Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי.

הפתרון הוא קומפוננט נורמלי כגון טמפו וכיוונים מדוייקים וטובים.

אבל אני שוב שואל אותך, אתה זרקת איזה משפט שאין הבדל בין הגברה של הרדיו לבין של המגבר(מבחינת עוצמה כמובן), אתה לא חושב שאתה מתבלבל?אז בשביל מה מגבר?

אני בטוח צריך לקבל לפחות 40-45 ליציאה, אז זה כבר הבדל גדול, לא?

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההבדל בין המגבר הפנימי בHU שלך לבין מגבר חיצוני הוא שמיים וארץ

תעזוב לרגע את נתון ההספק - בוא לבינתיים נתעלם ממנו לחלוטין למען האמת.

המגבר הפנימי בHU שלך יושב בתוך מעגל שעושה פעולות רבות נוספות מסביב שלא קשורות בהגבר, זה מוסיף רעש לאות היוצאת.

המגבר בHU הפנימי שלך סביר להניח שמגביר ספקטרום שלם וגם סביר להניח שאם יש לו קרוס, אז אי אפשר לדעת אם מדובר בקרוס איכותי במיוחד.

המגבר הפנימי בHU שלך יוצא לרמקולים דרך חיווט דק שמהווה התנגדות גבוהה והנחתה לרמקולים.

המגבר הפנימי בHU שלך מוציא בסביבות ה18 עד 20 וואט RMS כאשר הוא מוציא את המקסימום האפשרי שלו - אחוז העיוות כנראה כבר יהיה שמיע עוד לפני שהוא יגיע לרוויה בהספק העלוב הזה.

ואפשר להוסיף עוד דברים אבל הדברים שרשמתי מעלה מספיקים...

אתה צריך לבדוק -

1. מה המתח ביציאה שלך למגברים בHU.

2. הHU מכוון לחלוטין על FLAT.

3. ההתקנה צריכה להיות ראויה - מידבאסים על הגבהות מעץ שמהודקות היטב לדלת והמידבאסים מהודקים היטב להגבהות.

4. סט קומפוננט שהטוויטרים בו לא יצרמו לך כמו הפיליפס שיש לך כרגע.

5. כוונים נכונים.

אפשר להשיג את כל זה גם עם רכיבים זולים שקונים מאתרים כמו פארטס-אקספרס ומדיסאונד, אפשר להשיג את זה עם סטים פשוטים כמו מוראל פולס, פוקל פוליגלס, הרץ הי אנרג'י, HAT אימג'ן ועוד ועוד ועוד על מגבר פשוט של JBL או קיקר או סוליד אודיו או כל מותג פשוט שמספק את הסחורה.

אתה מפספס את העיקר שוב ושוב ושוב ושוב

העיקר הוא:

התקנה נכונה, כוונים נכונים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה שוב לא קולט... אמרתי ללכת למתקין טוב... לא לחזור לאחד שעשה לך את כל הבלאגאן הזה.

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

:-Dאם אתה אומר שהמתקין אשם אז אני לא ידוע עד כמה שאתה צודק אבל בכל זאת, אם היה לי קומפוננט איכותי יותר כמו הטמפו וחזק יותר, הבעיות אולי היו נמנעות בלי קשר למתקין\כיוונים שלו.

תודה לך על שהקדשת לי זמן רב בשרשור הזה.

אה! ושאלה מאוד מאוד חשובה.

יש לך נסיון עם הטמפו?זאת אומרת אפשר להגביר את הגיין איתו הרבה?

פורסם

זה מדהים איך שאתה לא קורא את מה שאני כותב...

:-D

אם היה לך מתקין טוב הוא היה יודע להתקין כמו שצריך את הרכיבים, הוא היה יודע לכוון בצורה "אנושית" את המערכת.

פתיחה של הגיין היא לא אינדקציה ליכולת של המערכת שלך לעבוד בעוצמה גדולה - פתיחה של הגיין זה בסה"כ תיאום בין רגישות הכניסה של המגבר לעוצמת האות שיוצאת מהמקור שמחובר אליו.

המגבר לוקח אות בעוצמה X ומוציא אותה בעוצמה Y

מה שמשתנה זה עוצמת האות שנכנסת למגבר, הנתונים של האלמנטים שאתה מחבר למגבר מהצד השני שלו, כל זה נשען על תשתית של מערכת החשמל שלך שאמורה לספק לכל המערכת שלך "תנאי עבודה" כמה שיותר טובים.

לקחת סט שדורש ערוץ הגברה של 100 וואט ומעלה בכדי לעבוד נכון על המגבר שיש לך כרגע זה לא הדבר הנכון לעשות אבל זה לא המקרה.

מוראל טמפו\פולס עובדים יפה מאוד על הגברה של 50 וואט לערוץ, אם אתה עובד אקטיבי אז בכלל אין בעיה - יש לי המון נסיון עם הסט הזה, שנים של נסיון.

בגדול - המגבר שיש לך כרגע הוא כנראה לא הבעיה שלך.

Pioneer TS-X150

פורסם

הבנתי אותך, תודה רבה (:

תגיד, בעיקרון הטוויטרים של מוראל לא צורמים וחותכים, נכון?שלא תהיה לי הפתעה:-D

(אני מאמין שלזהות טוויטר חד סכין או רך כל אוזן יכולה להבין)

פורסם

אדי, כולנו הרמנו ידיים |:

אנחנו מנסים להסביר לו את זה כול הזמן

אבל הוא מסרב להבין .

אני מקווה שעכשיו הוא הבין XD

בהצלחה .

פורסם

טוויטרים של מוראל באופן גורף הם טוויטרים רכים מאוד ונעימים מאוד לאוזן.

אבל כמו כל טוויטר - אם תיתן להם יותר מידי הם יהיו חדים ולא נעימים - בייחוד MT22 למשל.

יש פשוט טוויטרים שאין להם שום פירוט ואז הם באמת הופכים לסכינים.

טוויטרים של פוקל למשל הם מאוד מאוד חדים אבל בעבודה נכונה אפשר לקבל מהם תוצאות טובות מאוד וכבר הופתעתי כמה וכמה פעמים מטוויטרים שלהם שלא יכלתי להאזין להם במערכות מסויימות שהיו פשוט טובים במערכות אחרות.

לרוב זה עניין של כוונים אבל ישנם סטים שהם פשוט גרועים כמו למשל אינפיניטי רפרנס - טוויטר זוועה.

פיוניר סדרת TS - לא לגעת

תתייעץ לפני שאתה זורק כסף לפח.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה תתקין אותו אצל אותו המתקין... כוסות רוח למת...

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא כל כך מבין למה ישר האשמת את המתקין, סך הכל אין כל כך הרבה מה לכוון במגבר חוץ מגיין ושאר החיתוכים. אבל לא בטוח שזה יהיה אותו מתקין, מה שיהיה יהיה8)

בכל אופן, איך אתה ממליץ לכוון?ברדיו דיסק שלי יש 32 ווליום מקס. כמה לכוון בווליום ברדיו דיסק ואז להעלות בגיין?לומר לו לשים למשל על 24-26 ווליום ברדיו דיסק ולאט לאט להעלות את הגיין ?

פורסם

האמת משעמום עברתי על הכל הנושא

ואני לא מבין רק דבר אחד יש פה אלף אנשים שרוצים לעזור לך

ומשום מה אתה לא אומר מאיפה אתה סתם שאלה מה הבעיה שלך לקבל עזרה מה אתה מתבייש ?

ברצינות טחנת פה מים בקמות שאני בכלל לא מבין מאיפה הסובלנות של החברה פה ולא יצא לך מזה כלום

במקום שתגיד מאיפה אתה ומישהו כבר יפגוש אותך ויעזור לך

ועם כבר אז גם אני מנדב עצמי לעזור לך

אני מכרמיאל :)

עכשיו נירא לי יש מכל עיר מישהו שמתנדב לעזור לך

• תוכן חדש...