Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לדעתכם עלי לפרסם עסק לעבודות עץ ?

דניאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחרי שלוש שנות עבודה כשכיר בתחום הבנייה בעץ ושיפוצים כללים החלטתי לנסות את מזלי בעצמי.

חברתי לבחור שאני מכיר שנים מהענף גם כן שבדיוק באותו מצב שלי. ואנחנו עובדים על הכיפאק ביחד.

עכשיו אני עומד מול הבעייה הכי גדולה של הענף, להביא עבודות. אשמח לשמוע מכם רעיונות כאלה ואחרים לנושא, אולי רעיונות חדשים יצוצו.

תודה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לחשוב להיכן הולכים אנשים שמחפשים מי שייעשה עבודות מהסוג שאתה עושה (לא ברור מהכתוב בדיוק מה). למשל, מי שבונה בעץ, הולך לתערוכה מסויימת, כדי לקבל רעיונות ולהתרשם ו/או קונה מגזין מסויים.

בנוסף, מי בוחר את בעלי המקצוע? סתם לדוגמא, אם בתים מעץ מתכננים ארכיטקטים מסויימים, והם מביאים/ממליצים על בעלי המקצוע, אתה צריך לפנות לארכיטקטים ולא ללקוחות שלהם.

בנוסף, בנה אתר, וצרף עצמך לכל לוח/אינדקס/אתר רלוונטי באינטרנט. זה פרסום זול.

והכי חשוב, תראה מה התחרות עושה. יכול להיות שתדע לעשות אחרת/יותר טוב, אבל זה מקום טוב להתחיל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אני אהיה קצת רציני.

שיווק טוב יכול להיות דרך האינטרנט, הרבה מאוד אנשים מחפשים בעלי מיקצוע בגוגל, צריך לבדוק בדיוק מה הם מחפשים ולראות איך אתה מגיע למקומות בהם מה שמחפשים מופיע ראשון, למשל:

אתה מבצע עבודות גבס

אתה צריך לחפש את המילה המתאימה אותה אנשים מחפשים כשהם צריכים עבודות גבס, זה יכול להיות קירות גבס, זה יכול להיות מחיצות מגבס, זה יכול להיות מספר דברים.

הדבר הבא זה לראות מהן התוצאות הראשונות בגוגל עבור המילה הנכונה.

אם זה אינדקסים או אתרים שמפנים לבעלי מקצוע, פנה אליהם ושאל אותם איך אתה מופיע שם, הרבה מאוד מהחברות האלה דורשות תשלום עבור עיסקה שמבוצעת, דבר שיכול להתאים לך.

מעבר לזה, תיבנה אתר שמדבר על העבודות שאתה מבצע ושעונה מבחינת תוכן על הדברים שאנשים מחפשים (בגוגל) ותתחיל לדאוג לקידום שלו בגוגל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחיל קודם מהדברים החינמיים - פייסבוק , טוויטר , פורומים שונים (חיפוש בגוגל יעלה תוצאות אני מאמין).

תראה איך מתקדם ומשם תוכל להמשיך לפרסם בכסף , יש מגזינים כמו "בניין ודיור" "נישה" וכו' , יש את GOOGLE ADS , שזה גם כלי מצויין לפרסום (בתנאי שמנצלים אותו כראוי) , וכל שאר האמצעים הקונבנציונליים - רדיו , טלוויזיה , עיתונים , שלטים , סטיקרים. עוד רעיון שאני חושב שיכול להיות טוב זה לקחת איזה בחור לתת לו סכום מסויים ושיעמוד בקניון ויחלק פליירים , או לתת כסף לחנות שתחזיק את הפליירים בקופה וכל מי שקונה בקופה יראה את הפלייר מולו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכם.

*שלומי אני מוכן לבנות לך פרגולה בסלון אם אתה רוצה. רק בגלל שיש לך כיתוב אדום איפה שהשם, זה מה זה מרשים. ;)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד פירסום בחינם: בחתימה שלך...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טלפון ללקוחות שעשית להם עבודות לאחרונה כשכיר, לשאול אם הם מרוצים ולהגיד להם "תשמע, עזבתי את *** ואני עכשיו עצמאי ומסוגל לתת מחירים ממש טובים אז אם אתה מכיר מישהו שצריך.. אשמח אם תמליץ עלי"

תעשה מחקר שוק - מאיפה היגיעו כל הלקוחות למקום בו היית שכיר?

המלצה מפה לפה, פרסום כלשהו?, הסכמים עם גופים כלשהם?

תתחיל ממה שאתה יודע שעובד, אח"כ תתרחב.

יאללה, שתצליח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד פירסום בחינם: בחתימה שלך...

רק בתנאי שישאיר את המשפט המקורי. משפט גדול.

אני אוסיף שאלה - מה התקציב ?

הטיפ היחידי שעולה לי ולא נאמר הוא שאם אתה גר/עובד באזור בו יש הרבה קיבוצים,

כמעט בכל קיבוץ יש סוג של "רכז שירותים", תגיע אליו.

הוא אחראי על כל תחום התחזוקה בקיבוץ, ואם הוא לא יכול לספק עבודה, הוא יכול להעביר הלאה את השם הטוב והפליירים.

יש מגמה גדולה בקיבוצים של - להפסיק להחזיק בעלי מקצוע וסדנאות מקומיות ולהוציא את העבודה החוצה לקבלנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה רעיונות:

1.שיתופי פעולה:

אחרי שלוש שנים בתחום אני בטוח שפגשת לא מעט בעלי מקצוע משיקים לתחום שלך

(חשמלאי, אינסטלטור, מפקח, קבלן וכו') צור איתם קשר ושב עם כל אחד לקפה-תחליפו כרטיסי ביקור

אתה תמליץ עליו ללקוחות שלך והוא ימליץ עליך ללקוחות שלו אפשר כעזרה הדדית ואפשר תמורת עמלה - תלוי איך תרצו להתנהל

2. קו 11 ומדבקות:

תתחיל לטייל באתרי בניה בשעות הבוקר או בימי שישי - סביר להניח שבכל אתר תפגוש לקוח או מפקח - נסה להיות נחמד ולשווק את עצמך - לא פגשת אף אחד - השאר מדבקה על גדר האיסכורית אבל לא על מדבקה של בעל מקצוע אחר.

3. תערוכות\מרכז הבניה\דירות לדוגמא:

נסה להציע למציגים מוצר תמורת פרסום - לדוגמא: בנית דק למציג של ריהוט גן במחיר עלות תמורת שילוט+פרוספקטים שלך על הדק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...