Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 60,000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על טעם וריח...

גם מיקרה היא מכונית טובה, לא נפוצה כמו האחרות, אבל בהחלט אופציה ראוייה (במיוחד כאשר מתחברים למראה שלה).

:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
על טעם וריח...

גם מיקרה היא מכונית טובה, לא נפוצה כמו האחרות, אבל בהחלט אופציה ראוייה (במיוחד כאשר מתחברים למראה שלה).

:lol:

כעיקרון רציתי את ה500, אבל הבנתי שהגיר הרובוטי לא להיט, וכולם אומרים לי לא לקחת גיר ידני בגלל הפקקים. מצד שני, אני נוהגת בעיקר בערבים..

פורסם

את יכולה לרצות את ה500, את לא תשיגי אותה במחיר קרוב ל60K גם אם תקחי את הידני.

סוויפט לא נכנסת לך בתקציב, כנ''ל מאזדה 2, נשארנו עם סיריון. אבל העיצוב לא לטעמך.

בחיים צריך להתפשר, יש לך ''כולה'' 60K, וכאן בישראל אי אפשר לקנות איתם את הרכב המושלם.

ההמלצה שלי(על רכבים שמתאימים לתקציב שלך): סיריון, או גרנדה פונטו.

בהצלחה.

פורסם

אפשר למצוא ידנית בפחות מ80 אלף, ואם זה רכב ששווה את ה80 אלף האלו, אני יכולה להשיג אותם.

השאלה היא מה אתם יודעים עליו ועל המיקרה

תודה :)

פורסם
יוסי,

תוכל להביא קישור לאיזשהו פורום ששם מישהו אומר שהבעיה נפתרה?

אלעד

http://www.c1oc.co.uk/forum/viewtopic.php?f=6&t=573&hilit=clutch&start=40

בערך באמצע: "The problem has been fixed from 08 onwards"

ובעמוד 11 יש טענה דוקא לגבי שינויים משמעותיים ב- C1 שנעשו בינואר 2009, וכללו את שינוי הקלאצ'.

פורסם

יונדאי גטס, דייהטסו סיריון, אולי אפילו סוזוקי סוויפט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מדברים על חיצוניות- מה אתם יודעים על המיקרה (ניסאן)?

איומה. הייתה לנו אחת בעבודה. פלסטיק מתפרק, חלשה, צפופה (גם מקדימה) ומאד לא נוחה.

אפשר למצוא ידנית בפחות מ80 אלף, ואם זה רכב ששווה את ה80 אלף האלו, אני יכולה להשיג אותם.

תודה :smile:

פיאט 500 מבוססת על פנדה. על סמך ביקורות שקראתי מדובר ברכב חלש, לא נוח, צפוף, קופצני ויקר מאד. אחד המכוניות הכי overrated שיש על הכביש.

פורסם
איומה. הייתה לנו אחת בעבודה. פלסטיק מתפרק, חלשה, צפופה (גם מקדימה) ומאד לא נוחה.

פיאט 500 מבוססת על פנדה. על סמך ביקורות שקראתי מדובר ברכב חלש, לא נוח, צפוף, קופצני ויקר מאד. אחד המכוניות הכי overrated שיש על הכביש.

איפה קראת את זה? בינתיים רק ראיתי שהיא זכתה בכל מיני פרסים ותארים..

רשמית התקציב שלי הורחב, אם אבחר בפיאט 500.

אני כרגע בהתלבטות בין מנוע 1.2 וגיר ידני, לבין 1.4 וגיר רובוטי. כל זה תלוי כמובן בנסיעת מבחן.

בשני המקרים מדובר ביד שנייה.

האופציה הידנית מאוד נפוצה, והרובוטית הרבה פחות.

מצאתי שתי אפשרויות רובוטיות שמעניינות אותי, אחת עם 16,000 בקילומטרז', והמוכר מבקש 92,000 שח,

והשנייה עם 24,000 , כרגע נמצאת בטריידמוביל. אני לא מכירה את החברה, ואשמח להסבר עליה. היא מפרטי לפי הפרסום.

שתיהן שנת 2009.

מה דעתכם על האופציות? וכל הערה אחרת שתוכלו להוסיף :) תודה!

• תוכן חדש...