Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן אבל אתה אחד, יש עוד לפחות 7 מיליון איש בארץ שהם לא רגלגדולה7375נדב.

זה לא רק ילדים אגב, גם מבוגרים, חסר כאלה שפותחים עליך דלת וכשאתה מעז להאיר להם הם מגדפים אותך במקרה הטוב ודוקרים במקרה הרע?

כמה קל למצוא רכב משומש בן 3-5 בלי סימני פתיחת דלתות או עגלות של סופר?

לא קלקלת לי שום סטראוטיפ, לאף אחד לא אכפת פה מהרכוש של האחר, בלי קשר לגיל\דת\גזע\מין\BMI.

אכן חיים לא קלים מצפים למי שחושש כל פעם כשהוא מחנה את הרכב, לראות כשהוא חוזר רכב חבוט או פריוס והכי גרוע כזה עם מושב תינוק מאחור ובצד שצמוד אליו וכל אלו ולחילופין סנטימטרים מהאוטו החדש והמבריק שלו, באופן שאין מצב שלא נלחצה דלת למתכת המבריקה אחרי ווקס אצלו. ולזה יש שני פתרונות אפשריים, האחד להשאיר את האוטו בבית בחניה המוגנת ולהשתמש בתחבורה ציבורית והשני להפסיק עם מכוניות חדשות, גם חוסכים יופי של כסף וגם הרבה כאב לב. וכן, יש אולי עוד אחד וקוראים לו קקטוס.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]477630[/ATTACH] אני ממשיך לחפש חניות גרועות בבריטניה. בינתיים אין. [ATTACH=CONFIG]477629[/ATTACH]

יש פה קבוצת פייסבוק שלמה רק בשבילך ;)

https://www.facebook.com/BadParkingPatrolUK/

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

15327238_10154699210242660_2094753610504943204_n[1].jpg

2 חניות נכים ללא תו נכה.

היא בדיוק הגיעה כשצילמתי ואמרה "לא בא לי רגיל!!"

פורסם

לא זוכר אם כבר ציינתי, אבל לפני מספר שבועות חניתי בקלן בחניה של הצימר, איזה מרצדס חסמה אותי בלי שום בושה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מקובל בגרמניה לחסום אחד את השני ולהשאיר מפתח או טלפון אצל בעל הצימר.

בגרמניה בעלים של מרצדס זה כמו בעלים של טיוטה וזה לא מעיד על סוג הנהג.

פורסם

בישראל יותר נהגים של טויוטה מחנים גרוע משל מרצדס... כנראה בשל העובדה שיש יותר טויוטות

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

הבעיה שלא השאיר אצל בעלת הצימר שום דבר. חנה והלך. למזלי בחניה לידי חנה אורח מהדירה השניה בצימר, ואוש שחרר אותי.

בחלק מהמקומות בהם אני עובד יש מצוקת חניה קשה ואני נתקל בתופעה דומה, ב-99.9% משאירים מספר טלפון בחלון הקדמי. במהלך 10 השנים הארונות ואפילו יותר) היה לי מקרה אחד שנחסמתי על ידי מישהי שלא השאירה מספר טלפון, קראתי למשטרה, אך למזלה מישהו אחר זיהה את הרכב וקרא לה, ובמקרה אחד שבו מישהי חסמה טור שלם, השאירה מספר טלפון אבל ענתה רק לאחר 45 דקות, וגם אז קיטרה על כך שקראו לה להזיז את הרכב. כנראה שזה עלה לה בתו החניה של המקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השלט "למכירה" הזכיר לי סיפור ישן. ארוך, אבל שווה קריאה.

יש מוסר השכל בסוף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...