Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה ל88FM לאחרונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה התחלתי לשמוע 88FM באופן קבוע, ואני לא מבין איך יכלתי לשמוע כל כך הרבה שנים את הילדים בגלגל"צ משמיעים את ריהאנה פעם אחרי פעם.

רק מה: פתאום אתמול השידורים שלהם הופסקו והגל שקט לחלוטין.

כמו כן - משבוע שעבר הם הפסיקו לשדר חדשות בשעות עגולות.

עשיתי חיפוש זריז (אולי זריז מדי) בגוגל, אבל לא הצלחתי לאתר איזה כתבה בעניין.

אני זוכר שדיברו על זה שיש איזהשהם סכסוכים שם בין התחנות, אבל אני לא לגמרי בקיא בפרטים.

מישהו יודע להסביר את שתי התופעות החדשות? (שאני מניח שגם קשורות אחת לשניה).

בברכה!

יונתן.

פורסם

יש עוד תופעה הזויה - כל איזה דקה, דקה וחצי פתאום 2 מילים חוזרות על עצמן, על עצמן, ואז זה ממשיך רגיל עד, רגיל עד, שזה שוב חוזר על עצמו.

פורסם

לא יודע לענות על השאלה, אבל כן יכול להמליץ על התחנה הנפלאה הזאת. פשוט פנינה אמיתית בתוך עדר תחנות הפלייליסט שטוב היה אם היו עולות בסערה השמיימה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכן, 88 FM תחנה נפלאה. האלטרנטיבה (היחידה?) לגלגל"צ המשעממת ולתחנות האזוריות הצעקניות/מברברות מידי.

אהבתי אותם יותר במתכונת "הישנה", עד לפני שנה-שנתיים - אבל גם עכשיו אפשר למצוא שם פנינים.

אהובה עליי במיוחד התוכנית "נותן ברוק".

כמו כן - משבוע שעבר הם הפסיקו לשדר חדשות בשעות עגולות.

http://ice.co.il/article/view/258778

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
מישהו יודע להסביר את שתי התופעות החדשות?

יש עוד תופעה הזויה.

במהלך הביקור האחרון בארץ, שמתי לב לעוד תופעה מעצבנת: כל 15-20 דקות בערך מפסיקים את הפרסומות ומתחילים לנגן

שירים ומוזיקה... לא מבין מה הולך שם. ומה שהכי מעניין זה שכל התחנות עושות את זה בו זמנית... כאילו, בנאדם מדליק רדיו,

רוצה לשמוע את הפרסומות שלו, ומגבילים אותו ל-10 דקות בלבד, 3 פעמים בשעה. איזה מין יחס זה? הרייטינג שלהם לא יורד?

:roll:

ובנימה רצינית יותר - 88FM היא לא תחנה שמתאימה לכל אחד. אני רחוק מהצרכן הממוצע בהעדפותיי המוזיקליות, אבל גם עם

הטעם האנין והסנובי שלי, לעיתים רחוקות אני מוצא מה לשמוע שם. מה גם שהקליטה שלהם תמיד דפוקה, והמגישים נשמעים כמו

ההיפים האלה שעובדים בחנויות התקליטים וזוכרים כל אלבום שיצא לפינק פלויד מאז 72'. בקיצור, כבודם במקומו מונח, אך מדובר

בתחנה שפונה לקהל מאד ספציפי, מוצר נישה או "תחנת בוטיק" אם תרצו. בהחלט לא אלטרנטיבה לגלגל"צ ותחנות הרדיו האזורי.

תכל'ס, כשאני מסתכל על הרדיו באנגליה, צרפת או ספרד בהשוואה למה שהולך בארץ, אני ממש לא מבין מאיפה המצב הזה מגיע.

עם כל הפקקים שיש בכבישי ישראל, וכל הנהגים ששומעים רדיו באופן קבוע, איך זה שיש כל כך מעט תחנות, ורובן נשמעות אותו דבר?

תעלומה. :puzzled:

פורסם
במהלך הביקור האחרון בארץ, שמתי לב לעוד תופעה מעצבנת: כל 15-20 דקות בערך מפסיקים את הפרסומות ומתחילים לנגן

והמוזיקה שהם משמיעים - כבר עדיף היה לשמוע את הפרסומות.

זה הסיבה שהרדיו אצלי באוטו מכוון קבוע ל107.8FM - התדר שבחרתי למשדר FM של הפלאפון. וגם נגן CD.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רדיו? מה זה כמו אייפון? :lol:

וברצינות. אני לא ממש מאזין לרדיו, כשכן זה לרוב 88FM בלילה. לעיתים אני מאזין ל99 שמשתפרים לאט לאט. כל השאר? לא באמת שווה השקעה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

גם 106 לא רעים בכלל

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אם כבר תחנה שאהבתי כששירתתי בצה"ל בצפון הארץ בתחילת-אמצע שנות ה2000 - רדיו ג'ורדן.

מוסיקה עם הפסקות קצרות לחדשות באנגלית. מה שמדהים בפלייליסט שלהם זה שהוא נבחר באופן רנדומלי לחלוטין, כלומר מיד אחרי בריטני ספירס היו יכולים לשים גרייטפול דד משנות ה-70, אחר כך SLIPKNOT, אחר כך בוב מארלי, ואחריו רדיוהד, ולפני החדשות לשים פיפטי סנט.

מה אהבתי למרות זאת - שהיה סיכוי פי טריליון יותר גבוה (בעצם לא אגיד פי טריליון, כי אפס כפול טריליון זה עדיין אפס, אז אגיד הרבה יותר גבוה) לתפוס שם מוזיקה איכותית מאשר ב104.5-טינופת-ללא-הפסקה המקומי.

נ.ב. מישהו יודע אם התחנה עדיין משדרת, ואם אפשר לקלוט אותה באיזור חדרה-נתניה? אם כן, באיזה תדר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה ידוע שלמדינות השכנות יש אחלה תחנות רדיו, זכור לי שהיינו לומדים זאת כל פעם מחדש במהלך האבט"שים שהיינו עושים בשטחים. למען האמת, גם בביקור האחרון בארץ, יצא לי לבלות כמה ימים רצופים באזור הקריות ולהנות משידורי התחנות הערביות שנקלטים שם. לצערי, דווקא מהתחנות המקומיות די התאכזבתי.

פורסם

אני אוהב וורדה (כל אחד והסטיות שלו).

ואוהב 88fm, כי גם לי יש טעם אקלקטי (ורק מי שמאזין ל-88 יודע מה זה "אקלקטי").

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם כבר תחנה שאהבתי כששירתתי בצה"ל בצפון הארץ בתחילת-אמצע שנות ה2000 - רדיו ג'ורדן.

מוסיקה עם הפסקות קצרות לחדשות באנגלית. מה שמדהים בפלייליסט שלהם זה שהוא נבחר באופן רנדומלי לחלוטין, כלומר מיד אחרי בריטני ספירס היו יכולים לשים גרייטפול דד משנות ה-70, אחר כך SLIPKNOT, אחר כך בוב מארלי, ואחריו רדיוהד, ולפני החדשות לשים פיפטי סנט.

מה אהבתי למרות זאת - שהיה סיכוי פי טריליון יותר גבוה (בעצם לא אגיד פי טריליון, כי אפס כפול טריליון זה עדיין אפס, אז אגיד הרבה יותר גבוה) לתפוס שם מוזיקה איכותית מאשר ב104.5-טינופת-ללא-הפסקה המקומי.

נ.ב. מישהו יודע אם התחנה עדיין משדרת, ואם אפשר לקלוט אותה באיזור חדרה-נתניה? אם כן, באיזה תדר?

וואו, רדיו ג'ורדן.. איך אהבתי את התחנה הזו!! הייתי עושה כל מיני אילתורים בבית כדי לקלוט אותה.

בהחלט אחת הטובות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אני אוהב וורדה (כל אחד והסטיות שלו).

ואוהב 88fm, כי גם לי יש טעם אקלקטי (ורק מי שמאזין ל-88 יודע מה זה "אקלקטי").

זה נמצא בסופר במדף של "קוראי הארץ" לא? :lol:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אין על רדיו מונטה קרלו! :wink:

את 88 אני שומע הרבה מאוד, למרות שהם באמת התקלקלו מהתקופה של עד לפני כשנתיים, עדיין אין להם שום אלטרנטיבה ראויה.

בטח לא עכשיו, איזה כיף זה לשמוע יום שלם רדיו בלי חדשות, תענוג!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם גלגל"צ לא רעים בכלל, הבעיה היא שלא קולטים באיזור שלי - לכן בבית אני קולט באמצעות המערכת שמחוברת לממיר. ברכב אני קולט בעיקר 96FM או דיסקים.

• תוכן חדש...