Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נבלה.

מדובר בשכן? או במבקר אקראי?

כי אם מדובר בשכן, לא הייתי חוסך ממנו את דעתי. אם מדובר באיזה בעל מקצוע אקראי הייתי אוכל את הצפרדע וממשיך הלאה בחיי.

אם היה בעל מקצוע, לא הייתי רותח. אני מבין, לפעמים בא גם אליי בעל מקצוע, ואי אפשר לדרוש מהם לחנות קילומטרים מהבית. על משהו חד פעמי כזה לא הייתי מתעצבן כל כך. אבל זה ככה כבר מתחילת השבוע.

כנראה שאכן מדובר בשכן, רק שאני לא יודע מיהו, מדובר בבניין בן כמה חודשים ואת רוב השכנים אני בכלל לא מכיר. אם אראה אותו בוודאי שאעיר, מעניין על איזה טיפוס אפול

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אולי תשאיר לו פתק על החלון? בהתחלה לא משהו מתלהם.

אך כזה שיבהיר שאתה לא מעוניין שיחסום אותך שוב.

אגב קרעת אותי שקראת לתמונה שכןזין.jpg :-D:-D:-D:-D

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

פתק על הרכב.

"בעל רכב יקר,

להזכירך, החנייה בבניין הינה אישית וממוספרת, כמו כן רשומה בטאבו על שם הדייר שרכש אותה.

החנייה בטור (כמו שנראה שאתה חנית) גם היא, הוצעה בתשלום, אל מול החנייה שנרכשה (ולא מול חניות של דיירים אחרים).

ניתן ואף מומלץ לפנות לקבלן על מנת לרכוש חנייה על שמך,

זאת בכדי להמנע ממצבים שבו הרכב שלך חוסם \ נחסם על ידי רכבים אחרים.

בברכה והמשך שבוע מעולה,

דייר כמוך.

"

פורסם
פתק על הרכב.

"בעל רכב יקר,

להזכירך, החנייה בבניין הינה אישית וממוספרת, כמו כן רשומה בטאבו על שם הדייר שרכש אותה.

החנייה בטור (כמו שנראה שאתה חנית) גם היא, הוצעה בתשלום, אל מול החנייה שנרכשה (ולא מול חניות של דיירים אחרים).

ניתן ואף מומלץ לפנות לקבלן על מנת לרכוש חנייה על שמך,

זאת בכדי להמנע ממצבים שבו הרכב שלך חוסם \ נחסם על ידי רכבים אחרים.

בברכה והמשך שבוע מעולה,

דייר כמוך.

"

תגובת השכן (התגובה שלא תיכתב)

"למה מי אתה, יא אוכל בתXת? אני חונה איפה שבא לי יא @!%!"

תחי מדינת ערסיאל

פורסם

תרים לו את המגבים ותשנה לו את הכיוון של המראות.

אם בא לך להוסיף פתק תכתוב..

"זה ההתחלה,המספר שלך נרשם ופעם הבאה ייגרם נזק לרכב,תחנה כמו בנאדם יא זין עם עיניים"..

עשיתי כמה פעמים ועובד..

פורסם (נערך)

לא הורגים יתוש עם גרזן.

תתחיל עם פתק על הרכב, על הרוב הנורמטיבי זה יעבוד

(תתפלא כמה אנשים פשוט לא מייחסים חשיבות לנושא הזה בכלל - עד שאתה לא מאיר להם את העיניים).

במידה ולא יעבוד, הייתי פונה לוועד הבניין, שגם ככה בקשר עם כל הדיירים כי הם לוקחים ועד בית, וסביר שידעו מי בעל הרכב.

אם הוועד זה חברה חיצונית, כמו שקורה בבניינים מורמים מהעם, סליחה, מרובי קומות אפילו יותר טוב. פחות ההתעסקות.

אם גם זה נכשל, זה כבר גולש לסכסוך שכנים.

מבחינת העירייה, זה שטח פרטי, והם לא יעשו כלום.

מבחינת המשטרה, כל עוד הרכב לא מפריע לתנועה, הם לא יעשו כלום.

תמיד ניתן לגדר את החנייה \ להתקין עמוד חוסם חנייה עם מנעול.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
@Yellow Engine

אצלנו בבנין כשמישהו תופס חניה של מישהו אחר או חוסם אותו, אנחנו מזמינים משטרה, והם מטפלים בעניין הזה.

אם מישהו תופס חנייה או חוסם חסימה מלאה (שאין שום אפשרות לצאת) המשטרה אכן מטפלת.

מי שחונה סתם כמו חרא, באזור שלא מוגדר כאזור חנייה ומקשה מאוד את הכניסה והיציאה, המשטרה לא מטפלת.

פורסם

המצב? חניון ריק כמעט לחלוטין - הסיטואציה? הנהג במאזדה 2 הירוקה לא רק שחנה ליידי אלא נמצד אלי והקשה אלי את הכניסה לאוטו, למה?!

rsz_1img_20170530_095457.jpg

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

^^

תחשוב על דרך יצירתית לנקום,מעיכה קטנה ממכת יד,לפרק לו את הוישרים...אם האוטו מלוכלך לצייר לו איזה *** עם עיניים או לכתוב "חונה כמו שמוק"

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...