Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ברור לכם שחניה לפי הסימון במקרה הנ''ל סופה פגיעה ברכוש? המרצדס פשוט מכבד את רכושו של בעלי וולוו. הוא לא לקח מרווח מוגזם ממנו. אולי זוית בעייתית.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

Ahbarony - חלק גדול מכלי העבודה שאני מרבה להשתמש הם של יצרן בשם סנאפ-און. הם יקרים בצורה יוצאת דופן ביחס לכלים דומים של יצרנים אחרים, ולא כולם מבינים למה אני משתמש בהם.

לגבי חלק מהתוהים, גם אם אני אחיה פעמיים ואבלה כל יום בלהסביר להם את הסיבות לבחירתי, לא יבינו את עמדתי.

אני מרגיש כך לפעמים לגבי תגובות שנכתבות לסיטואציות מאוד ברורות, כמו למשל הסיטואציה שיוחאי צילם בחניון של חצי חינם.

ואגב, רציתי לשאול מה כתוב מעל המילה פורשה בסמלון שלך?

תודה וחתימה טובה

גדי

פורסם

מה לא ברור? הוא חנה חצי חינם, ועל החצי השני הוא יצטרך לשלם...

אגב, למה דווקא סנפאון? לא חסר יצרנים עם מוצרים איכותיים ברמה שלהם אם לא ברמה יותר גבוהה. אני מבטיח לך שאם תשמור על ראש פתוח, תגלה שדווקא כלים אחרים עשויים להתאים לך יותר.

קח אותי למשל. כרגע, אני מאוהב בפלאיירים של NWS, מברגים של WERA, מברג ראצ'ט של סנפאון (אפרופו), מברגי שענים של CK, ועוד. חלק מהכלים הם שלי, בחלק רק נתקלתי בחנות (מברג רצ'ט לדוגמא. היתר שלי...). באמת שלא חסרות אפשרויות מעבר למה שציינתי, כמו STAHLWILLE, HAZET, BETA, GEDORE.

ואגב, תסתכל טוב. זה לא פורשה שכתוב שם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ואגב, רציתי לשאול מה כתוב מעל המילה פורשה בסמלון שלך?

תודה וחתימה טובה

גדי

Будь, באנגלית Be.

שים לב שבמקום Porsche רשום Prosche - מה שיוצר את הביטוי הרוסי Будь проще (תהיה פשוט יותר) שבתרגום חופשי משמעותו "Keep it simple" או גם "אל תתקטנן".

אני משער שתמצא אירוניה בחתימה הזו, יש מי שכבר ניצל עובדה זו בשרשור אחר.

פורסם

ישראלי מניאק חושב שכל הפסגה שלו חונה כמו ילד זין

IMG_20161011_134857.jpg20161011_111719.jpg20161011_111853.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
גם אם כולם יחנו לפי החוק בין הקווים זה בלתי אפשרי, החניות צרות להחריד.

פעם הבאה שאני בסופר (ואלך למקבילה של חצי חינם ALDI ולא לסופר יקר כמו SAINSBURYS) אצלם איך חונים בחניות צרות במקום בו הזולת נתפס כנכס ולא כדבר שרוצים שיידמה לבנזין ויתנדף.

המקום שבו החניות ממש קטנות הוא בשדה התעופה של מנצ'סטר ושם זה לא ייאומן איך ריינג' רוברים עומדים כמו חיילים בתוך הקווים.

לגבי הפורשה (בעצם פרושה) צודקים נפלתי בתוך הלוגו ולא ראיתי. תודה למתרגמים את הביטוי. אני אוהב ללמוד דברים חדשים אפילו שאני ישראלי ויודע כמובן הכל הכי טוב.

בעניין כלי עבודה, אכן אתה מציין כלים טובים. אך מרגע קנייתם ערכם במכירה כיד שניה שווה כברזל או טיפה יותר. כלים של סנאפ און תמיד ON DEMAND בכל העולם, תמיד יוחלפו בחדשים, הם הקבלה של עצמם.

וביום שבו אניח את הכלים, אוכל למכור אותם ביותר ממה שקניתי.

הם יותר טובים מכל כלי אחר, והם בהחלט מצדיקים את כל הסיסמאות השיווקיות הנדבקות בהם.

לצערי לא כל הכלים שלי כאלו, אך את אלו שאני מחזיק ביד הכי הרבה פעמים ביום אני משתדל לשדרג לשם.

בישראל הם יקרים בצורה מטופשת, ואין שוק יד שניה. לרוב איש לא יודע כלל מה זה הדבר הזה? כך שכמו האאודי A7RS שנבחנת במקביל לדיון הזה - ראשי התיבות נ.א.ל.ר.ל. (נחמד אך לא רלבנטי לסביבה)

פורסם (נערך)

כמובן שכתבתי בציניות. אבל בכל בדיחה יש רק קמצוץ של בדיחה. בחניון שלי החניות לפי התקן. אבל התקן לא לוקח בחשבון שיש רכבים עם שתי דלתות שדורשות מרווח יותר גדול כדי לפתוח. לכן אני מחנה רכב אחד עם הפנים על הצד הימני של חניה לרכב שני ברוורס על הצד השמאלי בחניה ליד. כך אני מונע מנוסעים שלי להכנס אבל מתרחק הכי הרבה מהשכנים. לא עוזר. הוא יחנה במרווח קטן ממני בלי קשר לקוים. לכן מדי פעם אני מחנה לו ג'יפ על הקו כדי להרחיק. אנחנו עובדים על אילוף על ידי התניות ורפלקסים. תחנה קרוב לקו- תקבל ג'יפ על הקו. תחנה בתוך החניה- ישאר לך מקום. תחנה מעבר לקוי תקבל ג'יפ בולט ובאלכסון שיפריע לך לצאת.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם

הייתי שמח לדעת מה לעשות עם שכן שלא מחנה כראוי בתחום הקווים (וכאשר הוא זולג ממנה יש אי נוחות לעבור בחניה שעלולה להביא להפגיע ברכבו/רכב של משהו אחר מכיוון שהבאגז בולת,אפילו אם הגלגלים על הסימון של החניה,זה עדין ממש מפריע)

זה חניון משותף תת קרקעי של 2 בניניים גדולים.

הערנו לו כמה פעמים אך עדיין זורק #ין.

ובנוסף אותו בנאדם,המניאק הזה,הוא שוטר שמחנה ככה.

המלצות לטיפול בכזה חלאה יתקבלו בשמחה.

*אני חשבתי להדביק על רכבו הפרטי (ואפילו על רכב משטרה,תלוי איזה רכב הוא יעמיד ככה) את המדבקות שמשה האלה שלא יורדות בקלות...

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
ישראלי מניאק חושב שכל הפסגה שלו חונה כמו ילד זין

[ATTACH]474000[/ATTACH][ATTACH]474001[/ATTACH][ATTACH]474002[/ATTACH]

זה נראה כמו מוד ישראלי לסקיירים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...