורף.

יש לי פיליפס קומפוננט 6.5

עכשיו האחוריים שלי המקוריים בני 12 מחוברים לרדיו דיסק ובלעדיהם הכל יישמע עוד יותר צורם.

אממ אין כל כך מה לצלם הוא פשוט אמר שהוא שם לי על חצי במגבר, וכל השאר ברדיו דיסק אני מתעסק, יש לי אפשרויות של FLAT,POP.ROCK וכאלה, (סגנון מוזיקה). יש לי אפשרות לחתוך מיד,טרבל וכו'.אבל ניסיתי לשחק בה וא ני לא חושב שזה עזר.

פורסם

בכיוון מגבר לא מכוונים רק גיין וזהו - יש עוד דברים לעשות כדי שהמערכת תשמע כמו שצריך.

גיין זה רק עוצמה - מה עם שאר הפרמטרים?

תעשה חיפוש על כיוון מגבר זה מאוד יעזור לך.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ה׳ אשמור!

תעשה טובה ותחפש את ההסבר שלי או את המדריך של איתמר.

הייתי כותב לך אותו,פשוט אני כותב מאייפון וזה ממש לא נוח.

בשיפוצים...

פורסם

אני יודע שהוא שם על חצי גיין ואמר לי לא לגעת יותר.

הטוויטר של הקומפוננט העלוב שלי הוא אחד הטוויטרים היותר צורמים ששמעתם בחיים שלכם. אני פשוט לא יכול לשמוע חזק בלי לקבל דקירה באוזניים, ועוד עם המגבר זה התגבר.

אני שואל אתכם, להחליף לקומפוננט אחר יעזור?

איזה קומפוננט בטווח ה50-60 רמס אתם מציעים לי?

פורסם

למה אף אחד לא שואל אותך איזה רדיו דיסק יש לך אני לא מבין ...

אם אני אדע כמה וולט היציאות שלו אני אוכל להגיד לך איפה צריך להיות ה GAIN

להחליף לקומפוננט אחר לא יעזור . הרמקול לא צורם , המערכת צורמת , וזה לא יעלם באופן פלא עם החלפת רמקול .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

גם של פיליפס ...

למה פיליפס?כי מרוב טיפשותי ב5 דקות של שיחה קיבלתי "זבל" (יש לציין זבל לעומת מוצרים אחרים, אישית הרדיו דיסק סבבה לגמרי) וזה מה שיש.

הדגם המלא:CEM5000

אבל חברה גם אם אני אעלה קצת את הגיין הטוויטר צורם כמו סכין באוזן! אי אפשר לשמוע!

מה שמקל טיפה זה השמיעה ביחד עם האחוריים אבל מתישהו הם מחרחרים כי הם מקוריים ודי חלשים.

ואני רוצה להבין משהו, מגבר, לא משנה איזה עוצמה, אם הוא מגבר טוב ושל חברה טובה אמורה לשפר בעיקר את האיכות, לא?אז אפילו איכות לא השתנתה. אני ממש מרגיש אכזבה ואם זה עניין של כיוונים ניחא, אבל מה, יכול להיות שאני אתקע ככה עם המערכת וזהו?זה מה שמגבר נותן?אני בטוח שהסוורגין וגה הוא סביר מאוד וטוב יותר מכל מיני שטויות אחרים למרות שהוא קצת חלש.

אם הפתרון הוא, בעיני עיניים מקצועיות נטו הוא להחליף קומפ אני אחליף, יש ברירה?

פורסם

קורה ולא מעט ! המגבר שלך חשף את פרצופו האמיתי של הסט "קומפוננט" שלך. מגבר הוא לא תרופת פלא ו 50 אינו אלא מספר שאין לו שום אחיזה במציאות - לדפוק את הרמקולים אפשר גם עם ההגברה של הHU .

אם אחרי הוספת מגבר אין שיפור מיידי בסאונד קרוב לוודאי האשמה ברמקולים

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

זה נישמע כאילו אתה נימצא בבועה , אנחנו מנסים לעזור לך אבל אתה נישאר עם מה שאמרו לך

וננעלת על זה ..

תתחיל בלצלם לנו את הצד של המגבר כולל כול הכפתורים שיש שם להראות לנו גם על כמה גיין מכוון

וכו וכו אנחנו מנסים לעזור לך אבל זה באוויר .

נסה להגדיל ראש .

אתה חושב שהמוצרים שמכרו לך זבל, אם תחשוב ככה סביר להניח שתאמין בזה .

• תוכן חדש...