Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מוזרה ברשת הבייתית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ראוטר SIEMENS שמחובר עם כבל למחשב שאני כותב ממנו כרגע, ועם עוד כבל למחשב בחדר סמוך.

החיבור הזה חי ונושם כבר קרוב לשנתיים.

לאחרונה, פתאום התחילה להופיע במחשב השני הודעה "כבל רשת לא מחובר", בזמן שהוא מחובר פיזית.

בשבוע האחרון האינטרנט פשוט לא עובד שם.

פשוט הפסיק לגלוש.

יש להדגיש שבכל הזמן הזה, הFILE SHARING מהמחשב הנוכחי למחשב הבעייתי עובד מצוין- אני מצליח לקרוא\להעתיק קבצים מהמחשב הבעייתי- כל ה SHARING עובד מצוין, רק שאין אפשרות לגלוש במחשב השני.

האם למישהו יש הצעה מה הבעיה?

האם הבעיה בכרטיס הרשת במחשב ההוא?

פורסם

כרגע הוא מראה שהכבל מחובר או מנותק?

אולי בעיות דפדפן?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

ניסית להחליף PORT בראוטר?

יכול להיות שהכבל נפגם?

תנסה להוריד את מהירות החיבור מ AUTO ל 100 ול 10 ותראה אם הבעיה נפתרת.

פורסם

בדוק לאורך החוט אם אין קיפול חזק או כיווץ, או דלת שנטרקה עליו ומעכה חוט קטן בפנים.

כדי לשלול בעיה בכבל - הבא את המחשב השני ליד הראשון וחבר אותו עם חוט שמשמש אותך במחשב הראשון - ובדוק.

אולי יד "טובה" עשתה, ובלי כוונה, הסרה או שינוי בחיבורי רשת במחשב השני (שלא מתחבר) ?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

עשיתי בעבר משהו יותר חכם-

חיברתי את הקצה של אותו כבר לMACBOOK שלי והיה אינטרנט.

חוץ מזה, אם ה NETWORK SHARING עובד, איך האינטרנט לא עובד ? (בהנחה שהדפדפן בסדר)

מה זה אומר- כרטיס רשת בהכרח ?

פורסם
יש לי ראוטר SIEMENS שמחובר עם כבל למחשב שאני כותב ממנו כרגע, ועם עוד כבל למחשב בחדר סמוך.

החיבור הזה חי ונושם כבר קרוב לשנתיים.

לאחרונה, פתאום התחילה להופיע במחשב השני הודעה "כבל רשת לא מחובר", בזמן שהוא מחובר פיזית.

בשבוע האחרון האינטרנט פשוט לא עובד שם.

פשוט הפסיק לגלוש.

יש להדגיש שבכל הזמן הזה, הFILE SHARING מהמחשב הנוכחי למחשב הבעייתי עובד מצוין- אני מצליח לקרוא\להעתיק קבצים מהמחשב הבעייתי- כל ה SHARING עובד מצוין, רק שאין אפשרות לגלוש במחשב השני.

עשיתי בעבר משהו יותר חכם-

חיברתי את הקצה של אותו כבר לMACBOOK שלי והיה אינטרנט.

חוץ מזה, אם ה NETWORK SHARING עובד, איך האינטרנט לא עובד ? (בהנחה שהדפדפן בסדר)

מה זה אומר- כרטיס רשת בהכרח ?

שלב ראשוני, נסה לעשות שיחזור למערכת לתאריך האחרון שבו המחשב גלש. אם לא יעזור:

נסה להתקין מחדש את הראוטר (אחרי שתכבה אותו לכחצי שעה של מנוחה והתקררות), עם חיבור החוט "הבעייתי" לפורט אחר בראוטר. התקן מחדש גם את הכרטיס רשת במחשב הבעייתי. אם ניתן להוציא אותו ולחבר מחדש מה טוב. באותה הזדמנות שים ספריי מגעים על החוטים, הכניסות והיציאות השונות. לא יזיק.

לגבי חלוקת נתונים ללא גלישה, זה אכן מוזר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קודם כול תכנס לDEVICE MANAGER , במאפייני הכרטיס בטוב האחורן (POWER MANAGEMENT) תוריד את הוי שמאפשר למחשב לכבות את הכרטיס.

בשביל שיתוף צריך IP וMASK, בשביל אינטרנט גם GATEWAY וDNS.

תנסה לכוון את הכתובות בצורה ידנית.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...