Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום שהחלפתי נורה לרכב ,פרקתי את צנרת סינון האויר ובנסיון לחבר אותה חזרה נשבר הבורג שתופס את הצנרת לגוף הרכב ,כך שגופו של הבורג נשאר בתבריג וראשו נשאר אצלי ביד...:?

ניסיתי לקדוח את הבורג ,אך ללא הצלחה.

רעיונות? אולי צריך מקדח מיוחד? אשמח לעצות.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לפי התיאור אני מנחש שמדובר בבורג קטן, כך שקדיחה תהיה קשה. צלם תמונת תקריב כדי שנבין מה בדיוק המצב שם. תמיד יש פתרונות.

פורסם

מארק,מדובר בבורג בקידמת המנוע ,ככה שגישה קלה אליו יש ויש ,ממש על שפת הפגוש הגריל הקדמי.אני אצלם תמונה ואעלה לכאן ברגע שיתבהר...(גשם).אני לא ממש שש לקדוח חור בבודי של הרכב.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

קיימים כלים ייעודים לחילוץ ברגים, במידה ואין ברשותך כלים אלה מוטב לגשת לבעל מקצוע. במידה וקוטר הבורג קטן מ-5 מילימטר אתה בבעיה.

אם תמשיך לקדוח בבורג והמקדח יחליק אתה עלול להרוס את ההברזה ותצטרך לאחר מכן לקדוח קדח גדול יותר ולבצע הברזה מתאימה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם מדובר בקדמת הרכב, אז אני משער כי הבורג בולט מצידו השני וניתן לאחוז אותו בעזרת צבת/פלייט פטנט ולסובב אותו.

אם אתה קודח חור חדש עם בורג(תשמש בבורג קודח), אז תבדוק כשאתה קודח שאין מצידו השני של הפח איזה צינור או משהו שעלול להיפגע ויגרם נזק.

• תוכן חדש...