Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הניסוח הנכון בהתקשרות למשטרה:

שלום, אני מבקש להזמין ניידת. בא רכב זר במהירות מופרזת וחסם אותי.

שהרי מהירות מופרזת זה יותר חמור מדקירה.

הניסוח הנכון מספר 2:

שלום, אני רוצה לדווח על רכב חשוד, מסוג XYZ, שחונה בכניסה לחניון ABC, נראה לי יש גופות מאחורה.( ואם אין עוד מעט יהיו.)

מצד שני, יש דרך יותר יעילה. לצעוק מול החלונות של הבניין:

של מי הרכב מסוג XYZ שעולה באש פה בכניסה לחניון?!

תתפלא באיזה מהירות הנבלה יבוא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מחייג 100 והוא יורד ומזיז את הרכב.

(מנהלים, אפשר?)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אני שוכר דירה בראשון כ-3 שנים. חונים לי בחנייה (של הבניין), חוסמים, משתינים... (גם השכנים!)

לא משטרה ולא מוקד 106 נקפו אצבע.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
התופעה הזאת היא אחת הסיבות שבגינן החלטתי להוציא רשיון למלגזה. אתה אף פעם לא יודע מתי תזדקק לזה...

רק יש בעיה אחת. רישיון זה טוב, אבל מלגזה - איפה תשיג אותה?

לא צריך מלגזה, צריך ג׳יפ עם כננת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לוקחים תיק שחור, שמים בפנים כבל אדום ולבן, שיבצבץ החוצה.

שמים את התיק על האוטו.

מזמינים משטרה:

"שלום, עישנתי סיגריה בחלון כשראיתי מישהו עם זהות מזרחית ומעיל גדול עובר ליד אוטו ומניח תיק.. הוא נראה כאילו הוא היה לחוץ, הסתכל לצדדים ואחרי זה פתח בהליכה מהירה".

הפרצוף של בעל הרכב כשהוא רואה שיורים לו על הרכב = הנאה צרופה.

פורסם

לפני אי אלו שנים חסמו רכב של חבר ליד מועדון, אחרי שכל החבורה שלנו, רוסים גדולים ומבושמים קלות (חוץ מהנהגת התורנית כמובן) , הגיע למקום לא לקח לנו יותר מחצי דקה כדי להפוך לו את האוטו על הצד ולצאת בניחותה מהחניה. :lol:

אבל זה היה לפני הרבה שנים, היום אני דוגל באלימות סמויה יותר. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עכשיו הזכרתם לי את הסיפור מלפני עשור (איך הזמן עובר), כשחניתי בחניית עפר ליד הטכניון, מהסוג שמזכיר את משחק מבוך הזזת הקוביות (ככה זה גם הרגיש כל פעם שניסיתי לצאת). כשיום אחד הגעתי ומצאתי רכב ישן שחוסם את הרכב שלי, בלי להתבלבל שמתי את שתי הידיים על חלון הנהג ולחצתי למטה בכל הכוח. החלון ירד, אני נכנסתי פנימה, העברתי לניוטרל, דרדרתי את הרכב שני מטר, הרמתי בלם-יד ושלום על ישראל. כמובן שאז הרכב חסם לחלוטין את פיסת העפר היחידה שאיפשרה ל-50 מכוניות אחרות לצאת החוצה מהחניון. אבל באותה התקופה ממש לא היה לי אכפת - זו הייתה כבר בעיה של מישהו אחר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

הראל.

אני גר בבת-ים, בפעמים הבודדות שחסמו את הכניסה לחניה והתקשרתי למשטרה הרכב החוסם זז.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אני גר בבת-ים, בפעמים הבודדות שחסמו את הכניסה לחניה והתקשרתי למשטרה הרכב החוסם זז.

הגיעה ניידת?

למיטב הבנתי, הם מבררים את מס' הטלפון של בעל הרכב ומתקשרים אליו.

אצלי גם זה לא קרה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
שאלה קטנה, אשמח לשמוע תשובה מניסיון:

שכן חוסם את הרכב שלי ללא שום סיבה מוצדקת. למה? בא לו. שום קשר לחנייה פרטית שלי או שלו.

אני מזמין משטרה. היא באה?

המשטרה לא תגיע מכיוון שהוא חוסם אותך בתוך שטח פרטי (חניה) ואסור להם לעשות עם זה כלום (מוגדר כסכסוך בין שכנים).

מה שאתה צריך לעשות זה לצלם את המקרה, להגיש תלונה במשטרה ולאחר מכן לתבוע אותו בתביעות קטנות (אם אתה יכול להוכיח שנגרם לך נזק כלכלי/נפשי מהאירוע).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מקרה שקרה לי...

איזה דפקט חסם את השער של הבניין שלנו לגמרי!

מה שאומר ש-60 רכבים -+ לא יכולים להיכנס ולצאת.

אחרי כמה דקות נוצר תור ופקק שחסם את כל הכביש הראשי.

התקשרתי לעיריה ואמרתי ששכנה שלי יולדת וחסמו לה את החניה, כעבור משהו כמו דקה וחצי הגיע גרר והגרריסט כל כך מיהר להרים את הרכב שהוא פשוט פירק לו את הצורה + 250 שקלים דוח.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

פעם אחרונה זה קרה לי בערב ראש השנה באשדוד.

איזה דפקט ואשתו חסמו איזה 5 רכבים.

לקח לנו זמן למצוא אותם. הם עוד עשו פרצופים ופוזות שהוצאנו אותם משולחן כדי שיזיזו את ברכבים.

לקח חצי שעה למצוא אותם. נגמר כמעט במכות.

לא הכי נעים.

פורסם

לצערינו זאת תופעה שקורץ כל הזמן, ובכל מצב.

גם לי היה פעם שכן "ערס" כמו שאומרים, ולמרות שיש לו חנייה פרטית 20 מטר מהחניה שלי- הוא מעדיף להחנות את הרכב בצמוד לבניין, ובכך חוסם את הכניסה לחנייה שלי, מקשה על מעבר לרכבים אחרים מהבניין, ולפעמים גם חוסם את הכניס לבניין עצמו- כך שבשביל להיכנס לבניין צריך לעבור מסביב לאוטו של האדון ולהגיע הביתה.

אין סוף דיבורים וגם פתקים על הרכב לא עזרו, והוא עדיין המשיך לחסום לי את החנייה.

הסיבה שלו היא שיש לו שניי ילדים קטנים בני 6, והוא מעדיף שכשהם יצאו מהבניין- הם ישר יכנסו לאוטו ולא ילכו 20 מטר.

אם מדובר בקושי ובהליכה- אז למה הוא לא בנה לעצמו חנייה בקומה שמינית ? ככה היה חוסך זמן על מעלית.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

בעבר הייתי מתחיל באזהרות כמו :קיפול מראות, הרמת מגבים וכו'..

אם אותו שכן היה ממשיך זה היה עובר לפסים אחרים כמו המדבקות "הינך חונה במקום אסור" שכמעט בלתי ניתן להסיר. (למזלי היה לי חבר שעבד באבטחת קניון והיה לו מלאי בלתי מוגבל8))

ואם גם זה לא היה מספיק ברור, זה היה עובר למצב שיכאיב לשכן בכיס, הוצאת אוויר מכל הצמיגים,דבר אשר מחייב גרר, "העלמת" המגבים מהרכב וכו' (העלמה = הוצאת כל המוט ע"י הברגת הבורג החוצה ולא רק את המגב עצמו.)

היום אני סתם מתעצבן ומרים את המגבים כאות הזהרה ואם זה לא עוזר אז כותב מכתב זועם עם איום לפעם הבאה אם וכאשר תקרה.

וזה מזכיר לי איזה סיפור.

לפני כמה שנים טובות, האקסית שלי ואני יצאנו מביתה ולהפתעתנו גילינו שכל הרחוב שלה חסום!

מסתבר שהייתה חתונה לא רחוק מהבית שלה והמוזמנים החליטו שהם חונים בכל הרחוב. (היא גרה באיזו צרה סימטה בעין כרם).

המוזמנים חסמו חניות פרטיות (ואין שום סיכוי לא לזהות את שלטי הענק שמורים שאלו חניות פרטיות).

בקיצור, השכן הקריזיונר שלה, שגם רצה לצאת מביתו, אך דלת החניה שלו לא נפתחה בגלל רכב שעמד מולה, פשוט פתח את דלת החניה שוב ושוב על המרצדס השחורה החדשה שחסמה לו את החניה.

מיותר לציין שהזק שנגרם למרצדס היה מאוד גדול!

בעל המרצדס הזמין משטרה והיה שם ממש שמח!

לבסוף אחרי בית משפט לתביעות קטנות, השכן יצא זכאי ועוד הצליח להוציא במשפט כסף מבעל המרצדס על עוגמת נפש בגלל שהוא איחר לאיזו פגישה חשובה! יש צדק בעולם.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
המשטרה לא תגיע מכיוון שהוא חוסם אותך בתוך שטח פרטי (חניה) ואסור להם לעשות עם זה כלום (מוגדר כסכסוך בין שכנים).

מה שאתה צריך לעשות זה לצלם את המקרה, להגיש תלונה במשטרה ולאחר מכן לתבוע אותו בתביעות קטנות (אם אתה יכול להוכיח שנגרם לך נזק כלכלי/נפשי מהאירוע).

השאלה שלי התייחסה לשטח ציבורי ולא פרטי (החנייה לא שייכת לאף אחד וכולם יכולים להחנות בה).

כל הסיפורים פה נשמעים ממש מפחידים, מזל שאני לא מעז לחסום אף אחד (יותר עניין של כבוד מתעוזה, אבל ניחא).

פורסם

בשביל זה אחד הרכבים במשפחה הוא סילברדו.

מחברים כבל לנקודת עגינה של הרכב החוסם ופשוט "מזיזים" אותו משם כמה מטרים או אם ממש עצבניים אז אפשר למקום שיהיה קשה לאתר את הרכב.

Got To love It

• תוכן חדש...