Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחרי שלוש שנות עבודה כשכיר בתחום הבנייה בעץ ושיפוצים כללים החלטתי לנסות את מזלי בעצמי.

חברתי לבחור שאני מכיר שנים מהענף גם כן שבדיוק באותו מצב שלי. ואנחנו עובדים על הכיפאק ביחד.

עכשיו אני עומד מול הבעייה הכי גדולה של הענף, להביא עבודות. אשמח לשמוע מכם רעיונות כאלה ואחרים לנושא, אולי רעיונות חדשים יצוצו.

תודה,

דניאל.

לאחרונה דגמתי את הנושא בעצמי ולכן אשתדל לעזור מניסיוני האישי:

1. פליירים - אל תחשוב על זה אפילו, בזבוז כסף.

2. פרסום בעיתון מקומי - עובד לא רע בכלל ובינתיים תמורה טובה לכסף. עלות: קרוב ל 4K שח למודעה של כמדומני 2.5" בשחור לבן. מדובר באיזור ה-12 פרסומים (כ-3 חודשים) כל יום חמישי כמובן. כל עוד מדובר בשיפוצים - אני מבטיח לך שאם תפרסם מודעה במקומון טוב, תחזיר את ההשקעה הרבה לפני שיגמרו 3 חודשים.

3. פייסבוק - זה עובד. לא כמו עיתון מקומי אבל אנשים שמכירים אותך יעבירו הלאה לחברים שלהם ובסופו של דבר אתה יכול "לצוד" גם שם לקוח או שניים - שזה כבר טוב בתור התחלה.

4. נסה לבדוק עלויות פרסום ב"דף הזהב" או "המקצוענים", זהו דף פרסום (מגנטי) המחולק אחת לכמה חודשים ובו רשימה של בעלי מקצוע (טכנאים, שיפוצניקים, אינסטלטורים וכו').

בשביל פרסום "כללי" ולא בהכרח גיוס לקוחות חדשים, תשקול גם פרסום באמצעות כרטיס ביקור מגנטיים - אנשים שומרים אותם ומשתמשים בהם.

לפני שאתה עושה איזשהו צעד, ממליץ לך להיפגש עם רואה חשבון שהוא תותח בתחום. אם לא תעשה זאת - קיים סיכוי שרמת הציפיות של שניכם, כשותפים לעסק, שונה - ולכן כדאי שתדעו מבחינה פיננסית (ובשביל להפיק את המיטב מכל שקל שתכניסו) איך כדאי לבנות את העסק (שותפים, עצמאי אחד ושכיר אחד - וכו' וכו'...) ואיך תדאגו לעתיד שלכם בצורה טובה (קרן פנסיה וכו') מבלי להיכנס לצרות מיותרות שלא תדעו איך לצאת מהן, כי הכסף (המזומן) שם בחוץ קורץ לפעמים - ואנשים מתפתים ואחרי כמה שנים מתחרטים או נשארים תקועים חזק במקום.

מבחינה מקצועית, סכמו בינכם כל פרט קטן שרק יעלה על הדעת - ואם יש לכם ספקות בנוגע לעלויות (הצעות מחיר וכו') של פרוייקטים, כנסו לאינטרנט ותמצאו הכל (אל תתפתו להיות זולים מידי, אחרת תעבדו לחינם ותתבאסו). תנו לכריזמטי שבינכם "למכור" את העבודות, זה יקל על גיוס לקוחות חדשים (נולדו שונים ולכן מי שבידיו הכח לשכנע ולמכור עבודות טוב יותר - שיעשה זאת).

לא קשור, אולי אפילו מיותר לציין, אבל בכל זאת: בכלי עבודה תשקיע כמו שצריך ואל תחסוך.

בהצלחה !!!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...