Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח חלקכם כבר קיבל את זה במייל, אבל עדיין- זה גדול.

התירגום נעשה על ידי-כך שיכול להיות שיהיו אי אלו פאקים עקב שימוש בסלנג אמריקאי.

איך לחרבן בעבודה

כולנו הינו במצב המדובר, אבל לא נעים להודות בזה.לכולנו קרה שישבנו בעמדות שלנו,ליד המחשב ופתאום הרגשנו שמשהו מתבשל למטה.לא משנה כמה ננסה לשכנע את עצמנו באי אמיתות של העובדות-החירבון המשרדי הוא בלתי נמנע.לאלה ששונאים לחרבן במשרד,מוקדש מדריך ההישרדות למחרבן המשרדי.זיכרו היטב את הטקטיקות וההגדרות-והחירבון המשרדי יהפוך להנאה צרופה.

הנמלט

הגדרה: נאד שבורח בזמן עמידה במשתנה או תוך ניסיון חירבון תחת לחץ.לרוב תופעה זו מלווה בגל של פאניקה ומבוכה. תופעות לוואי אלו זהות לאלו שמתגלות בעת עקיפת ניידת משטרה סמוייה במהירות גבוהה. אם שיחררת "נמלט"- אל תכיר בעובדת השחרור. העמד פנים כאילו שהדבר מעולם לא קרה. אם הנך עומד לצד משחרר "הנמלט" במשתנה- העמד פנים כאילו לא שמעת את הנאד. אף אחד לא אוהב "נמלט" מאחר ומדובר בתופעה שאינה נעימה לכל הצדדים המעורבים. יצירה של "צחוקים" או שחרור גיכוח עשויה לגרום חוסר נחת לשני הצדדים.

הבריחה הגדולה

הגדרה: כשמתאמצים להוציא גוש,עשויים מספר נאדים להשתחרר בקצב דמוי מכונת ירייה.

לרוב מדובר בתופעת לוואי הנובעת משילשול או הנגאובר.במידה ואירוע מעין זה יקרה,אסור להיכנס לפאניקה.הישאר בתא השירותים עד שכל מי שעשוי היה להימצא בשירותים בזמן ההפגזה יעזוב. בעשייתך זו, תחסוך מחבריך לעבודה את חוסר הנוחות הכרוך בהתעמתות איתך פנים אל פנים.

הורדה נימוסית

הגדרה: האקט של הורדת המים באסלה ברגע שקצה הקקה פוגע במים-מה שיעלים את הקקה הישר אל מיקום לא ידוע.אקט זה מצמצם למינימום את "זמן האוויר" שיש לקקי להסריח את חדר השירותים.ביצוע "הורדה נימוסית" ימנע ממך צורך לבצע את "מצעד הבושה".

מצעד הבושה

הגדרה: פרק הזמן אשר לוקח לצאת מתא השירותים,אל הכיור ואל הדלת-שניות ספורות לאחר שהסרחת את חדר השירותים.מעמד כזה עשוי להיות מביך ולא נוח אם מישהו נכנס בעת ביצוע "מצעד הבושה" ומבין שאתה אחראי לריח. כמו בעת ביצוע נאד,הדרך הטובה ביותר היא להעמיד פנים כאילו הריח לא קיים. תמיד קיימת האפשרות להוריד מחומרת "מצעד הבושה" באמצעות שימוש ב"הורדה נימוסית".

מחרבן שיצא מהארון

הגדרה: עמית לעבודה שמחרבן בעבודה -ומאוד גאה בזה.לעיתים קרובות תיתקל במחרבן שיצא מהארון בדרך אל השירותים כשעיתון או מגאזין מגולגל תחת זרועו.תמיד חפש היטב במשרד כדי לוודא שלא תיתקל במחרבן שיצא מהארון בעת היותך בשירותים.

רח"ש(רשת חברים לשירותים)

הגדרה: קבוצה של עמיתים לעבודה אשר מתאגדת ע"מ לוודא שחירבוני חירום יעברו חלק,ללא כל תקריות לא רצויות.קבוצה מעין זו תסייע במידע על מקום הימצאותם של מחרבנים שיצאו מהארון ובמציאת חופי מבטחים.

חוף מבטחים

הגדרה:חדר שירותים אשר זוכה לשימוש לעיתים רחוקות ונמצא באגף נטוש של הביניין.נסה בעיקר בקומות שנמצאות בשימוש של בנות המין השני-מה שיפחית משמעותית את הסיכויים שתיאלץ להיתקל במחרבן בן מינך.

הפורץ

הגדרה:מחרבן שאינו מודע להימצאותך בתא השירותים ומנסה באופן פיתאומי וכוחני לפתוח את הדלת.רגע כזה,אשר עשוי להיות טראומתי ופגיע במיוחד, עשוי לקרות גם לך בעודך מחרבן בעבודה!!! היה והותקפת ע"י "הפורץ", הישאר נעול בתא השירותים עד שהפורץ יעזוב.בדרך זו תוכל להימנע מקשר עין,אשר עשוי להיות בלתי נעים במיוחד.

שיעול הסוואה

הגדרה: שיעול במתכוון אשר "מודיע" לכל הנכנסים לחדר השירותים שהינך נמצא באחד התאים.ב"שיעול הסוואה" ניתן להשתמש ע"מ לכסות "פצצת אטום" או להבריח "פורצים" פוטנציאליים.יעיל להפליא בעת שימוש עם "סטפס".

סטפס

הגדרה: טיפוף עדין עם הנעליים על ריצפת השירותים אשר משמש ליידע "פורצים" שהינך נמצא באחד התאים.ביצוע "סטפס" יסיר כל ספקות לגבי נוכחותך באחד התאים.אם נכנסת לשירותים ושמעת "סטפס",עזוב את המקום במהרה ע"מ שהמחרבן יוכל לחרבן בשלווה.

פצצת אטום

הגדרה: חירבון אשר יוצר שפריץ רועש (לרוב פוגע בישבן) בעת הפגיעה במים.פצצת אטום עשויה להיות תקרית מביכה מאין כמוה.אם הנך מרגיש פצצת אטום בדרך, צור הסחה-ר' שיעול הסוואה.

שקשוקה

הגדרה: טונה של שילשול אשר יוצרת סידרה של רעשים חזקים בעת הפגיעה במים.לרוב מלווה ב"הנימלט".במקרים קשים מעין זה, נסה להשתמש ב"שיעול הסוואה" וב"סטפס" באופן סימולטני.

המתמהמה

הגדרה:משתמש אחר בשטח השירותים אשר נוהג להתמהמה לנצח. המתמהמה יכול לבלות פרקי זמן ארוכים מול המראה או בישיבה על האסלה. עצם הימצאותו של מתמהמה מקשה על קיום חירבון רגוע ונעים, מכיוון שתמיד צריך לחכות להתרוקנות חדר השירותים על מנת לשחרר פצצת אטום או שקשוקה.במקרים כאלה אין ברירה. השתמש ב"סטפס" ואם המצב קשה- הוסף "שיעול הסוואה". אם המתמהמה ממשיך במעשיו,המתן עד שיסיים ורק אז-חרבן.

סריקה

הגדרה:האקט של בדיקת חדר השירותים לפני החירבון. היכנס ובדוק אם נמצאים בחדר עוד מחרבנים.אם ישנם אחרים,עזוב את החדר וחזור תוך 10 דקות,בתקווה שאין מתמהמהים ושאף אחד לא השאיר אחריו שקשוקה או ששחרר "נימלט".

הישמר מביצוע סריקות רבות ותכופות,שכן חבריך לעבודה עשויים להתייחס בחשדנות למספר ביקוריך בשירותים. נסה להשתמש בשירותי רח"ש אשר הקמת עם חבריך לעבודה.

זהו. מקווה שתרמתי משהו לכל אחד ואחד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

המדריך למחרבן

כל הכבוד תומר, עושה סדר בתחום חשוב כל כך בחיינו

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

יש גם מדריך למאונן ??

:p:p:p:p

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ג-ד-ו-ל אני ישבתי וקראתי את זה וכל הזמן התפוצצתי מצחוק חחחחח תומר זה ענק!!

תמשיך כך

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

אני קראתי את זה עם הלפטופ בשירותים.... סתאם, עוד לא יצאתי מהארון...

ענק, ממש אמיתי במיוחד איפה שאני עובד...

haters will hate

פורסם

תומר, אני מתפלא עליך!!!!

אתה לא עשית עליי רושם של אחד שחושש מ"נמלטים" ופצצות אטום.

תמיד הסתכלתי עליך כאחד שיהיה גאה בכל "נמלט" במעמד המשתנה, כאחד שיחזק את ידיהם של שכניו למשתנה אם הם יפלטו איזה "נמלט".

אתה לא תהיה גאה בפצצות האטום שלך?

אתה תטופף ברגליים כדי להסתיר את הביצוע המושלם?

אתה לא תרצה שכמה שיותר עמיתים בתאים הסמוכים יידעו ממה אתה עשוי?

אתה לא מאלה שישאירו את הדלת פתוחה אחרי הביצוע על מנת שכל הקומה יידעו שאתה עכשיו עשית את זה, ובגדול?

אתה תתן לאיזה פישר שמחרבן בתא אחר לדחות לך את ההנאה ב 10 דקות?????

פעם אחת, מישהו שעובד איתי בקומה שחרר "נמלט" בזמן שהוא עמד לידי במשתנה.

היה ברור שזה הוא, וזה גם לא היה נמלט רציני.

הוא התנצל בפני בביישנות משהו.

אני הרגעתי אותו, ואמרתי לו שאם אין לנו את החופש לשחרר גאזים חופשי במעמד המשתנה, אז לאן הגענו?

אגב, סתם משהו ששמתי לב אליו ב 4 שנותיי בפקולטה להנדסה באונ. ת"א....

הסטונדטים לתעו"נ והנדסת מכונות תמיד השתינו במשתנה.

הסטודנטים של אלקטרוניקה משום מה תמיד היו נכנסים לתאים....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אוי אויאוי תומר

תפסת אותי באמצע סנדוויץ , אני הורג אותך ...

אגב אצלי בשרותים של העבודה תליתי את ה"דוח לאחר חרבון"

התגובות היו נחמדות עד שהגיע איזה אדיוט שאני עד היום לא יודע מי הוא

ופשוט מילא את הדוח...

:D

פורסם
אוי אויאוי תומר

תפסת אותי באמצע סנדוויץ , אני הורג אותך ...

אגב אצלי בשרותים של העבודה תליתי את ה"דוח לאחר חרבון"

התגובות היו נחמדות עד שהגיע איזה אדיוט שאני עד היום לא יודע מי הוא

ופשוט מילא את הדוח...

:D

צרף לפה בבקשה, זה נשמע גם מצחיק ,, ד"א אם יש לעוד אנשים כאלה דברים ... קדימה לפרסם !!!

פורסם

מה זה?

כשיש שקשוקה צריך להשתמש באופן סימולטני בסטפס ובשיעול הסוואה?

תוך כדי השקשוקה??

לדעתי זה יכול להיגמר רע לכל מי שלא עבר קורס לחירבון מתקדם אצל "אסלות" או "אלתרנשיטי"

ר

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...