Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רגע, בעיקרון אתה אומר שאני בכלל צריך להרים את הווליום במערכת לסביבות ה26-28 כשהגיין על מינימום ואז לאט לאט להעלות גיין עד שיש עיוותים?

אני חושב שהמתקין עשה את זה בווליום נמוך או שפשוט כיוון חצי גיין ולא יותר.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם זאת אפשרות אבל לא רצוי - לפעמים גיין סגור במגבר עדיין יכול לשלוח את הרמקולים שלך לעולם שכולו טוב.

לא -

תתחיל במערכת בווליום 0

גיין חצי במגבר

תתחיל להרים את הווליום במערכת לאט לאט עד שתשמע עיוותים - אם הגעת ל28 ואין עיוותים - אפשר לנסות להרים קצת את הגיין במגבר - בעדינות... לאט... לאט...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וכמובן חשוב לעשת זאת כשברדיו דיסק אני מכוון שרק הקדמיים ינגנו כן?כי אני מאמין שהרמקולים בני 12 האחוריים שלי שמחוברים לרדיו דיסק ירצו להתאבד.

ואני שואל אותך, מה יכולה להיות הסיבה שגם הטמפו לא כל כך מספק את הסחורה חוץ משינוי אופן צליל שבאמת התחברתי אליו אולי בגלל המגבר אולי לא אבל התחברתי בקטע הזה.

זה מאוד מוזר לי.

אולי החלפת הקומפוננט מוכיחה שקומפ של 50 רמס וקומפ של 120 רמס לא כל כך שונים?(אם הם איכותיים במבנה שלהם)אבל לפי מה שאני חווה אין הבדל, שניהם מתעוותים באותה מהירות ואולי הטמפו לפני.

פורסם

אתה כל פעם מוסיף נדבח לתעלומה הזו - אתה בא לאמר לי שאתה מחבר רמקולים מקוריים ועוד בני 12??? מה עכשיו...

אני רק יכול לאמר לך את הדברים הבאים:

1. על מגבר 2 ערוצים של אינפיניטי קאפא 52A שמוציא 50 וואט לערוץ סה"כ, הגברתי מוראל טמפו בצורה פסיבית ועד היום זה אחד הסטים שאני זוכר מאוד לטובה ואחת המערכות הפשוטות יותר שהיו לי שמאוד נהניתי מהן.

2. בהגברה פסיבית - הגברה של סט קומפוננט פשוט - הסיכוי שהקרוס יאזן את חלוקת ההספק בין הרכיבים יהיה טוב, הוא אפסי.

גם אם תיקח מגבר של 200 וואט - הטוויטר יתחיל לצרוח הרבה לפני שהמידבאס יגיע לכלשהיא תוצאה מאוזנת.

3. בעקבות 2 - היות והטוויטר בכל זאת לא זקוק ליותר מכמה וואטים בודדים רוב ההספק כן ילך על המידבאס - המידבאס של הטמפו יודע לעבוד נפלא גם על ערוץ הגברה של 50 וואט וזה שוב, מנסיון רב (וכמה וכמה חברי פורום רשמו דברים דומים בשרשיר השני שלך שכבר נחסם).

4. אי אפשר לכוון מערכת בהתכתבות - אפשר רק לתת לך עקרונות מנחים.

5. המתקין שלך - לא יודע לכוון מערכת.

6. המתקין שלך - לא יודע לכוון מערכת.

7. המתקין שלך - כנראה גם לא יודע להתקין מערכת.

תקרא בבקשה את כל מה שכתבתי 10 פעמים, לאט... תשנן את זה ותפיק את הלקחים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה צודק, כבר כתבתי בתגובה אחרת, כנראה שזה הבעיה, כיוונים שגויים, לא רק הגיין צריך להתכוון יש עוד דברים שם, נכון?

טוב אבל זו בעיה כי אם מישהו אחר יכוון לי ויקרה משהו למגבר או לרמקול.

מה אני צריך להגיד למתקין בפעם הבאה?איך מכוונים סט כמו של הטמפו למשל?

אני צריך פשוט לשים על בערך 25 ווליום ברדיו דיסק ולאט לאט להתחיל להעלות גיין עד שאני מרגיש עיוותים, נכון?ואז, מה צריך לעשות?יש חיתוכים של HP וכל מיני דברים כאלו...באמת שהמתקין לא נגע בהם.

• תוכן חדש...