Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את הגרנדה קנינו מאוטו דיל.

אם אתה תשלם 76K עליה אתה פראייר עם דיפלומה. אולי 70K היא שווה.

תעשה חשבון זריז - אם גרנדה שעולה כמעט 95 אלף ש"ח אחרי מיסים עולה 79K באוטו דיל, כמה צריכה לעלות פנדה?

וכן - היא יד ראשונה, עם רישום ברישיון. כתוב שם "מומי אוחיון", שזה שם של אחד העובדים בסניף.

אף אחד לא יפחית על זה שקל...זה לא רישום של חברה או ליסינג, אין סיבה להפחית על זה - בטח ובטח ככל שעובר הזמן ואין משמעות אם זו יד ראשונה או שנייה (נגיד אחרי 3-4 שנים).

מומי הוא הבעלים של אוטודיל

:lol: :lol: :lol:
פורסם

למיטב ידיעתי הבעלים הוא מאיר אוחיון, יחד עם צ'מפיון(אאל"ט מאיר מכר 50% לצ'מפיון).

אני מניח שמומי זה אחיו או קרוב משפחה אחר.

יש באוטודיל מכוניות גם מיד 0 וגם מיד 1, אבל לפי מה שאני יודע יד1 שהיתה אצל היבואן

יותר נפוצות שם.

מה שקורה הוא שהיבואן לא מעוניין לתת הנחה רשמית שלו, ולכן מעביר לאוטודיל, או סוכנויות

אחרות, כדי שאם מישהו אומר: "אבל שם עולה כך וכך", אומרים לו ששם זה סוחר שמוכר את

הרכבים ולא היבואן הרשמי, שעאלק אין לו שליטה על מה שמוכרים אחרים.

קמור עושים זאת לפעמים ע"י הטרייד אין שלהם, וע"י אלפא מוטורס, צ'מפיון ופיאט דרך אוטודיל וכד'.

מי שזוכר לפני שנתיים או שלוש בערך, אוטודיל מכרו Q5 ו Q7 שהיבואן רצה להעיף, בהנחות גדולות מאוד,

אבל צ'מפיון לא הורידו שקל למי שרצה לקנות ישירות מהם.

פורסם

רק בשביל לתת לכם קצת רקע אודות מי זה בכלל "אוטו דיל". אוטו דיל הוקמה ב-97' על ידי מאיר אוחיון ותומר דותן ונמצאת בבעלות משותפת עם 'אלייד' (חברת האם של צ'מפיון-מוטורס יבואנית קבוצת פולקסווגן). החברה משמשת כערוץ הטרייד-אין הרשמי של צ'מפיון מוטורס (אודי, פולקסווגן, סקודה וסיאט ) כמו גם של אלפא רומיאו ופורשה ומעניקה מתן שירותים ליבואניות רכב נוספות. אגב, עבור צ'מפיון מוטורס היא גם משמשת כערוץ לשיווק כלים שכבר נמצאים בארץ 12 חודשים, למבצעים ולימי מכירה בסגנון שלם-וסע. ככה שלגבי המחירונים שאיתם עובדים הם פועלים בצורה הזאת מחירי המחירון של לוי יצחק ריאליים למדי כשמדובר בדגמים יפנים מבוקשים וקצת פחות כאשר מדובר במכוניות איטלקיות וצרפתיות. ואולם כאשר מדובר במכוניות יוקרה, מחירי השוק נמוכים יותר ובאופן משמעותי, מהמחירון.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

I10 לא נותנת את אותה צריכת דלק. אלעד מדווח על צריכת דלק של 1:12, בעלי פנדה מדווחים על צריכת דלק של 1:15 במקרה הרע.

זה לא הפרש מספיק משמעותי כדי להעדיף את הפנדה?

פורסם

מכוניות יד 0 באוטודיל הן מכוניות שעבורן הם שילמו את המיסים, קיבלו מספר רשוי ועדיין לא רשמו בעלים. הם עושים את הסידור הזה עם סמל"ת ועם צ'מפיון. קונים כמות מכוניות בהנחה ומגלגלים. ברוב המקרים אגב, לא מדובר ב"מכוניות שנה", להיפך, הם רוכשים כך מכוניות טריות כדי שיוכלו לאפשר לעצמם להעמיד את המכונית במגרש בלי חשש שיאלצו להוסיף יד.

פורסם

ב-76K לא.

אני כבעל פנדה לא הייתי קונה פנדה חדשה ב-76K, גם לא ידנית ב-67K.

משכנתא זה קל

פורסם
I10 לא נותנת את אותה צריכת דלק. אלעד מדווח על צריכת דלק של 1:12, בעלי פנדה מדווחים על צריכת דלק של 1:15 במקרה הרע.

אלעד מדווח 1:12-1:13 למי שנוסע 90% נסיעה עירונית וכל היום בפקקים. בנסיעה משולבת אפשר להגיע ל-1:14 בקלות.

ד"א, אני מאמין שהפנדה חסכונית יותר מה-I10 אך אל תשכח שלא פייר להשוות גיר רובוטי לגיר אוטומט מלא (לא מבחינת תפעול ולא מבחינת צריכת דלק) והבדל של 1-2 ק"מ לליטר לא מצדיק לקנות רכב מיושן יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם האוטו ברשיון 00 הוא יהיה אצלך 00 זה מגרש לכל דבר והיד של הסוחר לא נרשמת

אוטו דיל מוכר מאוד ויש שמה אחלה סחורה

יכול להיות שהאוטו לא נמכר או עמד תבדוק את השנתון שלו

אבל מה שבטוח הוא זה שהוא נמכר כיד ראשונה לכל דבר כאילו קנית מהחברה

אוטו דיל מוכרת כלי רכב איכותיים עם כל התנאים הקיימים בחברה

תבדוק את עצמך אל מול החברה כדי להבטיח שתקבל אחריות

בדרך כלל האוטו הוא באחריות שלוש שנים או 100000

תבדוק מה קורה לך אתה ב שנתון של 2009 מבחינת אחריות

פורסם

גם אני נוסע רק בפקקים, ומגיע ל-1:15 עם ספייס. אני מניח שעם פנדה אפשר להגיע לנתון יותר טוב.

אתה צודק שאי אפשר להשוות רובוטי לאוטומט מלא, אבל בכ"ז.

לגבי המחיר - גם אני לא הייתי קונה אותה ב-76K, במיוחד כשב-79K קנינו גרנדה פונטו.

אבל ב-70-71K הסיפור מתחיל להיות אחר לגמרי.

פורסם

תודה ענקית על העזרה והעצות!

נסעתי על פיאט גרנדה פונטו בחיפה - לא הלך כל כך טוב,

למרות שהמנוע היה דיי חדש - שנת 2008 ו26K קילומטרים התיבה סירבה להעביר לרביעי - אז נסעתי בפרויד על 5K סל"ד וב-65 קמ"ש.

בגלל שלפנדה ולגרנדה פונטו תיבה רובוטית ולא כל כך הסתדרתי איתה, שלא לקחת תיבה רובוטית לחיפה - שזה מוסיף את שתי המכוניות האלו, וזאת גם הייתה חריגה ענקית מהתקציב שלי..

• תוכן חדש...