Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השלטון במצרים נפל. דעות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2. הכלכלה המצרית לא מוכנה למלחמה מקיפה עם ישראל.

כרגע החשש זה לא ממלחמה מול מצרים, זה החלק היותר "קל" שבעניין, החשש זה מכך שסיני הולכת להפוך לחממה לגידול טרוריסטים.

3. עליונותה הטכנולוגית של ישראל: מצריים חמושה בנשק אמריקאי (טנקי אברהמס, מטוסי קרב F16 הן רק 2 דוגמאות).

אם ישראל הצליחה להחדיר וירוס למחשבי הכור הגרעיני באיראן, אני חושב שהמצרים חושבים טוב טוב מה ישראל יכולה לעשות לצבא שלהם, שרובו מבוסס על טכנולוגיות אמריקניות שישראל מכירה באופן אינטימי. האופציות בלתי מוגבלות: לדוגמה, ייתכן שאפילו טילים שמשוגרים נגדנו "יוחזרו לשולח" :shock:

אתה קצת חיי בסרט,ישראל שוקדת כבר המון שנים בפיתוח טכנולוגיות ליירוט טילים בליסטיים שמגיעים ממדינה שאין לנו גבול משותף איתה ויש זמן תגובה יחסית ארוך.

טיל שישוגר ממצריים יינחת לך תוך פחות מדקה בתל אביב,אין לך זמן תגובה להתחיל "לשחק" איתו, מה גם שהטכנולוגיה שאתה מדבר עליה כרגע קיימת רק במסע בין כוכבים.

אבל שוב, החשש זה לא ממלחמה כוללת נגד מצרים שכן מהלך כזה מאוד מאוד מורכב ויגרור בין היתר את ארה"ב למלחמה (בוא נזכור שארה"ב גם ערבה לשלום הזה..).

4. מצריים היא מדינה סונית. הדבר האחרון שמצריים רוצה לראות פה זה גרורות של "האחים המוסלמים" שמגובים ע"י איראן השיעית.

אירגון האחים המוסלמים "נולד" במצרים,משם בהמשך עבר לירדן וממנו הופרשו בכירים להקמת ארגון חמאס (קרי- אחמד יאסין). זה לא ארגון שיש לו גרורות במצרים,הארגון נוסד במצרים,הוצא מחוץ לחוק ואז חלק מהבכירים היגרו לירדן.

5. העובדה שישראל משמשת כגורם מייצב בטחוני. שיתוף הפעולה בין המודיעין הישראלי למצרי הוא מאוד אינטימי. עדות לכך היא מעבר של צוללת ישראלית דרך תעלת סואץ באישור מצרי. דבר זה גורם לאיראנים לתת מנה כפולה של זיעה עקב העובדה שישראל מקצרת את הדרך של הצוללות שלה בכמה שבועות, בשיתוף פעולה עם מצריים.

6. מובארק מחכה לרגע שבו הוא יגרום לאובמה לשלם את המחיר על הטיפשות שלו ועל "זריקת מצריים לכלבים". המדינות המתונות, בנות בריתה של ארה"ב רואות את היחס של הממשל האמריקני ושואלות את עצמן האם גם אליהן יתייחסו ככה. דבר זה יאפשר למצריים להציב תנאים לאמריקאים במידה והם ירצו שוב דריסת רגל שלהם באזור המזה"ת בעל השפעה מצרית.

12345

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידן, גגל בבקשה אחד, שרביט קסמים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא צריך לגגל את זה, אני מכיר את המערכת, היא חלק מתכנית "5 השלבים" של צה"ל להגנה מטילים ורקטות (להוציא את פרוייקט הנאוטילוס שנפל מזמן).

שוב, לא אמרתי שאי אפשר ליירט בטווח קצר, זה אפשרי בהחלט, הבעיה שיש כרגע עם מערכת קלע דוד (שרביט קסמים) שהיא יקרה מדי ליירוט רקטות (ולא מתאימה לטילים בליסטים), אבל היא עדיין טובה יותר מהאופציה של המקורית של רפא"ל שעלתה מעל 200,000$ ליירוט,סכום אסטרונומי ליירוט של רקטה.

כוונתי היתה ש"להחזיר טיל לשולח" זו טכנולוגיה שכרגע קיימת רק במסע בין כוכבים.

(גילוי נאות- אחד מתחומי העניין המרכזיים שלי זה ענייני צבא ומדינה, אני קורא ולומד לא מעט בעניין הזה).

פורסם

כוונתי היתה ש"להחזיר טיל לשולח" זו טכנולוגיה שכרגע קיימת רק במסע בין כוכבים.

(גילוי נאות- אחד מתחומי העניין המרכזיים שלי זה ענייני צבא ומדינה, אני קורא ולומד לא מעט בעניין הזה).

ההסבר הוא קצת כבד וטכנולוגי, אך לדעתי זה אפשרי. הטיל מונחה באמצעות אותות GPS ותקשורת מתחנת הבקרה שלו. אין שום סיבה שלתוך זרם הנתונים הזה לא יהיה אפשר לפרוץ ולשנות. זהו "בסך הכל" אות רדיו או תקשורת דיגיטלית שניתן לבצע בו מניפולציות.

הנה ההוכחה לכך שניתן לבצע מניפולציות בתקשורת מוצפנת של מערכת מכ"ם.

אין שום סיבה שלא יעשו את זה גם על מערכות טילים שמבוססות על אותו עיקרון.

פורסם
כן, כי אובמה מוסלמי, נכון?

אלוהים ישמור, מתי יפסיקו כבר לתת ביקורת סתם בלי לחשוב?

אין קשר לכך באם ברק חוסיין אובמה הוא נוצרי או מוסלמי מומר, זו איננה השאלה, השאלה היא איך מתמודד מנהיג העולם החופשי עם כל השינויים הפוליטים - והתשובה לכך שרע מאוד.

לטעמי מדובר באדיוט לא קטן שנותן לתפיסת עולמו האידיאליסטית להנחות אותו, הדיבורים על דמוקרטיה הם מקסימים, אבל לך ותן דמוקרטיה לאפגני שזה עתה חזר מבילוי אחה"צ חביב שבמהלכו (באופן דמוקרטי כמובן) הוא השתתף בסקילתה של אישה נואפת, לך תן דמוקרטיה לפאלח המצרי הנבער שגם קרוא וכתוב הם דברים שהרבה מעבר לכישוריו - לך תן לאנשים האלה דמוקרטיה, זה פשוט לא עובד.

האדיוט גם לא מבין שיש דברים שלא עושים, לא נוטשים בעלי ברית בצורה כזו, גם שונאיו המושבעים של מובארק מתבוננים במראה ומבינים שבנשיא הזה של ארה"ב אסור לבטוח ומילתו שווה כקליפת השום.

להזכירך, האדיוט הזה גם השתחווה בתחילת כהונתו בפני "מאור הדמוקרטיה" מלך סעודיה.

יתכן שכוונותיו של אובמה טובות והוא באמת מנסה (בדרכו העקומה) לבנות עולם טוב יותר, סביר יותר להניח שבפעם נוספת נגלה שהדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות, רק חבל שאת מחיר הגיהנום תשלם מדינת ישראל ולא הדפקט מוושינגטון.

פורסם

אמרת יפה ואני שותף לדעתך.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
ההסבר הוא קצת כבד וטכנולוגי, אך לדעתי זה אפשרי. הטיל מונחה באמצעות אותות GPS ותקשורת מתחנת הבקרה שלו. אין שום סיבה שלתוך זרם הנתונים הזה לא יהיה אפשר לפרוץ ולשנות. זהו "בסך הכל" אות רדיו או תקשורת דיגיטלית שניתן לבצע בו מניפולציות.

הנה ההוכחה לכך שניתן לבצע מניפולציות בתקשורת מוצפנת של מערכת מכ"ם.

אין שום סיבה שלא יעשו את זה גם על מערכות טילים שמבוססות על אותו עיקרון.

בקצרה כדי לא לחרוג מהנושא של השרשור,

יש הבדל עצום בין שיבוש מכ"ם לבין שידור נתונים חדשים לאותו מכ"ם (שהוא כמובן מוצפן היטב..).

בהפצצת הכור היתה לוחמת ל"א רצינית שאכן הפילה את כל מערכות המכ"ם בסביבה, הן של הסורים והן של הטורקים,אבל כאמור בין זה לבין "השתלטות" על המכ"ם המרחק גדול (אחרת לא היינו צריכים לשלוח מטוסי F15 לעשות את זה, יכולנו להשתלט על מערכת אש סורית מרחוק ולנעול על הכור.

אבל זה כרגע נמצא בחלק של המדע בדיוני (לפחות היום).

ובחזרה לנושא של השרשור.

פורסם
(תגובת פרשן הפורום)

:mm_yeah:

.

..

...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
4. מצריים היא מדינה סונית. הדבר האחרון שמצריים רוצה לראות פה זה גרורות של "האחים המוסלמים" שמגובים ע"י איראן השיעית.

כפי שכבר הוסבר, האחים המוסלמים היא תנועה סונית, לא שיעית. למיטב ידיעתי, ויתכן שאני טועה, החיבור בין חמאס הסוני מחד וחזבאללה ואיראן השיעיות מאידך הוא יחסי יוצא דופן בעולם הערבי. זה כמובן לא סוטר את העובדה שבאופן תיאורטי יכולה לקום מדינה אסלאמית במצרים, אבל גם אם נבואת הזעם הזאת תתממש, לא נראה לי שידה של איראן תהיה בדבר.

אובאמה איבד אצלי את שארית הקרדיט שעוד נותר לו. הוא דוגמה קלאסית של מנהיג שמתערב במה שהוא לא אמור להתערב, נוגע בעניינים שאין לו מושג קלוש בהם וההשלכות של מעשיו אינן נהירות לו. שילך לעזאזל! :evil:

בשיא הכנות, צר לי על מובארכ. למרות כל השחיתויות לכאורה שביצע, לבי איתו. מאחל לו בריאות שלמה ואריכות ימים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

והעיקר והעיקר...

תפסיקו לפחד, זה לא יעזור.

תושבי מדינת ישראל חיים בפחד תמידי, פחד שזורעים בנו יום יום בצורה מכוונת.

יש להם, אלו שנמצאים בשלטון, אינטרס לעשות את זה.

ברגע שאתה מפחד אתה נישלט.

ברגע שמפחידים אותך עם נבואות זעם על מלחמת גוג ומגוג אתה שוכח מהצרות היומיומיות של יוקר מחייה, עול מיסים ובעיות חברתיות אחרות, כאילו שזה פחות חשוב.

ומה יקרה בבחירות הקרובות ?

שוב יפחידו אותכם עם הצנטרפוגות באיראן ושוב תשכחו את עוולות השילטון.

שוב הקול הישראלי יילך בדיוק לאותם מקומות שדופקים אותו במשך עשרות שנים.

שוב הרוב החילוני יידפק, שוב הממשלה לא תייצג את רוב העם ושוב כספים גדולים יילכו למקומות קטנים.

פורסם
שוב הרוב החילוני יידפק, שוב הממשלה לא תייצג את רוב העם ושוב כספים גדולים יילכו למקומות קטנים.

רק תגיד לי למי להצביע שזה לא יקרה :|

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...