Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כתבתי לך פחות או יותר איך לכוון - תקרא אחורה - אתה לא קורא :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי בכנות ומבלי להעליב חס וחלילה את פותח השרשור ..

המאמץ שלך מיותר קצת

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם
אדי בכנות ומבלי להעליב חס וחלילה את פותח השרשור ..

המאמץ שלך מיותר קצת

אני פולני :-P

והוא לא ערס...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקנתי את הטמפו וגם עכשיו אין כלום.

גם הגיין על חצי ופשוט העוצמה לא גדלה בשיט וזה מתעוות מוקדם בערך כמו עם הפיליפס.

אני פשוט לא מבין מה הבעיה !!!!!!!!!!!!!!!!!

יום ראשון אני אחליף מגבר?

ודרך אגב, הוא חיבר לי את הסאב קיקר C12 ושמעו גועל נפש גם, מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אותו מתקין שהתקין לי הכל והכל והוא התקין באמת מושלם, והוא אחלה גבר. (לאונס אל תהרוג אותי :oops:)

אני חושב שאין מנוס מלהחליף מגבר או ללכת למישהו שמוכן לקרוע את התחת כדי להשיג תוצאה עם המגבר הזה.

ד"א התחברתי מאוד לצליל של מורל. שמתי על FLAT ברדיו דיסק ושומעים באמת יפה ולא צורם. "רך ומלטף".

:-)

פורסם

משהו לא הגיוני אצלך.אני עם ציוד הרבה יותר גרוע הגעתי לסאונד טוב.

או שנפלת על מגבר דפוק או מי שכיוון דפוק.

בשיפוצים...

פורסם

אין מצב שהמגבר תקול, בטוח הכיוונים.

באמת משהו פה מוזר :\

תגידו יכול להיות שיש קשר לזה שהמקס ווליום ברדיו הוא 32?

אני פשוט לא יכול להגיע למפגשים מכל מיני סיבות וחוץ המתקינים(ששיגעתי אותם כל ים במשך 4 ימים כמעט באתי אליהם חח) אין לי מי שיכוון לי. ואני לא מתעסק בזה כדי לא להרוס משהו.

אני פשוט כרגע עוד לא יכול לומר אם המגבר לא מצליח לפתוח את הטמפו אפילו קצת כי זה בדיוק כמו עם הפיליפס שהם מתעוותים מוקדם מדי.

זה פשוט מצחיק, מגבר שלא מגביר D:

(90 אחז לא אשמתו)

פורסם

32, ברוך, נחמה או איך שלא תקרא לזה -

אצלך ה32 בווליום של המערכת מייצג את ה100 אחוז שלה.

בוא נאמר ש16 אצלך זה 50 אחוז מעוצמת הHU.

תשים את הגיין במגבר על חצי.

נתק את הסאב.

תתחיל להעלות את הווליום במערכת - מתי אתה כבר מזהה עיוותים בתחום הבאס בסט הקדמי? האם לפני שאתה בכלל מזהה עיוותים בסט הקדמי הטוויטרים הופכים לבלתי נסבלים?

אם אתה מצליח להעלות את הווליום ל90 אחוז ואין עיוותים בוא נאמר 28 במערכת שלך - אתה גם יכול להעלות את הגיין.

Pioneer TS-X150

פורסם

ערס,אתה לא חייב להגיע למפגש בשביל שמישהו יכוון לך את המערכת,לא חסר חברי פורום ברחבי הארץ שיעזרו לך,רק תגיד לנו מאיפה אתה!

בשיפוצים...

פורסם

גיל אתה מתכוון ""לא"" ערס :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

חחחחחח שתהיו בריאים !

ואני מאיזור חדרה...

ולאונס אין לי סאב, הוא רק חיבר לי לשמוע כדי לגרום לי להבין כמה חסר סאב והאמת שמעו כל כך מגעיל ומעוות שנראלי שאני לא אקח סאב בכלל (סתם....)

אבל הקיקר C12 הוא חיבר לי אותו.

בקיצור אני נאלץ להסכים כנראה ש...המתקין אחלה גבר אבל לא יודע לכוון.

פורסם

כל הבאלאגאן הזה ועוד בלי סאב יא וואראדי

:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...