Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזרוח רכב שנמצא זרוק בחצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוציא את הרכב לאחת מהמדינות שבהן ניתן לרשום רכב גם אם הוא פתאום נפל מהירח. בבריטניה ניתן לעשות זאת, אך בגלל העדר רישום קודם, הרכב יצטרך לעבור בדיקה וויזאולית ויקבל רישוי שמתחיל באות Q השמור לכלי רכב ללא זהות קודמת למשל משהו שבנית לבד בבית.

אם אני מכיק את המדינה בה נולדתי אז יתכן מאוד שמדינת ישראל לא תיתן אישור ייבוא לכלי רכב שכזה. אז כדאי מאוד לבדוק זאת מראש.

התהליך יהיה יקר וכנראה לא כדאי - אלא אם כן מדובר בפרארי 250GTO למשל.

פורסם
קוואסקי KE175, לא פרארי...

(אנדורו ולא מוטוקרוס)

אנדורו זו הצהרה אופטימית. אופנוע דו-שימושי בסיסי ומתון בעל מנוע שתי פעימות צילינדר אחד קירור אוויר.

סביר להניח שניתן למצוא כאלו בעלי רשיון בשפע בארה"ב ובמחיר עממי, אני לא הייתי טורח.

תמונה להמחשה:

ke175.jpg

• תוכן חדש...