Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכיון שהתג נכה נמצא בצד השמאלי של השמשה הקדמית לא ניתן לראות אותו.

זה לא משנה. המקום מיועד לבעלי מוגבלות תנועה. תו כחול. היינו רכבים עם מעלון לכסא גלגלים. חניה שם עם תו ירוק לא חוקית. לכן היא בהמה בלי שום קשר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

לידע כללי-

ניתן שהנכה בעל תו עם כיסא גלגלים לרכב אחד עם מעלון, ולרכב אחר ללא מעלון?

לא יכול להיות תו נכה עם כיסא גלגלים, שרוב הזמן צריך כיסא באמת, שרוצה להחזיק רכב ללא מעלון? (ואני מכיר כזו)

המעטפה עם הקווים, לא אמורה להימצא מצד ימין של החניה?

ט.ל.ח

פורסם

אספר לכם על חבר שלי עם שני ילדים בעלי מוגבלות כזאת או אחרת. ולעולם הוא לא חונה בחניית נכים שהוא לא עם הילדים שלו. עניין של עקרון אמר לי. בקיצור לכל אלה שיש להם תג והם לא מוגבלים.

תתחשבו ותחשבו .

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
לידע כללי-

ניתן שהנכה בעל תו עם כיסא גלגלים לרכב אחד עם מעלון, ולרכב אחר ללא מעלון?

לא יכול להיות תו נכה עם כיסא גלגלים, שרוב הזמן צריך כיסא באמת, שרוצה להחזיק רכב ללא מעלון? (ואני מכיר כזו)

המעטפה עם הקווים, לא אמורה להימצא מצד ימין של החניה?

בוא תסביר לי איך רכב ללא מעלון משמש את הנכה וכיצד הגברת שבתמונה מתיישבת תחת הגדרה של "נכה מוגבל תנוע"?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
בוא תסביר לי איך רכב ללא מעלון משמש את הנכה וכיצד הגברת שבתמונה מתיישבת תחת הגדרה של "נכה מוגבל תנוע"?

אני שואל השאלות ואתה רוצה תשובות ממני?

רכב ללא מעלון יכול להיות בבעלותו של נכה שצריך מעלון, והוא יכול להוציא תו נכה גם עליו.

שאלתי היום, יש שני רכבים אחד עם מעלון אחד בלי על אותו התו.

אגב אותו אדם שאני מדבר עליו נזקקת לכיסא גלגלים אבל עדיין יכולה ללכת קצת.

כיצד הגברת בתמונה מתיישבת תחת הגדרה של "נכה מוגבל תנועה" לא אוכל להגיד לך אני לא יודע ולא נראה לי, אבל מה לי ולה שאתה שואל אותי

ט.ל.ח

פורסם (נערך)

בעל תג עם כיסא גלגלים יכול לנסוע בנתיב של תחבורה ציבורית, אולי יש עוד היא אלה "הטבות".

בחניות שמסמנות עם כיסא גלגלים יכולים להחנות שני בעלי התגים, זכויות בכחול לבן וכדומה זהות.

ייתכן כמובן הגבלות נקודתיות כמו שהוצג כמה תגובות קודם שיש תנאי נוסף שמגביל אחת מהחניות לבעלי כיסא גלגלים בלבד.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

61ea15a810159ad3f140d1974b8e759a.jpg

בתוך שכונה קטנה וצפופה שגם ככה אין חניה,

נכנסה לה משאית גדולה וחסמה את המדרכה.

חשוב לציין, שמאחורי הבניין יש כביש ראשי (שדרות בני ברית, אשדוד), הרבה מקומות חנייה משני צידי הכביש.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Seat Ibiza FR

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חניון ממילא בירושלים, יום שישי האחרון (25.11).

יש מקומות בחניון אבל זה לא מזיז לעצלנים שחייבים לחנות על יד הדלת.

לפני שבועיים ראיתי נהג שחנה בחניות המותרות, נאבק עם רוורסים אין סופיים לצאת בלי לדפוק אחד מאלה.

כולירעות.

Mamila.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...