Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנוקיה E63 ששירת אותי נאמנה כבר שנה וחצי הלך לאיבוד :cry:.

למזלי יש לי ביטוח מקיף, ככה שאני מקבל מכשיר את אותו מכשיר בחינם.

מי שלא יודע ה-E63 היה דגם מוזל של ה-E71 המוצלח, גם מכשיר עם מקלדת מלאה אבל בלי GPS ומצלמה באיכות נמוכה יותר.

כיוון שאין את המכשיר שלי בכלל במלאי (לא חדש ולא מחודש) הוצע לי מכשיר אחר.

כאן אגב מגיע שאפו לסלקום שנותנים לי לבחור בין 2 מכשירים שעלו אז פי 2 מהמכשיר שיש לי ושוב יש לציין שאני לא מוסיף כלום (אפילו לא חיוב-זיכוי).

הוצע לי או את נוקיה E72 או E52.

אני נוטה לקחת את ה-E72 כי התרגלתי למכשיר עם מקלדת מלאה (הרבה SMS ואינטרנט) ככה שזה יותר נוח לי, אבל נאמר לי שהתפעול של ה-E52 הרבה יותר טוב.

המלצות? מישהו?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חסרונות :

1) מכשיר רגיש מדי (אולי בגלל שיש לי אצבעות גוליבר,והמקשים קטנים מדי,אז כל סמס לוקח לי שעה :p)

2) תוקן 4 פעמים כבר מאז שרכשתי פסח שנה שעברה על : אוזניה,לוח מקשים,לוח מקשים ואוזניה,ועכשיו שוב הלוח מקשים סורר :| (כנראה מזל נאחס לי,אולי בגלל שהמכשיר יוצר בהונגריה והסוללה בסין - לאדע)

3) יקר מדי לטעמי הן ברשתות הסלולריות והן בחנויות הפרטיות (אבל כאמור,זה לא שיקול אצלך כרגע :))

4) ספיקר חלש מדי לטעמי.

יתרונות :

1) סוללה מעולה (מחזיקה כמעט שבוע בלי למצמץ)

2) טעינה מהירה (שעה וחצי בקירוב)

3) מגיב מהר יחסית לפעולות (בניגוד מוחלט לכל סדרת ה N הלא כל כך מוצלחת של נוקיה)

4) קולט רשתות אלחוטיות ומתחבר די מהר.

זה מה שיש לי ככה בשלוף - תהנה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ברשותי שני המכשירים: ה 72 כבר בן שנה, ה 52 "צעיר" בן 10 חודשים. מלבד ההבדלים הפיזיים הברורים בינהם, מדובר סה"כ במכשירים דומים בעלי מעבד זהה, סוללה זהה ואפילו המסך זהה. ל 72 יש טרק-פד אופטי מיותר ומצלמה טובה יותר (מלבד עניין המגה פיקסל הלא רלוונטי, ל 72 יש פוקוס אוטומטי מצויין שחסר מאוד ב 52).

למרות הדמיון הרב, ה 52 נוטה "להיחנק" תחת עומס, להערכתי עקב זיכרון פנימי נמוך-50 מגה לעומת 250 מגה באחיו המצוייד במקלדת.

בקיצור, אם בהחלפה "חינמית" עסקינן- E72 לוקח.

פורסם

מחזק לגבי ה 72.

יש לי אותו כבר שנה + והוא מצויין,נח, מהיר והסוללה מחזיקה ימים.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...