Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות אולי שבסופו של דבר זה בכלל לא קשור למצבר. הרי יש לך סטארטר.

יכול להיות אולי שזה קשור למשאבת דלק.

קרה לי לפני חודשיים מקרה כמו אצלך, ובסוף התברר שהחיישן של משאבת הדלק היה תקול.

פורסם

לא זה לא נרטאה לי חשמלי, זה נראה כמשהו מכאני,

כי האוטו היה חנוק והמכונאי אמר לי שכיאלו היתה לי הצפה של בנזין על המצתים וזה חנק את האוטו,

והנה עד היום 555 האוטו עובד יפה מאוד.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בקשר למצבר הישן שמסרתי אותו לחנות שקניתי ממנו ורשמתי פה גם אם אתם זוכרים,

אז אתמול חזרתי לבעל החנות ושאלתי אותו האם בדק לי עם החברה אם יחליפו לי מצבר או האם המצבר תקין או פגום,

אז הוא ישר אמר לי כן בדקתי והנה כח אחד "חדש" עדיין בניילון של "שנפ".

אז לקחתי אותו והלכתי משם בלי לשאול יותר מדי ולא כלום.

עכשיו אני רוצה לשאול אותכם פה:

המצבר הזה הוא של שנפ אבל רואי עליו שהוא סתם גוף לבן ויש עליו מדבקה קטנה מאחורה של שנפ ולא נראה כחדש מקורי,

האם זה משופץ? או מתוקן?

ועכשיו אני נוסע באוטו על מצבר ה VARTA החדש וככה נשאר לי עוד מצבר חדש בבית, אז מה לעשות איתו?

האם הוא יתרוקן לבד אם ישאר ככה יושב?

ומה אפשר לעשות כדי לשמור אותו שלא יתרוקן?

פורסם

בגלל לחץ של אחד.

עכשיו יש לך 2 מצברים.

אגב מנסיון.שנפ / בוש / ורטה. כולם עושים את העבודה סבבה.

לכל אחד יש את היתרונות.

אשית יש לי ניסיון רק עם שנפ. שהחזיק בממוצא כ 3 וחצי שנים

כרגע יש לי אופטימה ראש צהוב. משנת 2002 (ואני רציני)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

באמפרזות מנוע 1.5 ו 2.0 לאחר שמנתקים מצבר הפוטנצימטר מצערת "מתאפס" ולאחר מכן הרכב לא מניע בפעם הראשונה. מה שצריך לעשות זה להדליק סוויצ', להחזיק למשך 10 שניות, לכבות ועוד פעם להדליק ולהחזיק דלוק 10 שניות, לכבות ולהניע - הרכב יניע בלי שום בעיה כרגיל. או לתת סטרטר למשך דקה כמו שהמכונאי שלך עשה, אך זה לא מומלץ לא למצבר ולא לסטרטר, וגם הרכב יגמגם למשך כמה דקות.

פורסם

לא לא, המצבר שלי לא נגמר בכלל.

המצבר היה תקין לחלוטין וחשמל היה לי באוטו רק בסוף התברר שהאוטו היה כאילו חנוק מבנזין שמלא את המצתים ואני חשבתי שזה מצבר.

אז קניתי מצבר חדש התקנתי והבעייה לא נפתרה עד שהגיע המכונאי שלי ובדק אז הוא נתן סטרטר ארוך עד שהתניע.

רק חשוב לציין:

אני פירקתי את המצבר מהאוטו ושלחתי אותו לתיקון אז האוטו ישב 3 ימים בלי חשמל עד שקניתי חדש וכאשר התנעתי בפעם הראשונה לא היה שום בעיה ולא גמגום ולא נכבה.

אני מכיר את התופעה שדיברתה עליה באימפרזות, כי לפני שנה בדיוק ברכב הזה עצמו נגמר לי המצבר ואז הוא ישב יום אחד בלי מצבר וכשאר קניתי חדש הוא נדלק מהפעם הראשנוה רק מה אחרי נסיעה של חצי שעה הוא נכבה לי ברמזור.

אבל הפעם זה לר קרה ואני מקווה שזה ימשיך ככה.

• תוכן חדש...