Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה איתכם,

אבל אני מדפיס את הכתבה הזאת ושם אותה בכותל, הלוואי שזה יהיה ככה.

סוף סוף נראה מחיר מתחת לשישה שקלים לליטר. כי באמת שמעל זה, זה פשוט שחיטה!

Polo 2012

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ש

עזוב את מס הבלו.

לפני שנתיים חבית נפט הגיעה לבערך 120 דולר ומחיר הדלק היה 5.5 שקל.

הדולר היה גבוה יותר משהוא היום.

אתה רוצה להגיד לי שמס הבלו עלה ב2 שקל מאז?

ואם לא ובאמת מחירי הדלק נקבעים לפי איטליה (שהיא באירופה אם אני לא מתבלבל) למה שם הדלק זול יותר ב 30 אחוז?

הבלו כן עלה משמעותית, כי חוץ מהעליה האחרונה, מיד אחרי הבחירות ביבי העלה את הבלו בסכום שאינני זוכר.

וכאן http://www.knesset.gov.il/mmm/data/pdf/m01454.pdf רשום שהבלו מתעדכן אחת לשלושה חודשים (קישור מ-2006, אבל זה לא משנה), כך שלך תדע כמה עליות קטנות של אגורה פה, אגורה שם ספגנו ובכלל לא היינו מודעים שהבלו עלה..

פורסם

לדעתי, זה הכל תרגיל.

העלו את המיסים האלה באופן זמני על מנת לחסות על כמה גרעונות, וביננו, בחודשיים האחרונים הם כיסו הרבה גרעונות בזכות הכמה אגורות לליטר האלה.

ועכשיו משחקים לנו אותה שהולכים להוריד את זה חזרה, שיעני עשו לנו טובה...

עובדים על כולנו בעיניים ואנחנו אומרים תודה.

Polo 2012

פורסם
ש

עזוב את מס הבלו.

לפני שנתיים חבית נפט הגיעה לבערך 120 דולר ומחיר הדלק היה 5.5 שקל.

הדולר היה גבוה יותר משהוא היום.

אתה רוצה להגיד לי שמס הבלו עלה ב2 שקל מאז?

ואם לא ובאמת מחירי הדלק נקבעים לפי איטליה (שהיא באירופה אם אני לא מתבלבל) למה שם הדלק זול יותר ב 30 אחוז?

ביולי 2009 מחיר חבית נפט עמד על 147$.

מחיר הדלק לצרכן עמד על 7.01 שקלים לליטר.

תחילת 2011. מחיר חבית נפט 89$.

מחיר הדלק לצרכן 7.26 שקלים לליטר.

בעקבות המשבר במצרים, הזדרזו באוצר להגיד שבמרץ מחיר הדלק צפוי לעלות שוב. מאז נרגעו הרוחות ומחיר חבית הנפט ירד.

כמובן שמשרד האוצר לא יצא בהודעה שמחיר הדלק יוזל.

רבותי, המס על הדלק (תיווך בלו מע"מ )נושק ל 60%. ובמילים, שישים אחוז, על כל שקל תדלוק, 60 אגורות הן מס.

הורדה של 20 אגורות זו בדיחה רעה. תסתכלו שוב במספרים שהבאתי בתחילת ההודעה ותבינו איזה אבסורד נוצר כאן.

פורסם

ביום שלישי, 15.02.11 בשעה 19:00 תתקיים הפגנה המונית ברחבת מוזיאון תל אביב לאומנות.

תוכנית ההפגנה:

19:00 – התכנסות

19:26 (7.26 כמחיר בנזין 95 בשירות עצמי) נקיים טכס אשכבה למעמד הביניים הקורס

20:00-21:00 – נאומים, הופעות אמנים

21:00 נצא (כפוף לאישור המשטרה) לרחוב קפלן רכובים על בימבות (של ילדים), מכוניות מקרטון, סוסים (אמיתיים ומעץ) וכל רעיון מקורי אחר שלא צורך דלק תחת הססמא "נגמר לי הכסף לדלק…"

פורסם

20 אגורות הם בדיחה, נסיון עלוב להרגיע את הרוחות, אני מאוד מקווה שאנשים הולכים להגיע להפגנה ביום שלישי הקרוב.

ביבי ושטייניץ לא רוצים לפרוץ את התקציב ? אומרים שאין כסף ? מעניין שלקנות מטוסים חמקנים ב-13.3 מיליארד שקל הם יכולים, לא על הגב שלי שיקצצו בתקציב המשרדים שלהם ובתקציב האוכלי חינם.

דני.

פורסם

מישהו מריח בחירות באויר...........:roll:

לא מזמן קראתי כתבה שמדברת על עודף בתקציב,כלומר 12 מיליארד ש"ח עודףףףףףףף=12,000,000,000

אם ביבי והיועצים שלו חכמים הם יממנו 20% מהדלק,10% מהמים,והעודף שנשאר למוסדות רווחה!!!

ואם לא =ניפגש בסיבוב (בבחירות).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שהכי מצחיק, שכתוב שם ששר האוצר התעלף בביתו. בטח אחרי שאמרו לו שמורידים את ה20 אגורות האלה....:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
20 אגורות הם בדיחה, נסיון עלוב להרגיע את הרוחות, אני מאוד מקווה שאנשים הולכים להגיע להפגנה ביום שלישי הקרוב.

ביבי ושטייניץ לא רוצים לפרוץ את התקציב ? אומרים שאין כסף ? מעניין שלקנות מטוסים חמקנים ב-13.3 מיליארד שקל הם יכולים, לא על הגב שלי שיקצצו בתקציב המשרדים שלהם ובתקציב האוכלי חינם.

דני.

אני לא מצדיק שום מהלך שלהם,

אבל המטוסים האלה נועדו להגן עליך ועל המדינה שלך.

אל תצא מגדר ההגיון.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

דני.

רוב הציוד הצבאי היקר ממומן ע"י הסיוע האמריקני.

פורסם

TAsraf,

60 שנה הסתדרנו יופי עם F16/15, עוד 5 שנים בלי חמקנים גם נסתדר, במצב הנוכחי זה פשוט בלתי אפשרי, אני לא נגד, להפך אני בעד מדובר בהתקדמות טכנולוגית רצינית, אבל לא במצב הנוכחי.

כל משפחה רביעית בישראל נמצאת מתחת לקו העוני.

כמעט שניים מכל חמישה ילדים בישראל הם עניים.

זה בכלל נתפס ? אתה יכול להבין אבא שלא לוקח את הילד שלו שסובל מ-100% נכות לבדיקה בבית חולים כי אין לו כסף לדלק? לא אכפת לי מאיפה יקצצו, לי באופן אישי כבר נמאס לשלם.

דני.

פורסם

חבר'ה אתם כנראה ממש לא מעודכנים !

12 מיליארד דולר עודף לקופת המדינה !

אחרי חלוקת התקציב וכל שר קיבל את מה שסיכמו איתו , נשאר בקופת המדינה 12 מילארד דולר קרי הם גונבים אותנו לאור יום ! הם חולבים את הפרה בלי לתת לה הפסקה ובסוף או שהיא תיתן בעיטה או שהיא תקרוס אחד מין השניים.

ראבק דלק 7 וחצי שקל ? כל ליטר המדינה לוקחת 3 וחצי שקל זה כמעט 50 אחוז ! שמשלמים למדינה , אם זה היה קריטי ובמצב מלחמה הייתי מבין, אבל ראבק נשאר 12 מילארד דולר עודף , לכו עכשיו תדעו מה יעשו עם הכסף שלנו , יפנקו תתחת של עצמם בטיסות לחול עם כל המשפחה (אולמרט) או סיבסוד האברכים המובטלים שלא רוצים לצאת לעבוד (ביבי הלחיץ )

ליכוד נמאסתם , תתחילו להתאפס על עצמכם או שבבחירות הבאות אתם תהיו בחוץ

• תוכן חדש...