Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

volvo s60/s80

vlad100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לירכוש רכב על מנת להשתדרג מהקיה מנטור שיש לי כרגע דרך אגב רכב פצצה אמין חבל על הזמן אני יד ראשונה משנת 2000 ו0 תקלות מאז רק טיפולים שותפים ועכשיו בואו נחזור לנושא אני שמתי עין על הוולוו S60 ו הS80 קראתי שהמנוע 2400 ללא הטורבו הוא הכי אמין מכל המנועים של וולוו ווולוו כזאת ניכנסת לי בתקציב שנת 2003 בערך וההיתי רוצה לדעת מה דעתכם על האוטו בעיות נפוצות בדגם הזה? ובכללי איך האוטו? וכמובן איך האחזקה מבחינת דלק וטיפולים?

פורסם

אתה מודע להבדל בתצרוכת דלק בין קיה מנטור לוולבו S80? :-D

בוא נאמר תכין 25 אחוז יותר לפחות תקציב לדלק בחודש - לדעתי זה ינוע בתוספת של בין 25-40 אחוז...

אתה מודע לעלויות הרישוי? ביטוח? טיפולים וחלפים ברכב שכזה?

כי לקנות אחד זו לא בעיה...

1. תתקשר לחברת ביטוח ותבקש הצעות לS60 ולS80 ותראה מה ההבדל קודם כל.

2. צריכת דלק - אני לא בטוח לגבי הוולבו הזו אבל אני מאמין שהן יכולו בתוך העיר משהו כמו 1:7 עד 1:8 במקרה הכי טוב ומחוץ לעיר אם אתה תגיע ל1:12 זה יהיה טוב - לא בטוח בקשר לזה ומציע שתשאל אנשים שיש להם את הרכב הזה.

3. טסט שנתי - בגלל שזה רכב ישן - במינימום של המינימום אתה תשלם 1700 שקלים אם לא יותר - וזה על הS60, ה80 זה רכב יוקרה ופאר מבחינת הדירוג שלו.

תשקול אופציות יפניות ו\או צרפתיות בנפח 2 ליטר - האחזקה תהיה שפויה יותר, אבל אם כל מה שכתבתי למעלה עדיין נופל לך בתקציב של האחזקה של הרכב (לא תקציב הרכישה) אז אתה הולך על רכב מאוד נוח ומאוד מפנק - בעיניי גם מאוד מאוד יפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יפניות לא באות בחשבון וכמו כן גם לא צרפתיות ואני מודע לצריכת דלק והכל אני גם קיוויתי שזה יהיה בערך 9 קמ לליטר ממוצע שזה מה שיוצא בעיר שלי אין הרבה פקקים זה כמו לינסוע בבין עירוני אפשר להגיד אז הצריכת דלק תהיה שפויה לפי הנתונים ועכשיו נישאר רק עיניין הביטוח ודרך אגב לא עשניתה לי אם יש איזה בעיות ידועות לאוטו ותאמת אני יותר בכיוון של הS60 אז אם יש משו בדגם הזה תירשמו בבקשה

פורסם

אני חושב שרשמו כאן המון על הרכבים האלה - תריץ חיפוש מתקדם בתוך הפורום הזה על S60 ועל S80

S40 למשל זה בפועל מיצובישי כריזמה לפי מה שכתוב בפורום...

לגבי ביטוח - זה מאוד קל - תרים טלפון לחברת ביטוח ותקבל הצעת מחיר עדכנית - הכי טוב.

סה"כ רכב שקשה מאוד לא להתאהב בו - גם ה60 וגם ה80 - מציע לך לעשות נסיעות מבחן, אפשר למצוא אותם בהרבה מגרשי טרייד אין כולל מגרשים מוכרים וטובים כמו אוטודיל (סתם דוגמא) פשוט תביע עניין בלרכוש את הרכב ותדרוש נסיעת מבחן.

מה גם שבתא כפפות של הרכב המשומש החברה שם אמורים להחזיק את הרשיון שלו - או במשרדים שלהם - אתה יכול לבקש לראות וככה גם יהיה לך מושג כמה יעלה לך טסט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה תשובות לשאלותייך, שמתייחסות ל - S-60 (המומלצת יותר לדעתי) :

מנוע ה - 2400 והרכב ככלל נחשב אמין כל עוד הוא מטופל בזמן, במוסכים מורשים.

בעיות נפוצות בדגם, שידועות לי - תושבות מנוע (עשויות גומי, שנוטה להתייבש בחום הישראלי) וגיר רגיש, שבמקרים רבים לא מאריך ימים ודורש שיפוץ (אם כי הבעיה היא יותר בדגמים החזקים בהם הגיר נאלץ "להתמודד" עם הכוח של המנוע).

דלק - צפה לצריכה של 1:7-8 בעיר, 1:12-13 מחוץ לעיר, שני הנתונים בנסיעה רגועה.

טיפולים - ישנו מחירון באתר היבואן, חברת "מאיר". ככלל - הטיפולים השוטפים לא יקרים במיוחד, אם כי הם יהיו, אני מניח, יקרים משמעותית מהרכב הנוכחי שלך.

ביטוח - בניגוד למה שנכתב כאן - מחירי הביטוח אינם יקרים, אני משלם על הרכב שלי 3200 ש"ח למקיף ללא דרישות מיגון מיוחדות.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

מניסיון רב (גם עם ה-S60 וגם עם ה-S80 , ולא רק אחת מכל דגם) , מה שכתב "חייםש1" מדוייק .

טיפולים שוטפים לא יקרים , אבל תקלות יהיו מאוד יקרות לתיקון במוסכים של החברה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני מציע שתיקח רכב שכזה כאשר מחיר הקניה שלו הוא כ75 אחוז מהתקציב שלך - תעשה בדיקת קניה ותשאיר את שאר 25 אחוזי התקציב שנשארו ליישור קו מכאני או לתקלות בשנה הראשונה עם הרכב.

זו לא בעיה ללעוס יותר ממה שאנחנו יכולים לבלוע כשמדובר בכסף ובגלל זה רצוי להשאר עם הרגליים על הקרקע.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...