Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=jOWBjd3tNHk&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בסרטון הזה לקראת הסוף תוכלו לראות את הסלואו מויישן של הסאבים כשהם פועלים,ואפשר בצורה ברורה להבחין בכך שיש חוסר תיאום בפעולה של הסאבים למשל אחד קופץ הרבה והשני כמעט ולא,אפשר לראות שזה לא מיתנהל הכל כיחידה אחת.

ממה יכול לנבוע דבר כזה? אולי מרוב שיש הרבה סאבים (24 למעשה) אז יש למגבר/ים עומס להביא את הזרם לכולם ביחד ויש השהיה כזו או שזה מסיבה שאי אפשר להסביר,מאוד עיניין אותי אשמח לפתוח על זה דיון,לא רק במערכת הזאת אפילו בזוג סאבים אפשר לראות את זה.והאם זה משפיע על הסאונד?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני לא חושב,אתה רואה בפרוש הם לא זזים ביחד גם בסלואו מוושן.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לפי דעתי זה גם העיניין של המצלמה , לא מאמין שיש הבדל במראית עין.

הרחוק שאני יכול לחשוב זה שאולי ההתנגדות של הסאבים לא כל כך מדוייקים או שמה היציאות המגברים לא אחידות , אבל שום פעם אני יותר תומך בזה שהמצלמה לא מצליחה לקלוט את התנודות אז היא מראה את זה בסלואו מושן.

אל תיתפס על זה אין פה מה לחקור או להתעמק , שתיראה בעיניים הבדל אז יש על מה להתעמק.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

lishaina +1

אני גם חושב שהמצלמה לא מצליחה לקלוט את התדרים!

גם שמתם לב שבזווית מהצד רואים את הסאב זז ובזווית ישרה אתה לא יכול ליראות את הסאב בא וחוזר.

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

פריימים לשניה + איכות המצלמה = סאבים לא זזים ביחד

לא פעם ראשונה שאתה פותח שרשור כזה

מתי תלמד?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש גבול לעד כמה מצלמה יכולה להטעות.

גם בהילוך מהיר רואים שבשתי השורות הכי נמוכות של הסאבוופרים יש כאלה שלא זזים ביחד וגם לא באותו הקצב - ממש לא צריך את ההילוך האיטי בשביל זה.

זה יכול לנבוע מהמון סיבות

אמנם זה אותו הסאב וופר בכל "מופע" ומופע אבל יכול להיות שאחד מהם חדש יותר מאלה שלידו והסליל שלו עדיין לא נפתח, יכול להיות שהסאבוופרים בקצה של השורה יותר קרובים למגברים ולכן מקבלים אספקת זרם יותר מהר מהסאבים האחרים ולכן גם מגיבים יותר מהר, זה גם תלוי אם הוא חיבר את הסאבים בתור או במקביל או חלק מהם בתור וחלק מהם במקביל...

אולי הוא לא חיבר את כל הסאבים באותה קוטביות למרות שלקראת תחרות SPL אני לא מבין למה שמישהו יטעה כזו טעות.

יכול להיות שזה בדיוק ההפך מסליל לא פתוח אלא סאב שהסליל שלו כבר יצא ממרכוז ולכן הוא בקושי זז.

אל תשכחו שהבן אדם קורע לסאבוופרים האלה את הצורה - הוא קורע להם את הצורה בין אם זה מהסיבות הנכונות כמו תשתית מספיק חזקה והספקים מטורפים לבין אם הוא קורע להם את הצורה מהבחינות הלא נכונות, תשתית לא מספיק חזקה ואחוז עיוות אסטרונומי (לא משנה אם זה מTHD גרוע או עודף של באס בוסט וכו' וכו').

מה שלא יהיה - אין מצב שהמצלמה מזייפת כאן כי רואים את זה בכל רגע ורגע נתון והתמונה ברורה לחלוטין.

בין אם זה עניין של זוויות - עדיין רואים הבדלים ברורים מידי בין שני סאבוופרים שנמצאים ממש אחד ליד השני ומצולמים באותן הזוויות - עיקר הבעיות שם הן בשתי השורות בתחתית הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש קטע שהסאב 1 מגיב בצורה X וסאב 2 מגיב בצורה Y והשלישי מגיב גם בצורה X והאם באותה שורה קשה לי מאוד להאמין שרואים את זה גם במציאות.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

מסכים עם אליקו.

המצלמה מצלמת ב FPS נמוך ובגלל זה יש אשלייה של חוסר תיאום.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
אין שום מצב כזה.

במקום לקבוע נחרצות שאין מצב כזה,בוא תסביר.

מצלמות מצלמות 24-30 FPS,קשה להן לצלם דברים כאלה,ואחר כך להציג אותם כמו שצולמו.

נעשה את זה ככה,גם אם המגברים לא היו מספיקים לסאבים האלו,וכן היה חוסר תאום בין הסאבים,זה היה כ"כ מהר שלא היית מספיק לראות את זה בכלל,גם לא בסלוו מושן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש מצב שאולי הסאבים משפיעים אולי אחד על השני? הם הרי מנגנים אחד מול השני ומזיזים המון אוויר מה שיכול להשפיע על הממברנות ממול... אולי

פורסם

יש גבול לעד כמה מצלמה יכולה להטעות.

גם בהילוך מהיר רואים שבשתי השורות הכי נמוכות של הסאבוופרים יש כאלה שלא זזים ביחד וגם לא באותו הקצב - ממש לא צריך את ההילוך האיטי בשביל זה.

זה יכול לנבוע מהמון סיבות

אמנם זה אותו הסאב וופר בכל "מופע" ומופע אבל יכול להיות שאחד מהם חדש יותר מאלה שלידו והסליל שלו עדיין לא נפתח, יכול להיות שהסאבוופרים בקצה של השורה יותר קרובים למגברים ולכן מקבלים אספקת זרם יותר מהר מהסאבים האחרים ולכן גם מגיבים יותר מהר, זה גם תלוי אם הוא חיבר את הסאבים בתור או במקביל או חלק מהם בתור וחלק מהם במקביל...

אולי הוא לא חיבר את כל הסאבים באותה קוטביות למרות שלקראת תחרות SPL אני לא מבין למה שמישהו יטעה כזו טעות.

יכול להיות שזה בדיוק ההפך מסליל לא פתוח אלא סאב שהסליל שלו כבר יצא ממרכוז ולכן הוא בקושי זז.

אל תשכחו שהבן אדם קורע לסאבוופרים האלה את הצורה - הוא קורע להם את הצורה בין אם זה מהסיבות הנכונות כמו תשתית מספיק חזקה והספקים מטורפים לבין אם הוא קורע להם את הצורה מהבחינות הלא נכונות, תשתית לא מספיק חזקה ואחוז עיוות אסטרונומי (לא משנה אם זה מTHD גרוע או עודף של באס בוסט וכו' וכו').

מה שלא יהיה - אין מצב שהמצלמה מזייפת כאן כי רואים את זה בכל רגע ורגע נתון והתמונה ברורה לחלוטין.

בין אם זה עניין של זוויות - עדיין רואים הבדלים ברורים מידי בין שני סאבוופרים שנמצאים ממש אחד ליד השני ומצולמים באותן הזוויות - עיקר הבעיות שם הן בשתי השורות בתחתית הרכב.

1+ הבעיה בגלל זה נירא כו מוחשי ולמה שסאב אחד יצתלם טוב וזה שלידו לא?

אני גם מאמין שאם אין מחיצות בין הסאבים יכול להיות שכל האויר בתוך התיבה עושה דחס ועושה בלאגן,בכל מיקרא לא נירא לי שזה מצלמה לא טובה. אין מישהו שיוכל להסביר את זה טוב כי זה מסקרן אותי.

ג'ינו.

פורסם
במקום לקבוע נחרצות שאין מצב כזה,בוא תסביר.

מצלמות מצלמות 24-30 FPS,קשה להן לצלם דברים כאלה,ואחר כך להציג אותם כמו שצולמו.

אני לא צריך להסביר כלום, בעל התיאוריה צריך להסביר אותה :)

זה שמצלמות מצלמות ב-24-30 fps זה:

א. לא נכון :) לי למשל יש מצלמה שמצלמת ב-60 fps.

ב. לא מסביר איך שני אובייקטים באותו פריים זזים בקצב אחר..

כן, בעיקרון יכולות להיות כל מיני תופעות לוואי עם צילום ב-fps נמוך מידי (יודגש שאף אחד לא אמר שזה בכלל המצב במקרה הזה), כל מיני קפיצות בתמונה ודברים כאלה. אבל לא על אובייקטים שונים באותו הפריים :? הפריים הוא פריים מלא. אין שום מצב כזה שחלק מסויים בפריים רץ בקצב X וחלק מסויים בפריים רץ בקצב Y, זה פשוט לא קיים.

• תוכן חדש...