Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני 5- הסמי טריילר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו שאני לא מצליח להבין בסרטים, מי המפגר ששורף משהו ומשאיר את הזיפו שלו באש?

הרי כל אחד שיש לו זיפו מקורית וטובה מאוהב בה והדבר האחרון שיעשה זה ישאיר אותה בשריפה.

TFSI Power

פורסם

פיסבוק אין לי, והשני לא עובד.

אבל גם אם יהיה שוב מאכזב אני יזע לראות בסינמה, החווית מפיה שם תענוג, ואם על הדרך על המסך יתרוצצו רכבים, חלום.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
היפני ב1:48 לא נהרג בטוקיו דריפט ?

אכן הלך קפוט. אבל שים לב שהוא מופיע גם בפרק הרביעי של סדרת המופת הזו, מה שאומר שעפ"י רצף הזמן- הפרק השלישי הוא המאוחר יותר בזמן.

וחוץ מזה, יכול להיות שלא מדובר באותו היפני העונה לשם: האן "תראו איך תמיד אני אוכל משהו בכל סצינה, משמע אני בראד פיט (באושן 13-11) היפני",אלא מדובר בכלל על חיקוי סיני :lol:

רבאק, מה הקטע שלו עם אוכל!?

פורסם

האן כן מת בטוקיו ( בסרט השלישי) אבל רצף הזמן שונה. לדעתי בסוף של 4 הוא אמר שהוא שוקל ללכת לטוקיו.

ובתמונה השנייה, זה פשוט עצוב מה שהם עשו לקורבט דור שני הזו....

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אין ספק שמה שנכתב פה נכון לגבי רמת הראליסטיות שיש בסצנות מסויימות , יש הרבה קטעים שזה אמיתי לגמריי למשל התאונות או המכוניות שעפות מהגשר , זה אמיתי וזה מגניב

אבל ... שבסרט הרביעי הם נוסעים בתוך הר עשוי מגרפיקה ממוחשבת ומעליבה את המוח הכי חסר יכולת זה פשוט מעל לכל ביקורת

הרי זה כל כך ברור ומזוייף שהם פשוט יושבים באוטו מסביבם יש מסכים ירוקים והם משחקים אותה נוהגים מהר , מעליב פשוט ...

מה שאהבתי , שהם הבינו שסרט לא יכול להתבסס לבד רק על מירוצים כי מה תעשו שעתיים תראו מירוצים ? יש ערוץ 5 בשביל זה

אז הם משלבים אקשן ישן וטוב אני אומר ... למה לא ? !

פורסם

רק רציתי לתכתוב עוד משהו שישב לי על הלב , אני לא מבין למה הם לא נותנים 10 דקות להסביר קצת על שיפורים, זה גם מראה מיקצועיות מצד הקאסט והשחקנים , זה מכניס אותך יותר עמוק לכל הקטע של מירוצים מכוניות מירוץ וכדומה , וזה עולם מרתק כל הTUNING לפחות לעולם הגברים כן ..

• תוכן חדש...