Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שיודיע נתניהו מחר במסיבת העיתונאים, במקביל להחזרת הסבסוד לתחבורה הציבורית.

ההורדה תהיה בצורת הפחתת מס והורדת הרווח של חברות הדלק.

חברה. 20 אחוז זה טוב אבל לא מספיק.

30 אחוז והשוואה לאירופה זה היעד.

ומי שאמר עד היום שמחירי הדלק צמודים לנמלי איטליה ביום ד שיוצא ב1 לחודש כשהירח מלא, נוכח לדעת שהכל בולשיט אחד גדול אם בהינף יד אפשר לקצץ פתאום 20 אחוז.

האזרחים משפיעים וטוב שנפנים את זה לעניינים הבאים.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי,

תחזיר את הסרט שאתה חי בו לספריית הוידאו הקרובה למקום מגוריך.

אולי 20 אגורות לליטר, שזה שיעור המס שעלה בינואר האחרון.

20% - כשנסראללה יחגוג עם ברק את יום העצמאות במגדלי אקירוב.

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בינואר זה עלה ב-40 אגורות, לא?

ואיך בדיוק העובדה, שהמחיר נקבע בסוף כל חודש לפי הנמלים באירופה, קשורה להורדה/עליה של מס הבלו?

ובאותה הזדמנות גם יורידו חזרה את מחירי המים ויטפלו בבועת הנדל"ן.. אוף, איזה חלום טוב זה היה.

פורסם
אתה מוזמן לקרוא כאן. (בין היתר)

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=779330&pid=54&sid=126

בוא נעשה עסק,

אם זה יורד ב 20% אני ממלא לך מיכל מלא.

אם זה יורד ב 20 אג' אתה ממלא לי.

יש מצב?

(1. מילוי הדלק בתחנת דלק מסודרת של אחת משלוש החברות הגדולות, בסדר?

2. ממתין לתשובה עד סוף היום 9.2.11.)

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

תשמע אתה רוצה להגיד שיש טעות בכתבה?

יכול להיות - העניין שזה מופיע מספר פעמים בכתבה עצמה והיא עודכנה לאחרונה לפני שעתיים.

בנוסף אם תצפה בסרטון שצמוד לכתבה תשמע את זה בבהירות בחדשות של ערוץ 10.

בכל מקרה יש לי רכב מהעבודה.:wink:

פורסם
ואיך בדיוק העובדה, שהמחיר נקבע בסוף כל חודש לפי הנמלים באירופה, קשורה להורדה/עליה של מס הבלו?

ובאותה הזדמנות גם יורידו חזרה את מחירי המים ויטפלו בבועת הנדל"ן.. אוף, איזה חלום טוב זה היה.

ש

עזוב את מס הבלו.

לפני שנתיים חבית נפט הגיעה לבערך 120 דולר ומחיר הדלק היה 5.5 שקל.

הדולר היה גבוה יותר משהוא היום.

אתה רוצה להגיד לי שמס הבלו עלה ב2 שקל מאז?

ואם לא ובאמת מחירי הדלק נקבעים לפי איטליה (שהיא באירופה אם אני לא מתבלבל) למה שם הדלק זול יותר ב 30 אחוז?

פורסם

אוף. חבל. הלך לי מיכל חינם.:cry:

כן. יש טעות בכתבה.

גם עיתונאים הם בני-אדם, ולפעמים כותבים על דברים שלא מבינים לעומק. גם בטלווזיה.

20% - כן. בטח. ביבי. היום. בגלל שיש לנו מלא שדות נפט ומתקני זיקוק מוכנים על החוף...

20 אגורות - כן. חלק מזה יהיה באמת הפחתה של הבלו שעלה בתחילת ינואר, וחלק מזה במרווח השיווק של חברות הדלק שעומד על 10% ממחיר הדלק (עשרה אחוז לא עשר אגורות) כלומר 72 אגורות מכל ליטר שאנו ממלאים הולך לכיסי הטייקונים, ולמשכורות של בכירי החברות (פופוליסטי אבל אמיתי).

לשעבר:

פורסם
מזכיר את החנויות שמעלות מחירים לפני שהם מתכוונים לצאת במבצעי הנחות.

קצר וקולע. מחרתיים יעלו בשקל ויורידו ב-80 אגורות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אוף. חבל. הלך לי מיכל חינם.:cry:

כן. יש טעות בכתבה.

גם עיתונאים הם בני-אדם, ולפעמים כותבים על דברים שלא מבינים לעומק. גם בטלווזיה.

20% - כן. בטח. ביבי. היום. בגלל שיש לנו מלא שדות נפט ומתקני זיקוק מוכנים על החוף...

20 אגורות - כן. חלק מזה יהיה באמת הפחתה של הבלו שעלה בתחילת ינואר, וחלק מזה במרווח השיווק של חברות הדלק שעומד על 10% ממחיר הדלק (עשרה אחוז לא עשר אגורות) כלומר 72 אגורות מכל ליטר שאנו ממלאים הולך לכיסי הטייקונים, ולמשכורות של בכירי החברות (פופוליסטי אבל אמיתי).

המיכלית שמובילה את הדלק ועובד בתי הזיקוק עולים כסף, השאלה היא כמה, שווה להשוות את זה לאירופה וארה"ב (בארה"ב קירבה לבית זיקוק מוזילה את המחיר).

גם אם מורידים 20% עדיין יהיו במגרש הבלו, לא צריך שדות נפט, אבל אתה צודק שזה ממש לא ריאלי.

פורסם

בהתחשב בגודלה של ארצנו- מחירי ההובלה אמורים להיות זולים יותר מאשר בארה"ב.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...