Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יפה היא הסטטיסטיקה! כמה נחמד לשחק עם הנתונים שהיא נותנת לנו באופן כזה שהם תמיד יתמכו ברעיון שברצוננו להעביר!

חן, זה שיש עליה בממוצע זה טוב ויפה, אבל מבלי שנדע מהו העשירון באוכלוסיה שהוביל את העליה הזאת, הנתון הזה לא שווה כלום. כלומר, הוא מצוין כדי לזרות חול בעיניהם של ההדיוטות, אבל לא עומד מאחוריו דבר ממשי.

חבל שאתה נותן למניפולציות זולות כאלה להוליך אותך שולל.

ציינת שהמכירות של מכוניות חדשות נמצאות בעליה. האם בדקת מי הם הרוכשים? היתכן שמדובר בחברות ליסינג ולא בלקוחות פרטיים? היתכן שמדובר במכוניות מיני חסכוניות, שרוכשיהן קנו אותן לאחר שנאלצו למכור משפחתית בת שנתיים-שלוש מפני שלא יכלו לעמוד עוד במחירי הדלק המאמירים?

היטל הבצורת שבא כביכול לכסות על עלויות ההקמה של מתקני ההתפלה זה אחד הבלופים הגדולים ביותר שהממשלה הזאת מוכרת לציבור. טכנולוגיות זולות לייצור מים קיימות זה לא מכבר, להזכירך על הסיפור שבו חברת החשמל עלתה על טכנולוגיה כזאת בעלות אפסית, אך נדחתה ע"י מקורות (שהרי אם יהיו מים רבים במחיר אפסי, גם מקורות יצטרכו לחתוך בשומן, ולמה לחתוך אם ממילא הציבור ממשיך לשלם?).

נאמר כבר בעבר: גובה הבלו בישראל אינו חריג ביחס למערב אירופה. מה שחריג זה היעדר החלופות השפויות לרכב פרטי. מבחינה זאת, ישראל מפגרת אפילו אחרי מצרים. תן תחבורה ציבורית טובה ותקע בלו מכאן ועד זימבבואה, אבל כל עוד הרכב הפרטי מהווה אמצעי התחבורה ההגיוני היחיד פה, הנח לציבור לנפשו.

גילום המס על הטלפון הנייד זה עוד בולשיט. עבור סוכני שטח וטכנאים שמסתובבים אצל הלקוחות, מדובר במכשיר שהוא כלי עבודה לא פחות מעט עבור הפקיד במשרד או סכין עבור שף. כנ"ל גם לגבי רכב צמוד. שלא ימכרו לך סיפורים.

לא חסרים מקורות להבטחת תקציב נטול גרעונות. מס חברות - שמעת עליו?

מי שבחר בממשלה הזאת - מגיע לו! רק חבל שכל אלה שהעדיפו שלטון קצת פחות קפיטליסטי וקצת יותר הומאני בגזירות שהוא מפיל על האזרחים נאלצים גם לסבול, ועוד יותר חבל שביום הבחירות, כולם יזכרו שאו-טו-טו לאיראן יש פצצה גרעינית והפלסטינים זורקים אותנו לים, אבל ישכחו שבינתיים מכניסים לנו את הצינור מידי יום ביומו ואנחנו עוד אומרים תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלעד +1, אם בבחירות הבאות נקבל שוב את אותם השקרנים על אותם הכיסאות אז יהיה יותר מעצוב, אנשים פה פשוט לא לומדים לקח, סוגרים פה הסכמים קואליציונים על הגב שלנו, מעלים מיסים בשעה שהבטיחו להוריד ואנחנו פשוט שותקים.

איך אמרת, מכניסים לנו את הצינור מידי יום ביומו ואנחנו עוד אומרים תודה, מחר זה הצ'אנס להוכיח שבאמת נמאס לנו, מקווה שיגיעו כמה אנשים מפה, אחרי הכל אנחנו פורום מוטרי ומחירי הדלק פוגעים פה בכולנו ללא יוצא מן הכלל.

דני.

פורסם

אני מסכים עם רוב המרמור שנשפך פה, אבל מישהו חושב שביבי נתניהו ושטייניץ (שני אנשים עם עמדות פוליטיות שונות לגמרי משלי) היו לוקחים צעדים מעוררי סלידה בסדר גודל כזה אם לא היו חייבים?

פורסם
אני מסכים עם רוב המרמור שנשפך פה, אבל מישהו חושב שביבי נתניהו ושטייניץ (שני אנשים עם עמדות פוליטיות שונות לגמרי משלי) היו לוקחים צעדים מעוררי סלידה בסדר גודל כזה אם לא היו חייבים?

כן, ואני דווקא בצד הפוליטי שלהם.

פורסם

מרוב מלל, בסוף אנשים יפספסו,

אז מחר יום שלישי 19:00 ברחבת מוזיאון ת"א ברחוב שאול המלך,

מתקיימת הפגנה גדולה \ ענקית (תלוי בכם) להורדת מחירי הדלק.

פורסם

עוד ילד שכותב טור דיעה בכלכליסט...

ידיעות אחרונות הוא השופר של מתנגדי נתניהו כמו גם כלכליסט שהוא חלק ממנו.

הכותרת מזלזלת מראש ולכן התוכן קצת מאבד מחשיבותו.

יאללה אני הולך לתדלק בדרך הביתה, מעניין אם אוקטן 98 זז במשהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גם רשתות השיווק דווחו על עליה במכירותיהן.

אז מה, רק עשירים קונים ?

תוסיף לנתון הזה את נתון הריסוק המוחלט של ענף המסעדנות בשנתיים האחרונות ותבין בדיוק למה הסופרים מוכרים יותר.

כי לאנשים נגמר הכסף לצאת למסעדות ובתי קפה.:evil:

חן, אני מתפלא על מה שאתה כותב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תוסיף לנתון הזה את נתון הריסוק המוחלט של ענף המסעדנות בשנתיים האחרונות ותבין בדיוק למה הסופרים מוכרים יותר.

.

אני מזמין אותך להגיע לסינמה סיטי בראשל"צ ביום שישי או בשבת, נראה אותך מוצא כסא פנוי.

סגירות ופתיחות של מסעדות לאו דוקא קשורות למצב הכלכלי, שרחוק מאד מלהיות קשה, והן קשורות לעיתים לעיתוי פתיחת המסעדה, תמחור המנות או איכות האוכל.

סה"כ המשק הישראלי הראה בשנה האחרונה סימני צמיחה נאים בהחלט, וזה תודות לניהול כלכלי נכון שנים ארוכות.

שלא תטעו לרגע, אני לא עשיר ואפילו לא מתקרב לכך, אני וזוגתי שכירים בעלי רמת שכר טובה למדי, עברנו תקופות לא קלות אבל תמיד חייתי על כספי שלי ולא על הלוואות ואובר דראפטים (מעולם חשבון הבנק שלנו לא עמד על יתרת חובה, ולו גם של שקל בודד).

זכרו תמיד שבכלכלה אין יש מאין - מה שלא ילקח מפה ילקח משם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
עוד ילד שכותב טור דיעה בכלכליסט...

ידיעות אחרונות הוא השופר של מתנגדי נתניהו כמו גם כלכליסט שהוא חלק ממנו.

תזכיר לי מי היא בעלת השליטה בידיעות אחרונות? מעבר לכך, האם בכתבה הזאת נכתב דבר שהוא אינו בגדר עובדה?

חן, אני מתפלא על מה שאתה כותב.

כמו שכתבתי מקודם: מה יפה היא הסטטיסטיקה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני מזמין אותך להגיע לסינמה סיטי בראשל"צ ביום שישי או בשבת, נראה אותך מוצא כסא פנוי...

חן, זאת תגובה רצינית? :shock:

בא נסכם שאתה האינציקלופדיה של הפורום בקשר לרכב ושאין לך צל צילו של מושג קלוש על עולם המסעדנות.

לעבור פעם בשבוע ליד איזה מסעדה ספציפית ולראות אותה מלאה ולחשוב שזה עסק שמגלגל מיליונים ושכל התחום זה תחום שגורפים בו כסף עם שופלים, זה טעות של חובבנים שלא מבינים את התחום.

הענף הזה על כרעי תרנגולת וכל גזירה כלכלית שנופלת על העם גורמת כל פעם לעוד ועוד זוגות להגיד "זהו, עד להודעה חדשה, אין יותר יציאות".

אז יש בגוש דאנס 10-15 מסעדות מיוחצנות שכולן כל הזמן מלאות, לך לכל מאות המסעדות הנותרות ותגלה עד כמה המצב עגום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...