Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לחתוך ברדיו דיסק(תתפלאו, פיליפס מנשים להרשים:-D)

יש לי אפשרות לחתוך מיד, סאב,טרבל,ועוד כל מיני דברים שהם כתובים במספרים כמו למשל 1.5 או 12.5 קילו משו לא יודע מה זה בדיוק. ופה אני לא מתעסק.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

אולי תקפוץ לאחד מהמתקינים המומלצים של הפורום,אני בטוח שהם ישמחו לעזור לך.

או אפילו להפגש עם אחד מחברי הפורום.

בשיפוצים...

פורסם

אני לא מצלם כי פשוט אי אפשר לראות כלום !! והצילום ממש יהיה גרוע. המגבר מותקן על הצד.

בכל אופן היום הייתה לי ירידת מתח(זה נקרא?) הטורים פשוט נתקעו והתיבת גז נתקעה כזאת האוטו כאילו נתקע בהילוך.וגם יש לי רעשים טיפה במערכת כאילו פשפשפשפ כאילו מישהו נושף אבל לא רציני רק אם יש מוזיקה שקטה ממש שומעים.

פורסם

לפי איך שאתה מתאר את זה יש לך רעשי אלטרנטור, רק לפי התיאור שלך .

תריץ חיפוש בפורום ותבין איך פותרים זאת .

אתה מתעקש על זה ולא רוצה להעלות תמונה, מה הקטע ?

אתה רוצה שנעזור לך או שניתמוך בך יד ביד עובר תהליך ?

תעלה תמונה ונוכל לעזור לך ברצינות !

קח מצלמה תכניס אותה לתוך הבאגאז ותתפוס את הצד של המגבר

כמה שיותר מדוייק וברור .

משם יש דרך שנוכל לעזור לך !

פורסם

העיקר שאתה לא ערס

:-P

1. תוריד את הגיין קצת.

2. תעיף את הקלישאה הזולה הזאת מהחתימה שלך :-D (בכלל לא ערס... את לי פרח את לי יום את לי לילה - בלעדייך אין לי אור בלעדייך אני שיכור ובלה בלה בלה - חוסר יצירתיות מוחלט במסווה של רומנטיקה לעוסה כמו מסטיק רקוב).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא ערס,

אני חושב שאתה החלטת לא לשמוע בעצתם של אנשי הפורום המבינים,

אני אפילו בניגוד לכולם רציתי להיפגש איתך ולהקדיש לך מזמני מתוך רצון טוב

ובכדי שלא יפתח שרשור מהסוג הזה לאחר שתתקין כי אם תשיים לב תראה

שחוץ ממצבך הפיננסי כלום לא השתנה. ואם משהו השתנה אז אתה אומר שהשתנה לרעה

שאני בטוח שזו לא הייתה המטרה בהוספת מגבר.

כאשר תחליט כן לשמוע בעצתם של מנוסים ממך, אתה מוזמן לפנות אליי או לכל חבר פורום שיהיה מעוניין

לעזור לך באופן אישי וכן להקשיב וללמוד מאנשים ללא מטרות רווח בניגוד למתקין,מוכר,יבואן או מה שלא יהיה.

פורסם

אין לי כל כך אמצעים להגיע למקומות רחוקים כמו שאתם נפגשים. זה קצת בלאגן בשבילי.

בכל אופן חשבתי על אופציה שכיוונו לי אולי במגבר על יותר מדי טראבל לטוויטר אולי? אני יודע שהמתקין דיבר בעד טראבל כדי שישמעו יותר חזק אבל ברדיו דיסק הורדתי לגמרי כי זה צורם באמת.

יש במגברים כיווני טראבל כמו ברדיו דיסק?

פורסם

ה GAIN נמוך מדיי בשביל ר"ד עם יציאות 2 וולט , המגבר מנחית את עצמו , אם אתה אומר שהוא 45 RMS אז הוא כנראה פחות מזה ב 12.8 וולט סוללה וגם בגלל שה GAIN נמוך , הרמקולים שלך עובדים עכשיו עם 25 RMS לפי דעתי וזה לא מספיק לווליום שאתה שומע , בטח שלא אם סוג של איקווליזר שמגביר תדרים מסויימים פועל , זה מאוד פשוט.

ברכב באס נקי לא קיים עם כל כך קצת כוח , אתה שומע באס "אחר" עם עיוותים , למרות שהוא לא צורם.

הטוויטרים חדים בגלל זה גם ,

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
ה GAIN נמוך מדיי בשביל ר"ד עם יציאות 2 וולט , המגבר מנחית את עצמו , אם אתה אומר שהוא 45 RMS אז הוא כנראה פחות מזה ב 12.8 וולט סוללה וגם בגלל שה GAIN נמוך , הרמקולים שלך עובדים עכשיו עם 25 RMS לפי דעתי וזה לא מספיק לווליום שאתה שומע , בטח שלא אם סוג של איקווליזר שמגביר תדרים מסויימים פועל , זה מאוד פשוט.

ברכב באס נקי לא קיים עם כל כך קצת כוח , אתה שומע באס "אחר" עם עיוותים , למרות שהוא לא צורם.

הטוויטרים חדים בגלל זה גם ,

אני חושב שאתה צודק, אני בטוח שלא קיבלתי אפילו 30 רמס, העוצמה נשארה אותה עוצמה.

אבל המתקין פשוט אמר לי לא לגעת יותר בגיין, מה אני יכול לומר לו?תרים תרים,נו ויהרוס הרמקולים מולו, מה יקרה אז?בלאגן ופאדיחה אחת גדולה.

למשל עכשיו הורדתי מיד ברדיו דיסק ושומעים יותר רך ופחות צורם אבל משום מה עכשיו אני לא יכול לכוון אחוריים וקדמיים, מה שלפני המגבר היה אפשר. הכל נראה לי נדפק, מחר אני אלך למתקין, זה חנות עם בני אדם שאפשר לשגע אותם שעות הע יקר שתהיה מרוצה. וגם אם היו עצבניים, הם על זה לא משנה, שילמתי 1400 שקל(עם התקנה כמובן) על מגבר שלמרות שהוא קצת חלש הוא אמור לעזור וכרגע הוא לא מועיל.

ואני גר באיזור חדרה.

פורסם
וגם אם היו עצבניים, הם על הז*** שלי, שילמתי 1400 שקל(עם התקנה כמובן) על מגבר שלמרות שהוא קצת חלש הוא אמור לעזור וכרגע הוא לא מועיל.

אני חושב שאתה צריך קצת להפסיק עם הקללות, ואתה גם צריך לזכור שהרבה מאוד מתקינים נכנסים לפורום

ורואים את ההודעות שלך ותאמין לי שאם המתקין שלך יכנס לפורום הוא יזכור בדיוק למי הוא התקין אתמול

מגבר X על קומפוננט Y וכאשר תצטרך מסיבה כל שהיא לחזור לחנות יתנו לך יחס של אתה על הז** שלהם.

בסך הכל אתה אמרת שהם עשו עבודה לא רעה, ואל תצפה לקבל לפרארי במחיר של סובארו.

זה מגבר זול ובסיסי. הקומפוננט של פשוט, הרדיו דיסק שלך פשוט וכו'.

וד"א 1,400 ש"ח זה לא כזה הרבה למגבר+חיווט+התקנה אז שלא תחשוב גם שעשו עלייך יותק מיידי.

פורסם

כן שלומי אני לא מצפה לניסים ולנפאלות אבל בחייאת זה שהקומפוננט פשוט זה לא אומר שההגברה, ה-ג-ב-ר-ה של מגבר לא אמורה לעזור. זה הקטע.

אני זוכר שהם אמרו לי אמר לי שאם אני אקח את הרוקפורד R300 אפילו אחרי חודש אם המצב של המגבר תקין והכל בסדר הוא יחליף לי למגבר אחר במחיר הזה.

אז יש מצב שאני אעשה את זה עם הסרווין, אבל אני בטוח שהמגבר לא אשם.

• תוכן חדש...