Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

הגיע הרגע להחליט ועל המאזניים יש 2 רכבים, סוזוקי סוויפט או יונדאי I20.

עשינו נסיעת מבחן על שני הכלים ושניהם בגדול נראים לנו.

לכל אחד מהם יש את היתרונות והחסרונות שלו.

ה-I20 מרווחת יותר, מרגישה מאובזרת ואולי אפילו יוקרתית יותר ויש לה תא מטען גדול ונח יותר, לעומת זאת הסוויפט מרגישה מושקעת יותר, שהחומרים בה איכותיים יותר והבלמים שלה הרגישו טובים יותר.

הישיבה היתה נוחה בשניהם.

הצורך הוא בעיקר לנסיעות לעבודה, בינעירוניות עם פקקים, אבל גם לנסיעות קצת יותר ארוכות מדי פעם.

הסוויפט אמורה להיות חסכונית יותר בדלק אבל בכמות הק"מ שאנחנו נוסעים, אני לא יודע כמה זה משמעותי.

לשני הרכבים יש 2 גירסאות (רגילה ומפוארת), כאשר הסוויפט יקרה יותר בכ-4000 ש"ח לכל דגם כאשר בדגם הפשוט יש יתרון גדול לI20 מבחינת אבזור, בדגם המפואר היתרון מצטמצם כאשר לכל דגם יש את הפיצ'רים שאין לשניה.

הסוויפט החדשה קיבלה מנוע חדש, את המנוע של הספלאש (1250 סמ"ק) ולI20 יש מנוע 1400 סמ"ק.

מה אומרים המומחים?

פורסם

טרם נסעתי בסויפט החדשה אבל ספלאש בעלץ אותה חטיבת הינע כמו הסויפט ננוסעת יותר טוב מ I20. הדבר מורגש מאוד בהאצות ביניים. יחד עם זאת אין להתאלם מהבדל מחיר ביניהן.

אני אישית הייתי הולך על סוזוקי, אבל זה לא אובייקטיבי.

פורסם

בואו נוציא את אלמנט המחיר, זה נכון שיש הבדל ואין ספק שההבדל גם יכול לשנות דיעה אבל, כרכב, אני מבין שאתם חושבים שהסוזוקי איכותי יותר, נכון?

אשמח לשמוע קצת יותר פירוט, ז"א יותר מאשר "ללא ספק סוויפט" :)

תודה רבה.

פורסם

אין הרבה מה לדבר. סוויפט הקודמת היא אחת המכוניות המוצלחות בסגמנט שלה. החדשה שופרה והיא למעשה מכונית חדשה לגמרי למרות העיצוב הדומה. הרבה יותר יפה, חדשנית, ואיכותית בכל האספקטים מאשר ה- I20. אם אתה שואל אותי ללא ספק סוויפט היא הקנייה הטובה יותר.

פורסם

ה-I20 מציעה דיל לא רע בכלל. היא מאובזרת יותר וזולה יותר ומציעה תא נוסעים איכותי ונעים ונסיעה שקטה.

אני הייתי מבצע נסיעת מבחן בשני הרכבים שבהחלט תועיל להתלבטות שלכם.

הסוויפט נאה הרבה יותר אבל היתרון הגדול בביצועים שהיה לדגם הקודם נעלם בדגם החדש.

בהצלחה ושבת שלום.

• תוכן חדש...