Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואנחנו מתפלאים... מורה נהיגה!!!

מתקשה להבין מה זה הקטע הזה, שמירת חנייה? אז תצמד עוד לימין שלא ינסו להכנס

גם השמאלי מורה נהיגה :shock:

פורסם

ישנו ערוץ יוטוב רוסי, שבו חבר׳ה ניגשים לנהגים שמבצעים חנייה כפולה, נסיעה על מדרכות וכו׳. במידה והנהג לא מסכים להחזיר את הרכב הם מדביקים לו מדבקה ענקית שרשום בה משהו בסגנון של :״ אני שם ז*ן על כולם וחונה איך שאני רוצה״.

זאת מדבקה שלא יורדת בקלות בכלל, צריך ממש לגרד אותה.

מה שמפתיע לטובה - אף אחד לא חסין אצלהם: שוטרים, אנשי ממשל ופוליטיקה, אנשי פשע מאורגן, נהגי מוניות, בעלי עסקים וכמובן הדושבאג התורן.

שם הערוץ :

Stop A Douchbag

כמה קישורים:

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אייל, אי אפשר להפעי את הקולגות שלך? איזה 250 או 500 ש"ח שיעברו למדינת ישראל עשויים לחנך יותר מהפתק הזה.

ד"א - מישהו מבניין שכן - שאני מכיר כבר כמה שנים כבלתי מתחשב בסביבתו - חנה על צמד חניות בכניסה לבית שלי. הסתפקתי בצב חניה ובפתק שבו כתבתי שקצת התחשבות באחרים לא תזיק, ואפשר לחנות בין הסימונים. מדובר בבחור דתי, אם כי נראה לי שמה בין אדם לחברו לא מזיז לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את הפתק לא אני רשמתי אבל אני מסכים עם כל מילה שרשומה בו.

לא היה חסר חניה שם אז לא מצאתי לנכון להתקשר למשטרה מה גם שהשוטרים בטח לא היו יודעים מה לכתוב לו כי אני חושב שבחנ"א אין בכלל סעיף כזה.

בכלל אני מאמין שאדם שלא מתחשב בחברו אין שום סיבה שחברו יתחשב בו ויעשה כל מיני דברים לרכבו.

לא שאני ממליץ לעשות זאת כי זה פלילי אבל עולות לי כמה אפשרויות נחמדות להתנכל לרכב.

לצערי או לשמחתי, אצלי זה רק מחשבות שאני מדחיק.

פורסם
את הפתק לא אני רשמתי אבל אני מסכים עם כל מילה שרשומה בו.

לא היה חסר חניה שם אז לא מצאתי לנכון להתקשר למשטרה מה גם שהשוטרים בטח לא היו יודעים מה לכתוב לו כי אני חושב שבחנ"א אין בכלל סעיף כזה.

בכלל אני מאמין שאדם שלא מתחשב בחברו אין שום סיבה שחברו יתחשב בו ויעשה כל מיני דברים לרכבו.

לא שאני ממליץ לעשות זאת כי זה פלילי אבל עולות לי כמה אפשרויות נחמדות להתנכל לרכב.

לצערי או לשמחתי, אצלי זה רק מחשבות שאני מדחיק.

פתק זה נחמד, נותן פורקן רגעי לכותב אותו, אפילו כר קטן לפואטיקה, קצת תמים לצפות למצפון מתעורר או הכאה על חטא ממי שלכתחילה שם קצוץ על אחרים. בקיצור אפקטיבי הוא לא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הבחור עם ההונדה צריך לפגוש את הסבאלה עם האימפרזה החבוטה שלא רואה ממטר ולא ברור איך הוא עוד נוהג שנפתח לכבודו שרשור בפורום לפני כמה חודשים.

רואים שבחניות שמאחורי הרכב יש מקום לחנות, אישית הייתי חונה דווקא שם למרות שיש עוד מקומות ונצמד אליו במילימטר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ועכשיו, חדש: תולעת בווארית.

-אמור לי נא, נהג המרצדס, מה עבר לך בראש כאשר החלטת להחנות כך את ריכבך?

"וואלאק, באתי לקחת הלוואה לקנות את האוטו. פעם ראשונה שלי על מרצדס, עד עכשיו זה היה רק BMW בשבילי, אתה יודע? אז אמרתי לעצמי, אני קונה אותו עכשיו, כדאי שאתחיל לתרגל חניות עם האוטו, אתה יודע, ככה כמו שכל בעלי המרצדסים עושים כדי שלא ישרטו להם ת'אוטו, ככה לתפוס כמה שיותר חניות כדי שלא יוכלו להחנות בטווח של פתיחת דלת. הייתי חונה לרוחב, אבל היה שם מנייאק אחד שחסם לי את החנייה השלישית, רציתי לשרוט לו ת'אוטו אבל זה כו-לה לאנסר, הבחור מספיק מסכן, מה אני אגיד 'ך. וואלק לקח לי זמן לקבל את ההלוואה, התעקשתי לקרוא את החוזה, זה לא פשוט- אני לא טוב בקריאה אתה יודע. זה בגנים, כשאבא חזיר ואמא בבון זה לא עוזר ל'טיליגנצייה. וואלאק."

-ואתה לא חושב שבאיזור הזה, שבו יש מצוקת חנייה, ועוד במיוחד שכל החניות שתפסת מסומנות כחניות של עסק, אתה לא צריך לחנות כמו קופיף בזוי?

"וואלאק, לא. אני לא חושב, זה קשה."

-כן, הבנתי את זה. ועדיין, לא חשבת לרגע שאולי תחנה כמו בן-אנוש, על חנייה אחת, כמו רוב האנשים במדינה?

"וואלאק, מה הטעם בזה? חניתי, מה הסיפור 'שך? רוצה דקירה כפרה? יש מבצע, 2 ב-10 עכשיו אצלי. אחד ישירות ממני, השנייה מציון. ציון! בוא כפרע, יש מכות!"

-קופיקו, קח בננה, ותרגע. אתה לא עצמך כשאתה רעב.

"ציון! איפה אתה מותק?!"

-יודע מה, אני אשאיר אותך פה להתנות אהבים עם ציון לכשיגיע.

"וואלק מה זו השפה הזו? לא מבין מילה ממה 'שתה אומר"

-אם כך, אפרד ממך בברכת לך תקיים משגל עם קרובת משפחה מדרגה ראשונה ללא הגנה.

"חחחח, אמרת משגל... יא'חנון. מה זה בכלל, אח'שלי?"

-להתראות...

[שיחה דמיונית לחלוטין. הדמויות בדויות. הלאנסר אמיתית. כמו גם הבאבון]

2017-05-04 16.14.18.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

^ זה אומר הרבה על היעדר האכיפה בתחום החניה בארץ כשמישהו יכול לתקוע את האוטו שלו על אי תנועה באמצע הרחוב בלי פחד.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

והפעם גבירותיי ורבותיי, נהג ב.מ.וו :

IMG_4943.jpg

וכן, הוא חנה ככה במשך כמה שעות, ברחוב שבו בערב די צריך להתאמץ למצוא חנייה אם אין לך אחת כזאת פרטית

פורסם
והפעם גבירותיי ורבותיי, נהג ב.מ.וו :

[ATTACH]496295[/ATTACH]

וכן, הוא חנה ככה במשך כמה שעות, ברחוב שבו בערב די צריך להתאמץ למצוא חנייה אם אין לך אחת כזאת פרטית

מה לא בסדר בתמונה? באמת מתוך סקרנות כי לעיתים השעמום גבול בשטויות כבר.

אני גם שונא את זה, אבל הוא החנה ותופס פחות מחניה אחת, לא מפריע לאף אחד למעט, טיפונת גולש לצד הולכי הרכב, לא ביג דיל.

הוא לא כל כך אם בכלל מפריע לתנועת הכביש, אז מה רע באמת?

אז חנה ככה כמה שעות, מי נפגע? גם אם הרכב לפני או אחריו יוצאים, הוא בכל מקרה יוצא באותה התנוחה שבה הוא נכנס ואולי, רכב מיני אחר ייכנס במקומו אבל כך או כך, רק רכב אחד נכנס שם.

יש דברים שלפעמים, אפשר לוותר עליהם - זה אחד מהם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...