Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטסט ונכשלתי על צמיגים, מסתבר שלמרות שהם בשריים לגמרי הם כבר ישנים וסדוקים.

אני צריך צמיגים 205/65 15C

נכנסתי למספר פנצריות באיזור וקיבלתי את המחירים הבאים לצמיגים הבאים:

צמיג קומו ב500 ש"ח לפני מע"מ.

צמיג יוהקמה 540 ש"ח לפני מע"מ.

צמיג גודייר ב750 ש"ח כולל מע"מ.

צמיג מקסיס ב430 כולל מע"מ.

לא השכלתי לבקש את הפרטים של הצמיג בפנצריה שהציעה לי את הקומו ויוהקמה.

על הצמיג של גודייר לא נתנו לי פרטים, אמרו לי שזה צמיג מחוזק למסחריות, אין להם את הקוד מהירות.

על הצמיג של מקסיס כתוב כך:

205/65R15C

8PR 106/104Q

הבנתי שזה צמיד מצוחק 8 פלי, הקוד העמסה שלו זה 106/104.

האם הQ זאת המהירות נסיעה? והאם באמת יש לזה משמעות כי אני גם ככה לא הולך לנסוע עם טרנספורטר ב180 קמ"ש.

ומה דעתכם על הצמיגים?

הרבה אנשים המליצו לי על המקסיס, ואמרו שהם עושים את העבודה בגדלים האלה, ואכן ראיתי גם אצל חבר שהוא שם מקסיס למסחריות ולטנדרים שלו.

איפה אני בודק את התאריך של הצמיג?

האם יש משמעות לאחריות שנותנים? הרי הפנצריה יכולה לטעון שנכנסת במדרכה/ נפלת בבור ולכן הצמיג ניזוק.

קובי

פורסם

עדכון:

הרכב נוסע כ10 אלף קילומטר בשנה.

פעם בשבוע אני נוסע לחבר שיש לו חממה, אז ישנה קטע שהוא משובש עם דרך עפר וכורכר.

הייתי בהיפר צמיג:

הציע לי את הטויו ואת הגודייר ב550 ש"ח כולל מע"מ, אבל הצמיג מחוזק 6 פלי ולא 8.

מה אתם מציעים?

קובי

פורסם

לגבי תאריך הצמיג הוא מופיע במסגרת עם 4 ספרות . שתי ספרות לשבוע שתי ספרות לשנה ,

לדוגמה 2410

כלומר שבוע 24 שנה 2010

לגבי האחריות יש הבדל בין צמיג שהתפוצץ ועל זה צריכה להיות אחריות לבין בור בכביש ששם רואים בלוטה בצמיג.

פורסם

האם הצמיגים של טויו / גוד ייר באמת יותר טובים מהאחרים?

או שבמסחריות אין הבדל כי אני גם ככה לא ינסע במהירות גבוהה?

האם הם יתייבשו לאחר פרק זמן יותר ממושך מאשר צמיגים של מקסיס וכדומה?(כי הצמיגים שלי כרגע בשרניים אך יבשים).

קובי

פורסם

לאחר שדיברתי עם המורה שלי שבמקרה הוא מהנדס צמיגים הוא המליץ לי על הטויו, אך הוא אינו בטוח ש6 פלי מספיקים.

יש למישהו ניסיון עם הצמיגים האלו? האם 6 פלי יספיק?

הוא גם ציין שהצמיג הנ"ל מעולה בכביש, אבל בפועל לא יצא לו לבדוק על שטח עפר/כורכר וכדומה אז אם יש למישהו ניסיון אני יותר מאשמח לדעת.

קובי

פורסם

היי קובי,

אינני יכול להמליץ לך על צמיגים מתאימים מכיוון שאינני בקיא בעניין. בכול מקרה אם אתה מעוניין לדעת מהו הצמיג והחישוק המקורי שהגיעו עם הרכב אנא צלם את המדבקה המצורפת לספר הרכב או בתא המטען/תא מנוע או על אחת הקורות ואני אנסה לפענח את המידע.

ראה דוגמא

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה רבה!

בסוף הצלתחתי לדבר עם מהנדס צמיגים שהסביר לי בטלפון את מה לבדוק ולפי הפרטים שרשומים בדלת של הנהג הסביר לי על הצמיג שאני צריך.

נרכשו 4 צמיגי גוד ייר מחוזקים ב450 ש"ח כולל הרכבה ומע"מ אצל אנטון(למרות שאמרתי לעצמי שאחרי השירשור שלך אני לא אתקרב לשם הבנתי שכל עוד אין לי ג'נטים מיוחדים אז חבל לשלם 500 ש"ח יותר).

קובי

• תוכן חדש...