Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם (סליחה מראש על הבורות בנושא אודה על הסבלנות שלכם כלפי :roll: )

אז ככה. שמעתי שהדבר הראשון שאפשר לעשות בקשר לשיפור ביצועי הרכב הוא שיפור

כנסית האויר ויציאתו מן המנוע.

1. על כמה כוח סוס מדובר מינימום ע"י החלפת חלקים בלא יותר מידי כסף?

2. הסבר לגבי מערכת הפליטה - האם צריך להחליף את הדוד האחורי בלבד או את כל הדרך עד המנוע?..

3. לגבי כניסת אויר למנוע - החלפת קרבורטור?... במה עוד מדובר?..

4. תעריפים ממוצעים..

העניין מאוד מעניין אותי ואני גם פרקטי בנושא.. אז כמו שנאמר - תודה על הסבלנות.. :-)

Stand rigid for your next battle.

Peace means reloading your guns.

פורסם

2. הסבר לגבי מערכת הפליטה - האם צריך להחליף את הדוד האחורי בלבד או את כל הדרך עד המנוע?..

4. תעריפים ממוצעים..

העניין מאוד מעניין אותי ואני גם פרקטי בנושא.. אז כמו שנאמר - תודה על הסבלנות.. :-)

1) דבר ראשון מדובר על לא המון כ"ס. וזה יעלה כסף. הרבה כסף.

(רק להחליף דוד אחורי עולה בערך 1000 ש"ח)

2) השיפור הכי משמעותי במערכת הפליטה הוא החלפת סעפת הפליטה. (תעשה חיפוש בפורום, היו המון דיונים על כך, אפילו פרוייקטים מצולמים) ואחר כך הסרת הממיר, ובתחתית המדרגה יש את הדוד - שבדרך כלל לא מוסיף כלום חוץ מרעש.

כדי להשיג לשפר את מערכת הפליטה בצורה הכי טובה, מומלץ לקנות קיט שלם, ולא להרכיב כל פעם חלק אחר.

3) בקשר לקיטים לכניסת אוויר, לא מדובר בדרך כלל בקרבורטור (למרות שלעיתים אפשר להתקין סט מצערות במקומו - אך במקרה שלך (חוסר תקציב) זה לא רלוונטי)

אלא בפילטר פתוח, או קיט יניקת אוויר קר (כמו ראם אייר)

קיטים כאלה בדרך כלל עוזרים למנוע לנסום בסל"ד גבוה, אך גם מורידים מעט מהמומנט.

השיפור שלהם מורגש במיוחד אם מחליפים ביחד איתם גם את המערכת הפליטה.

פורסם
סוג הרכב....? (נו באמת אנשים, זה צריך להיות כבר טריוויאלי...)

:evil:

צ'מע, רוני, לא יודע, אולי אם היה דביק בולט באדום בראש הפורום איזה רשימה של...לא יודע...הנחיות...של איך לכתוב בפורום טכני...אז אולי אנשים היו שמים לב לעניין הזה. סתם, נראה לי.

(הודעה זו לא נשלחה באופן פרטי למנהל כי זה לא עוזר. קרא לזה מחאה רועשת. וכמובן שזו לא הפעם הראשונה שאני מעלה את זה. לדידי לא ראוי שתבוא/ו בטענות בלי שמילאת/ם את חלקך/ם המינימלי.)

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

4. תעריפים ממוצעים..

1) דבר ראשון מדובר על לא המון כ"ס. וזה יעלה כסף. הרבה כסף.

(רק להחליף דוד אחורי עולה בערך 1000 ש"ח)

2) השיפור הכי משמעותי במערכת הפליטה הוא החלפת סעפת הפליטה. (תעשה חיפוש בפורום, היו המון דיונים על כך, אפילו פרוייקטים מצולמים) ואחר כך הסרת הממיר, ובתחתית המדרגה יש את הדוד - שבדרך כלל לא מוסיף כלום חוץ מרעש.

כדי להשיג לשפר את מערכת הפליטה בצורה הכי טובה, מומלץ לקנות קיט שלם, ולא להרכיב כל פעם חלק אחר.

3) בקשר לקיטים לכניסת אוויר, לא מדובר בדרך כלל בקרבורטור (למרות שלעיתים אפשר להתקין סט מצערות במקומו - אך במקרה שלך (חוסר תקציב) זה לא רלוונטי)

אלא בפילטר פתוח, או קיט יניקת אוויר קר (כמו ראם אייר)

קיטים כאלה בדרך כלל עוזרים למנוע לנסום בסל"ד גבוה, אך גם מורידים מעט מהמומנט.

השיפור שלהם מורגש במיוחד אם מחליפים ביחד איתם גם את המערכת הפליטה.

טוב יש לי כמה תגובות ,

1. אכן לא הרבה כ"ס אבל שיפור בנשימה של הרכב , כאשר חוץ מהסעפת הדוד האחורי הוא באמת החלק הכי יקר ועולה 1000+ ולדוד חדש.

2. מאוד מאוד תלוי ברכב , לדוגמא , ל306 שלי יש הרבה חברות שלא מיצרות סעפות גם בגלל שהמקורית מאוד מוצלחת יחסית ובנויה בעצם כמו ( קצת יותר מכמו ) הסעפת של הMI

אז בגדול מעבר לזה החלק הכי יעיל יהיה צנרת יותר רחבה ישרה כמה שאפשר בלי דודי מעבר ועם דוד אחורי פתוח שישפרו את הנשימה ואת מקדם הדאווין.

3.סט מצערות במקום קרבורטור? מממ רק לי זה לא בדיוק ברור? מאיפה אתה בדיוק מכניס את הדלק ואיך? אתה הופך את זה להזרקה?

בגדול תלוי למה אתה מתכוון ,יש קיטים כמו הראם איירים והפילטרים הפתוחים שמחליפים את הפילטר המקורי ובאים במקומו.שוב לא ציינת איזה רכב.

4. ציין רכב , נציין עלויות , או במקרה הכי טוב אתה יכול לפנות למישהו שמתעסק בזה לדוגמא קובי K&N בפורום שעובד עם המשתיק בחולון , או הכי טוב להביא קפיצה כדי שבעל מקצוע יראה את הרכב , יפרט בפניך את האופציות ואת העלויות בדיוק.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
סוג הרכב....? (נו באמת אנשים, זה צריך להיות כבר טריוויאלי...)

BOTman מדבר כרגע באופן כללי למיטב הבנתי, הוא כרגע בשלבי ביניים שבין מכירת הקאדט 86' שלו וחיפוש רכב אחר במקומו.

שאלת התעריפים אינה רלוונטית כרגע, מאחר והיא משתנה מרכב לרכב.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הנה קומפי ביצע מעקב אחרי.. והוא צודק אני אכן מדבר באופן כללי, ואני לא חושב שיהיה שווה להשקיע בקדט הישנה (מאוד) הזאת ולשפר אותה או משהו בסגנון. בסך הכל בינתיים היא משרתת אותי, ואני אכן בתהליך של חיפוש כירכרה חדשה :)

Stand rigid for your next battle.

Peace means reloading your guns.

פורסם

אם בוטמן סתם מדבר באופן כללי אז בוודאי תסכימו איתי שאין כל מטרה או משמעות לשאלה הזאת. קודם כל שיקנה ואח"כ שישאל ספציפית. הוא הרי לא קונה מכונית בשביל לשים עליה מערכת פליטה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...