Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני 5- הסמי טריילר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/video/video.php?v=471065480162&oid=24098842630&comments

טריילר

למי שאין פייסבוק

http://fast-and-furious-5-movie-trailer.blogspot.com/

כמו שרואים בין המכוניות ford gt ,mustang ועוד

הcast מטורף, כולל את כמעט כל השחקנים מהסרטים הקודמים + דה רוק.

65759_473547937630_24098842630_5808555_598018_n.jpg

עוד תמונות מהמשך

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסרט האחרון מהיר ועצבני 4 היה פשוט אכזבה, ה"פיק" של הסרט היו המנהרות בתוך ההר וזה היה הכישלון שלו , פשוט בדיחה גרפית שנועדה לסבן את עיניי הצופה בגרפיקה זולה ולא מושקעת

אבל ...

עוד לא הרמתי ידיים , הטריילר נראה מבטיח ואין ספק שאת הסרט הזה אני יבקר בבית הקולנוע

פורסם

למרות שהקודם היה אכזבה אני מאמין שכולנו נראה את החדש.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא ראיתי חצי מהסרטים, ואני ממש לא מצטער על זה.

אגב, לפי הטריילר זה על הגבול בין מגניב למטופש ביותר, כשלכיוון ה"מטופש" דוחפים משפטים כמו:

this just went from mission impossible, to mission in-frickin-sanity.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נמאס ש GM מספנסרים את כל הסרטים והסדרות היום, כל אוטו שני הוא שברולט.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

שווה ללכת לסרט בסינמה סיטי רק בשביל שמיד אחריו, אכנס לרכב שלי בחניון ואשמע את כל אותם ערסוותים עם ה 323 האוטומאטית של אבא והספויילר דופקים חראקות ביציאה...

פורסם

שווה ללכת לראות את זה בקולנוע רק בשביל לשמוע את המנועים המדהימים בסראונד ובעוצמה !

חוץ מזה אין כמו לראות סרט בבית ..

1.8TSI

פורסם

זה על הגבול בין מגניב למטופש ביותר

כמו כל הדברים הבאמת טובים בחיים...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

סרט או לא סרט, הרעיון/עלילה/קטע (תשימו פה איזו מילה שתתאים לכם), היה פשוט זוועתי. אסביר:

נוסעים במהירות של מעל 150 קמ"ש אבל מה? אלופים, קולעים את הנגרר שלהם בול, בלי פיספוסים, בלי שום בעיות, וסוחביםלנהג משאית את הציוד שהוא הוביל.

את זה העברתי, בסדר.

ואז הגיע הסצינה ההזויה הרבה יותר, נגרר מלא בציוד (או שזו הייתה הקבינה ואני לא זוכר?) מתעופף לעברם, בנתיב נסיעה על הר, שאפילו לאוטוביאנקי אין מקום לתמרן כך, אבל מה? דום (או בשמו המלא דומיניק) מכוון ביד אחת את הרכב, ביד השנייה מחזיק את לטי, ביד השלישית מעביר הילוכים (כן שמתי לב שכתבתי יד שלישית ואני יודע שאין לו) ובסוף מה? הצליחו לצאת מזה.

הבמאי של הסרט כנראה קיבל , רבה מכות בראש כשהיה ילד, מה הדמיון הזה? מה הבימוי הכושל הזה?

או יותר טוב, גל גדות פושעת, לא פחות ולא יותר, פושעת, לא מושתלת חברים, לא כמו פואנטס מהסרט הקודם, פושעת, ומה? בדקה מוכה ללדת לו ילדים? מה נסגר עם הבמאים/תסריטאים של הסרט הזה? אין גבאל לדמיון?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...