Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה ממש היום: אני בדרכי לצאת מחניה פרטית שלי, ואני מגלה כי על המדרכה חונה רכב שחוסם את הכניסה לחצר הבניין. מיהרתי מאוד לפגישה, ואיכשהו תוך-כדי השתחלויות ומנברות שונות הצלחתי לצאת. אני חוזר אחרי שעתיים ומגלה שהוא עדיין שם! שוב אני עושה מנברות ואיכשהו נכנס לחצר.

בשלב מסוים הבחור סוף-סוף מגיע. אני אומר "תסלח לי אתה לא חושב שאתה חוצפן? למה אתה חוסם כניסה לבניין והולך?" הוא עונה לי משהו בנוסח: "מה אתה רוצה? הייתי פה בביקור אצל הנכד שלי". עניתי לו: "למה אני צריך לחכות לך בשביל לצאת מהבית שלי? תדע לך שיש לך מזל כי השכנים מלמעלה הרבה פחות נחמדים ופעם הבאה יכול להיות שיקרה משהו (מה שנכון)". איך שהוא שמע את זה אמר לי: "טוב אם זה ככה, איומים וכולי לא צריך" נכנס לאוטו ונסע.

רק בישראל אתה חייב לתת לכולם לעשות מה שבא להם בשטח שלך, ואם אתה מעז לומר משהו אתה אשם ובאים אליך בטרוניות שאתה חסר התחשבות.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מעצבן ומתסכל

לי יום אחד מישהו חנה בחנייה הפרטית,אני גר בבלוק ולכל דייר יש את החנייה שלו ורשום שזה חנייה פרטית כל השורה.

איך שאני מגיע הבייתה אני רואה אותו יוצא מהרכב ואני אומר לו שיזוז כי זה חנייה פרטית

כנראה הוא חשב שאני איזה ערס שבא לערבב אותו בשביל לתפוס לו את החנייה אז הוא אומר לי :

"תראה לי שזה חנייה שלך בטאבו"

מרוב שהיה לי חם והייתי כבר בעצבים ועייף אחרי יום עבודה (שישי בצהריים) צעקתי לו "יבן ##$@ זדיין לי מהחנייה

אז הוא אמר לי "עבריין מסריח"

אומנם הגזמתי בתגובה שלי ואני ממש לא אחד כזה אבל התשובה שלו ממש העלתה לי את הסעיף

ואם כבר מישהו פה עבריין זה הוא בגלל שהוא חונה בחנייה פרטית ואני כמעט יצאתי זה שלא בסדר ואולי גם יותר גרוע מזה

אם היה לי דם טיפה יותר חם

אף אחד לא שווה את העצבים שלנו על הכביש . נקודה

פורסם

אצלי זו חניה בחצר של הבית.

לא משנה מה אני יעשה תמיד שאני חוזר מהעבודה ב 6 בבוקר מישהו חונה מול הכניסה לחנייה.

אין לי כבר כוח לריבים איתם אז פשוט חונים במקום אחר ובבוקר מזיזים את הרכב.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

דריש - הרגת אותי.

היום במקרה הגעתי הביתה, החנתי את הרכב בחניה, ואני רואה שממש מול השער, חונה רכב, ולא תגידו שאין מקומות חניה, יש בשפע. לא מספיק שהוא חנה מול השער, הוא גם חסם חצי נתיב, נסע נגד כיוון התנועה וגם חנה נגד כיוון התנועה והסתיר שדה ראיה.

המשטרה מתעסקת בשטויות, במקום להתעסק בעבירות מהירות, שייתעסקו בנהגים העבריינים בתוך הערים, אלו שלא עוצרים בעצור, אלו שלא מצייתים לתמרורים, אלו שנדחפים בכיכרות בגלל שהם יוצאים בדקה ה99.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באמת חייבים איזו שרשרת חזקה כדי לקשור אותם לעץ.

או להחיות את היוזמה המבורכת מהעבר ולהנפיק מדבקות: "אני חונה כמו מניאק".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

...והוא עוד היה בסדר... כי יש כאלה שגם "גונבים" את הזכויות שלך וגם כועסים עליך, כאילו שאתה האשם.

מגיע לכאלה לקבל את הרכב שלהם ,מינוס כמה חלקים (זה מה שמגיע. בפועל אני מאמין שרבים מתאפקים, כולל אני).

כמובן שזו היתה הלצה, וזו חוצפה.

למה ישראלים חצופים ? - שאלה טובה, אולי לאנתרופולוגים התשובה.

לי זה מזכיר מקרה שאירע לי: והימים ימי מונדיאל , חזרתי מהעבודה, וראיתי רכב זר חונה בחנייה (היתה חנייה משותפת 2 מקומות - רק לי ולשכן נוסף היה רכב, אך כל ארחי-פרחי היו נכנסים) ומכוון שהמשחק היה בפתח, חסמתי אותו, עליתי הביתה ושכחתי מהעניין. רק לאחר חצות (בסיום המשחקים), שמעתי צלצול בדלת, ושאלה: "הרכב שלך?". טוב, ירדתי למטה, ומה רואות עיניי - הרכב שלי (סיטרואן C15 של "בזק"), עומדת כמעט באמצע הכביש (שני חברה הצליחו לטלטל/לדחוף ולהזיז את הרכב אחורה, לא יודע איך), אך לצאת הם לא יכלו עדיין.

הסתפקתי בכמה קללות עסיסיות, ונהניתי ממראה השניים שהיו נראים כלאחר קרב. לאחר שנבדק שלא נגרם נזק לרכב - "שוחררו" לדרכם.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
התופעה הזאת היא אחת הסיבות שבגינן החלטתי להוציא רשיון למלגזה. אתה אף פעם לא יודע מתי תזדקק לזה...

:lol:

לפותח השרשור, תמיד אפשר לעשות הסבה מקצועית לנהג גרר, ככה גם תנקום בחוצפנים וגם תעשה מזה כסף:-D

וברצינות, אין מה לעשות. עד שאנשים יתחילו להבין שהם לא טובים יותר מהאחר ושאין להם זכויות יתרות בגלל שהם מרוויחים יותר/נוסעים ברכב יקר יותר/ חיים בסרט שהם "גנגסטרים עם כבוד", נצטרך לסבול את התופעה.

העיקר לחשוב חיובי: זה שפעם אחת יצא לך להיתקל באחד כזה מילא, תחשוב מה עובר על השכנים שלו:-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פעם חסמו לי את החניה הפרטית של הבית למשך כמעט 24 שעות! לא יכלתי לצאת מהחניה

ומשטרה לא ממש הגיע למקום.

אז מה שעשיתי פשוט בערב לקחתי ג'יפ מחבר וגררנו את הרכב לאדון כמה ק''מ טובים ...

מסכים איתך לגמרי שלישראלים אין חוצפה!

היום דוקרים בשביל חניה אז אני לא מתפלא למה אין כבוד כבר ...

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

פעם אחרונה שחנו לי בחנייה הפרטית פשוט חסמתי את הרכב. לאחר שעה - שעה וחצי מגיעות שתי עלמות חסודות (פחות מאשר יותר) ואומרות לי - חסמת לנו את האוטו. עניתי - זה כי חניתן לי בחנייה. אמרו שלא ראו שזו חניה פרטית (למרות שחנו בדיוק כך שיכולות היו לראות את השלט), המתינו בסבלנות שאשתי תצא מהמקלחת ותיקח את הילדה, והזזתי את הרכב. אחרת זה לא היה עובד כנראה.

לכל התתחכמים שישאלו מה הייתי עושה אם היה שם ארון קיר בגובה 1.90 - בשביל זה יש משטרה. מה גם שבוודאי לא ידעתי שזה רכב של שתי בנות 18 עד שלא צילצלו לי בדלת ועובדה שידעו לאן לפנות, כנראה, לאור אותו שלט עם מספר הבית והדירה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שאלה קטנה, אשמח לשמוע תשובה מניסיון:

שכן חוסם את הרכב שלי ללא שום סיבה מוצדקת. למה? בא לו. שום קשר לחנייה פרטית שלי או שלו.

אני מזמין משטרה. היא באה?

• תוכן חדש...