Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה לא, אתה כנראה מאושפז איפשהו ולא יכול לנהוג ולחנות בחניונים ציבוריים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ואם חניתי על 2 חניות כי מישהו לפני חנה על 2 חניות ומישהו לפניו חנה על 2 חניות?

אל תחנה! מכיון שבכך אתה ממשיך לקבע את הבעיה.

סע וחפש מקום אחר, באיזה שהוא שלב מי שחנה על שתי חניות יצא ממקומו והכל יסתדר.

הכל כמובן בתנאי שמי שחונה על שתי חניות יקבל קנס, שאם לא כך, אין שום אינטרנס בעולם למי שרואה חנייה פנויה לא להחנות בה, גם אם משמעות הדבר לחנות שלא בתא מסומן.

פורסם
אל תחנה! מכיון שבכך אתה ממשיך לקבע את הבעיה.

סע וחפש מקום אחר, באיזה שהוא שלב מי שחנה על שתי חניות יצא ממקומו והכל יסתדר.

הכל כמובן בתנאי שמי שחונה על שתי חניות יקבל קנס, שאם לא כך, אין שום אינטרנס בעולם למי שרואה חנייה פנויה לא להחנות בה, גם אם משמעות הדבר לחנות שלא בתא מסומן.

תשמע, זה ממש קל לדבר כשאתה לא מחפש חניה דקות ארוכות במשך ימים.

כי פעם אחת אין בעיה, פעמיים גם לא, אתה תמשיך לחפש. אבל, כשזה ממש מאבק יומיומי אתה תחנה כמו גדול, כי אתה בנאדם.

גם אתה. וגם 99% מהאנשים (1% ישקרו שהם לא). אף אחד לא יחפש חניה במשך שעתיים לאורך זמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

^^

בתור נתין פא*ינג בוגרשוב בת"א, נשבע'ך לא מצ'קר. אם לא מוצא חניה, תוקע את הרכב בחניון ולא בין כאלו שחונים על הקווים. לא כזה far fetched למצוא מקום חניה שקט, פשוט לא להדחס יחד עם כל עמחא ישראל למפלס הראשון בחניון ולרדת/לעלות עוד מס' מפלסים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
@Adamm

חשבת על לנסות לחנות במקום אחר? כך שאתה לא חונה על שתי חניות.

אני OCDיסט. אם אני נאלץ לתפוס שתי חניות בגלל האחרים זה פשוט מרגיש לי מקולקל. הפתרון הוא פשוט לחנות במקום אחר.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

צודקים, אבל לפעמים אין ברירה והחניון מפוצץ ברכבים.

אני בכלל מראש מחפש מקום מבודד שלא יפתחו עלי דלתות אבל לפעמים אין ברירה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למה לישראלים יש טבע מסריח של להחנות דווקא צמוד אלייך כשאתה מחנה צמוד לקיר? כאילו הם אומרים "אה, הפראייר חנה צמוד לקיר והשאיר מלא מרווח, במקום לחנות בסימון שלי כמו בנאדם נורמלי אני אנצל את ההזדמנות ואפלוש לשטח שלו, וגם אצמד אליו, דבר שהוא בכוונה תחילה ניסה להמנע ממנו, מהכפתלי".

פשוט מרגיז, מרגיז, מרגיז.

פורסם

שכןזין2.jpgשכןזין1.jpg

אני שולח את האורחים המסכנים שלי לחפש חנייה ברחובות בשכונה, בזמן שהדרעק הישראלי המצוי חונה איך שבזין שלו, חוסם נתיב אחד ומאלץ אותי, שהחנייה שלי ממול, לתמרן כדי לצאת ולהיכנס. הקטע הוא שכל דייר בבניין קיבל חנייה אחת, ואופציה לחנייה נוספת (בטור) בתוספת של כמה אלפי שקלים נכבדים. אז למה להיות פראייר כמוני ולקנות שתי חניות, בזמן שאפשר לקנות חנייה אחת, לחנות בטור ושיתפוצץ העולם?!

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
יש טלפון על האוטו... שלח לו את דעתך

ואז מה? יתפתח ריב והוא ישחית לו את הרכב?

הרי עצם צורת החניה מבהירה שמדובר ב״זבל אורגני״.

חברים, עם הכיפה על ראשי אני חוזר ואומר, יש סיבה לכך שבעולם לא סובלים אותנו...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נבלה.

מדובר בשכן? או במבקר אקראי?

כי אם מדובר בשכן, לא הייתי חוסך ממנו את דעתי. אם מדובר באיזה בעל מקצוע אקראי הייתי אוכל את הצפרדע וממשיך הלאה בחיי.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...