Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחת לבית שלי יש חנייה פרטית רק שלי. אחרי עוברים רחוב של 2.5-3 מטר ואז יש חניון גדול שאפשר להחנות שם בערך 30 מכוניות.

הקטע שאני בדיוק גר ליד מסגד, כנסייה ובית כנסת!. לא משנה למי יש חג או תפילה, אני נדפק.

חוסמים לי את החנייה על ימין ועל שמאל.

פעם אחת אני חוזר ביום שישי בצהריים, ורואה אדון "נכבד" חונה בצד הרחוב הצר כשהוא חוסם לי את הכניסה לחנייה וגם חוסם חצי מהרחוב.

טלפון ל-100, לא מצליחים לאתר אותו. אחרי איזה 10 דקות מגיע שוטר מבוגר בניידת של שיטור קהילתי.

השוטר מסכל על הרכב ופולט משהו כמו : מה אתה רוצה מהבחור? הוא בטח מיהר לתפילה של יום שישי!.

ואני כולי וואט דה פאק? לי לא אכפת אם הוא מוסלמי או נוצרי או יהודי שסתם מאחר לתפילה, שיזיז את העגלה שלו מהחנייה שלי.

מיותר לציין ששרטטתי לו לב עם טוש אדום על המכסה המנוע :-) בצירוף פתק חמוד מתחת למגב שמסביר טוב טוב שזה רק ההתחלה אם הוא יחנה עוד פעם ככה.

שונא גזענים !.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף לחסומים.

לפני כמה שנים הייתי גר ליד אצטדיון טדי.

(אני חושב שכבר לא צריך להמשיך...) בכל מקרה, זה היה בזמן שבית"ר עוד היו מנצחים.

כנראה שהיה איזה משחק גדול או חשוב מספיק כדי שעשרות ערסים יכנסו ויחסמו חניות פרטיות של תושבים בסביבה. (ומדובר על חניות פרטיות פתוחות ממש בתוך בתים)

יצאה השבת והמשחק רק התחיל ואני קולט את השכנים עצבניים מסתובבים סביב החניות שלהם ומנסים לחשוב מה לעשות.

התקשרו למשטרה - הגיעה ניידת שעשתה סיבוב דאווין ליד הבתים ופשוט נסעה כי ככה.

חיש קל התארגנו כמה שכנים גדולים (אולי 15) והרימו רכב רכב לאמצע הכביש.

זה היה מדהים לראות קרוב ל 30 רכבים עומדים באמצע כביש ראשי כשלחלקם נפלו פגושים וחלקי פלסטיק ערסיים אחרים.:lol::lol:

אחרי זה שוב התקשרנו למשטרה לדווח על "רכבים נטושים באמצע הכביש".

אני לא אשכח את הפרצופים של הבבונים שיצאו באמצע המשחק כי המשטרה הודיעה להם שהרכב באמצע הכביש.:-D

מיותר לציין שזאת היתה הפעם הראשונה והאחרונה שדבר כזה קרה.

אין מה לעשות. זו השיטה שעובדת תמיד.

פורסם

למישהו יש הסבר מדוע המשטרה נמנעת לפעול למצוא פיתרון משפטי לבעיה. זה שירות מינימלי ואלמנטרי לאזרח. לפני שאתם קופצים ואומרים לי," מה אתה רוצה, ששוטר בניידת יחליט של מי החניה?". אני טוען שלא יכול להיות שאי אפשר למצוא פיתרון משפטי מיידי לשוטר בשטח. למשל קודם כל להעניש את החוסם בחומרה כברירת מחדל והיה ויוכח ע"י הנענש, שלא היתה הפרעה והחניה אינה חוקית, יוענש המתלונן.

למה רק הראש היהודי לא תופס, שהטבע האנושי ולא רק בישראל, הוא כזה שמתחיל עם הפרות חוק זוטות וכשרואים ש "מרוויחים" עוברים לדברים כבדים יותר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

פעם אחת ויחידה חסמו לי את החניה ,

יותר נכון חנו לי בחניה [פרטית שמסומנת בצבע וכתוב עליה חניה]

נהג המשאית הקלה שהחליט ששלו יותר גדול ולא אכפת לו מכלום פשוט בא והשאיר את הרכב בחניה שלי,

התקופה היתה עוד כשגרתי בחולון [קרית בן גוריון] למי שמכיר אזור מוכה חניה או חוסר חניה למען הדיוק,

הגעתי עם הרכב ליסינג שהיה לי אז וחסמתי אותו, נעלתי את הרכב והלכתי ברגל לבית של חבר בשכונה ממול,

כשחזרתי באחת בלילה השכן סיפר לי שהנהג משאית קילל וציפצף כל הלילה ולא יכל לצאת אז הם חיפשו אותי בסוף כמה שכנים שחנו לידי החליטו לפנות לו דרך החוצה ונתנו לו לצאת,

מיותר לציין שאם זה לא היה רכב ליסינג אז כנראה לא הייתי כזה גיבור,

מה שכן אני באמת לא רוצה לחשוב מה יקרה בפעם הבאה שמשהו יחסום אותי,

אני יודע שאין לי סבלנות לכלום, אני לא בחור קטן ואני לא רואה אף אחד ממטר כשהפיוזים קופצים .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
(מנהלים, אפשר?)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אני שוכר דירה בראשון כ-3 שנים. חונים לי בחנייה (של הבניין), חוסמים, משתינים... (גם השכנים!)

לא משטרה ולא מוקד 106 נקפו אצבע.

הראל.

להבדיל.

יום שישי האחרון, ארוחת ערב אצל ההורים בראשון, בית פרטי.

אני מגיע עם הרכב רוצה להכניסו לחנייה, ורכב מסוג רנו מגאן חוסם את החנייה.

טלפון ל 106, הסבירה לי הבחורה שלא ניתן לגרור ביום שישי רק לתת דו"ח (זה לא יעזור לי , אני רק רוצה לחנות את הרכב)

התקשרתי 100, הסברתי לבחורה מה הבעיה, אמרה שיתקשרו לבעל הרכב שירד להזיזו. כעבור 10 דקות מגיעה ניידת וכורזת בכל רם "בעל הרכב רנו מגאן מספר רישוי XXXXXX, נא לרדת ולהזיז את הרכב" כך כמה פעמים.

לשאלתי מדוע הם כורזים (גרמו לכל הרחוב לצאת החוצה), אמר השוטר שבעל הרכב לא עונה לנייד. אחרי 4 פעמים של כריזה ירד בעל הרכב, ערס מצוי ודי שיכור שטען בכל תוקף שאין סימון על הכביש שהחנייה אסורה.:shock:

כאילו מה יא חתיכת טמבל, אתה לא רואה שיש שער ענק בכניסה??

הקיצר הטונים קצת עלו מצד הערס, שטען בקולי קולות שאנחנו לא בני אדם , מטרידים אותו ביום שישי בערב באמצע קידוש.

השוטר הנחמד תפס קצת עצבים ואמר לו, אני מריח ששתית לא? מי בדיוק יזיז את הרכב (בהדגשה כי אם מישהו לא יזיז את הרכב, הרכב יגרר)?

הערס נרגע די מהר, אשתו ירדה למטה, התנצלה . והזיזה את הרכב, כמובן שהשוטר דאג להרחיק את הערס השתוי.

וזהו סוף סיפור. (ולחשוב שהיינו נחמדים- ניסינו לחסוך לבחור הוצאה כספית, פעם הבאה אני קורא לפקח שכל שעה עגולה יתן לו דוח- בדקתי מול פיקוח עירוני, מותר להם לתת דוח כל שעה עגולה).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אם אפשר לתת דוחות ועוד כל שעה נראה לי הפתרון הכי טוב [ולחנות במקום אחר לבינתיים]

אני דוגל ברעיון שהכי כואב זה בכיס.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

קראתי כאן כל הודעה והודעה.

כולם פה "חכמים" להזמין משטרה, כאשר מדובר בחנייה שהיא לא החנייה שלהם, אלא חנייה מזדמנת, בעת ביקור הורים או מכרים.

לצערי, אצלנו יש שכן שמצא חנייה אטרקטיבית (משמע חנייה ציבורית במקום טוב) והחליט שהיא שלו. החנייה הנ"ל היא מעולה, כיוון שהיא מבודדת וכל אותם טורקי דלתות אגואיסטיים לא יכולים לפגוע בך (יתרון שחלקנו מוכן אפילו לשלם בשבילו). מה הבעיה? אם תחנה שם, הוא יחסום אותך, ללא שום סיבה מוצדקת. להזמין משטרה? זהו בן אדם שינקום בכם - שריטות בלי רחמים.

אז מה עושים? 99.9% מהגולשים, יכתבו כי תמיד יש עוד חניות וכמה שהן פחות אטרקטיביות, עדיין ניתן להחנות בהם.

אני משתייך ל -0.01% ומתקין מצלמות בחלונות, כמו טיפש.

פורסם
להבדיל.

יום שישי האחרון, ארוחת ערב אצל ההורים בראשון, בית פרטי.

התקשרתי 100, הסברתי לבחורה מה הבעיה, אמרה שיתקשרו לבעל הרכב שירד להזיזו. ציפי טריפי ימפמפמפוני טרולולולולו...כעבור 10 דקות מגיעה ניידת וכורזת בכל רם "בעל הרכב רנו מגאן מספר רישוי XXXXXX, נא לרדת ולהזיז את הרכב" כך כמה פעמים.

יאמי יאמי יאמי שלי,הקיצר הטונים קצת עלו מצד הערס, שטען בקולי קולות שאנחנו לא בני אדם , מטרידים אותו ביום שישי בערב באמצע קידוש.

דני דני דני, דני שובבני, הערס נרגע די מהר, אשתו ירדה למטה, התנצלה . והזיזה את הרכב, כמובן שהשוטר דאג להרחיק את הערס השתוי.

וזהו סוף סיפור. (ולחשוב שהיינו נחמדים- ניסינו לחסוך לבחור הוצאה כספית, פעם הבאה אני קורא לפקח שכל שעה עגולה יתן לו דוח- בדקתי מול פיקוח עירוני, מותר להם לתת דוח כל שעה עגולה).

ההורים שלך בטח גרים במערב.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
ההורים שלך בטח גרים במערב.

תתפלא דווקא הפוך גוטה, ההורים שלי גרים בצד השני של ראשון, שכונה ותיקה ונורמטיבית. (לא שיכון המזרח)

כולם פה "חכמים" להזמין משטרה, כאשר מדובר בחנייה שהיא לא החנייה שלהם, אלא חנייה מזדמנת, בעת ביקור הורים או מכרים.

אין פה שום חנייה מזדמנת, מדובר על החנייה של הבית של ההורים שלי (מבחינתי זו כמו החנייה שלי). יתרה מזו הרכב שלי חונה בחוץ קבוע. (חוסם את השער)

אין פה שום פחד משכן נקמן, אצל ההורים שלי ברחוב ישנה מצוקת חנייה, בתים פרטיים ,לכולם יש יותר משני רכבים בבית. רוב השכנים חוסמים אחד לשני את הכניסות לחנייה וכולם בסדר עם זה, כל עוד אנו יודעים למי שייך הרכב.

מה גם שכולם (10 בתים / שכנים שונים) החלטנו שבמידה וחוסמים את החנייה של אחד השכנים, אנחנו שמים שלט בסגנון "שלום אני נמצא אצל משפחת XXXX, מספר טלפון נייד:XXXXXX"

מבחינתנו גם אם אדם זר היה שם את השלט, הכל בסדר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

קראתי את העמוד הראשון וחלק מהעמוד הזה.

אני חייב לציין- תפנו למשטרה כמה שאתם רוצים, המשטרה לא תעשה כלום!

חסמו אותי כבר כמה פעמים, בסוף המשטרה אומרת לי שהיא רוצה שאני יגיע לתחנה ויראה שהחניה שלי בטאבו ואז הם יגיע.

פעם אחת אני וחברים שלי הרמנו למישהו את הרכב ושמנו במקום אחר, אפשרי ומומלץ!

אופציה אחרת- אני מקווה שהיא תעבוד אני אשמח לקבל את חוות דעתכם:

יש לי טרנספורטר עם וו גרירה, אם אני יקשור עם שרשרת אני יצליח לגרור רכב ממוצע כ10 מטר?

קובי

פורסם

תתפלא אבל יש הפתעות, לפני כחודש בשישי בלילה רכב זר חסם אותי ושכן נוסף (חניה פרטית של הבניין) - טלפון למשטרה ותוך 10 דקות הגיעה ניידת, לאחר שלא הצליחו לאתר את הבעלים השאירו לו דו"ח יפה והתנצלו שלא יכלו לעשות יותר.

פורסם
הניסוח הנכון בהתקשרות למשטרה:

שלום, אני מבקש להזמין ניידת. בא רכב זר במהירות מופרזת וחסם אותי.

שהרי מהירות מופרזת זה יותר חמור מדקירה.

הניסוח הנכון מספר 2:

שלום, אני רוצה לדווח על רכב חשוד, מסוג XYZ, שחונה בכניסה לחניון ABC, נראה לי יש גופות מאחורה.( ואם אין עוד מעט יהיו.)

מצד שני, יש דרך יותר יעילה. לצעוק מול החלונות של הבניין:

של מי הרכב מסוג XYZ שעולה באש פה בכניסה לחניון?!

תתפלא באיזה מהירות הנבלה יבוא.

יותר טוב.

א) כתוב לו פתק בשפה הכי מנומסת בסגנון "אדון חונה בחניה פרטית. האם האדון הנכבד יועיל בטובתו להזיז את רכבו המהמם מהחניה"

ב) שים את הפתק על מכסה המנוע

ג) כדי שהפתק לא יעוף עם הרוח, תניח עליו בזהירות בלוק "איטונג" ענקי (כדי שה#@$&*# יבין שפעם הבא הוא ימצא את הבלוק בתוך הרכב).

נ.ב. עובד גם במקרה של שכן שהחליט ששלומה של הסופר לנסר המכוערת שלו יותר חשוב משנת הלילה של הסובבים אותו, וכיוון את האזעקה למקסימים רגישות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מקרה שקרה, כך היה:

בשעות הערב, התקיים משחק של מכבי באצטדיון יד אליהו,

במרחק הליכה מהאצטדיון, יש מפעל שהכניסה אליו מסומנת במעטפה(מה זה מעטפה?)

בעל מרצדס (מלווה באייקיו של סולייה), חשב שבשעות הערב מותר לחנות ולחסום את הכניסה למפעל,

כשאחד מעובדי המפעל ניסה לצאת, גילה שחסמו אותו, התקשר העובד למוקד 106, ומהר מאוד הגיע

גרר כדי לגרור את האוטו.

כמה רגעים לאחר שהגרר מתחיל לעבוד, בעל המרצדס מקבל טלפון מאיתוראן "שמטפלים" לו ברכב.

הוא רץ לרכב, מגלה פקח גורר לו את הרכב (פה הטונים עולים), ידיים נשלפו, משטרה התערבה.

ובעל המרדצס קיבל לילה במעצר.

----

• תוכן חדש...