Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

עוד שאלה:

האם יש אפשרות לשלוט באייפד דרך האייפון?

מדובר על שליטה במוזיקה.

אני מחבר את האייפד למגבר (ללא שלט), המרוחק ממני כשני מטר ולא בא לי לקום אליו בכל פעם שצריך להנמיך/להעביר שיר.

יש דרך איזו אפליקציה כזו?

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מטרת השרשור היא באמת שכל אחד יעלה כמה אפליקציות שמשמשות אותו ושהוא לא מבין איך היה יכול להסתדר בלעדיהן :)

1. due - למכשירים פרוצים

אפליקציה מעולה לתזכורות אישיות - אני אישית לא מצאתי תחליף ותאמינו לי שחיפשתי. (אגב, אשמח אם מישהו יחדש לי בתחליף טוב וחינמי)

מאוד מאוד קלה לשימוש, מאוד יעילה ואחרי שמתרגלים פשוט אי אפשר להפסיק להשתמש בה.

הסיבה היחידה שאני לא עובר ל-IOS 7 זה האפליקציה הזאת כי אין עדיין פריצה ל-7...

האפליקציה עולה כסף אך מי שיש לו אייפון פרוץ יכול להוריד אותה בחינם

תמונה:

http://cdn.imore.com/sites/imore.com/files/styles/400w400h/public/images/stories/2011/07/due1.jpg

2. Episodes - חינם

לכל צופי ומורידי הסדרות מהאינטרנט מדובר באפליקציה שאתם מסמנים את הסדרות שאתם רואים והיא מראה לכם מתי הפרק הבא ישודר ומראה לכם מתי הפרק האחרון שודר (במקרה שנגמרה העונה).

נוח למעקב אחר הסדרות שאנחנו רואים :)

תמונה:

http://a3.mzstatic.com/us/r30/Purple/v4/8c/9b/61/8c9b61d3-87fe-7d01-0eff-6b01fbbe937b/screen568x568.jpeg

Tapatalk .3 - חינם

אפליקציה מעולה לגלישה בפורומים (אני אישית משתמש בה רק לקארספורום אבל אפשר איזה פורום שרוצים)

פשוט מכניסים את הכתובת פעם אחת, מתחברים עם המשתמש שלכם ואתם בפורום...

תצוגה קריאה ונוחה יש סימונים לנושאים שעודכנו ועוד שלל אופציות

תמונה:

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=354161&stc=1&d=1379766428

4. jotnot - חינם

סריקת מסמכים ישירות למכשיר

האפליקציה הזאת מאוד מאוד שימושית ומאפשרת בעצם לסרוק מסמכים ישירות למכשיר ולמחשב ומהווה תחליף מעולה לסורק שולחני.

שימש אותי מאוד בתקופת הלימודים, במקום לצלם חומר או לכתוב מהלוח הייתי פשוט סורק עם המצלמה ומדפיס אח"כ.

תמונה:

http://cdn.moneycrashers.com/wp-content/uploads/2010/12/jotnot-iphone-app.jpg

5. tuneln radio - חינם

כל סוגי המוזיקה מכל המעולה לפי סגנונות, פשוט מעולה.

יש ימים שלמים שאני מחבר את הטלפון ברכב למערכת ושם את המוזיקה לפי הסגנון שאני אוהב.

ניתן לשמוע תחנות רדיו מכל העולם (כולל את ישראל)

תמונה:

http://www.techshout.com/img/tunein-radio-pro-01.jpg

אלה כמה אפליקציות שאני באופן אישי משתמש בהן כמעט כל יום ושמח לחדש למי שלא מכיר.

אם למישהו יש אפליקציות שלו זה יהיה אחלה אם הוא ישתף את כולנו בהן :)

תמונה.jpg

פורסם

הספארי לא שומר לי סיסמאות אחרי שעידכנתי גירסא לios7 באייפון 4 (למשל בפורום), כל ההגדרות של המילוי אוטומטי על on, ועדיין לא נפתרה הבעיה, איפה הפיתרון?

פורסם

שלום! כאן מוגבל.

אין לי אייפון, אבל אני משתמש לצערי ב-itunes.

אופי השימוש הוא כזה: יש לי סטרימר שמחובר לטלוויזיה ועובד 24/7. מותקנת עליו וינדוס 7 וגם האייטיונז.

המטרה: להשאיר את האייטיונז פתוח כל הזמן ולהתחבר אליו מהנייד (אנדרואידי...) בשביל להפעיל את המוזיקה מכל מקום בבית.

הבעיה: הכל עובד, חוץ מזה שהאייטיונז פשוט סוגר את עצמו פעם ביום (בערך) ואז אני חייב לפתוח אותו מחדש בשביל ליצור את החיבור עם הנייד.

רק האייטיונז נסגר, המחשב עצמו לא נכבה.

למישהו יש עצה?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני הוא פשוט נסגר לבד?

ניסית להתקין את התוכנה המעודכת מחדש ?

מוזר, אצלי אייטונס יכול להישאר דלוק יותר מיום שלם.

בנוסף יש לך מצב שינה מופעל בטיימר ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כן, אבל לא הצלחתי למצוא טריגר, כי לפעמים הוא נשאר פתוח.

הורדתי את הגרסה הכי מעודכנת.

ומה הכוונה מצב שינה בטיימר? למחשב? לא, ביטלתי - הוא אף פעם לא אמור ללכת לישון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הספארי לא שומר לי סיסמאות אחרי שעידכנתי גירסא לios7 באייפון 4 (למשל בפורום), כל ההגדרות של המילוי אוטומטי על on, ועדיין לא נפתרה הבעיה, איפה הפיתרון?

לאף אחד אין פיתרון?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עזרה חברים,

ביצעתי ריס טור נקי ושחזור. הכול חזר מלבד התמונות 700-+

זה מראה לי שב: iCloud יש 2.5gb בשימוש, האפליקציות שוקלות 1.5gb. חוץ מזה אין לי כלום.

איך אני מחזיר גם את התמונות?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

והיום בתפריט:

הכפתור כיבוי(זה שלמעלה) "נכנס לבפנים" ובעצם אי אפשר ללחוץ עליו וכמובן הוא לא מגיב,אין לי מושג איך זה קרה. מדובר באייפון 4 , מה עלות תיקון והאם אפשר "עשה זאת בעצמך".

תודה

Miata ND2

פורסם

לא צריכה ליהיות בעיה לעשות זאת בעצמך, יש סירטונים ומדריכיבים ומדובר בכבל של 5$ שאתה מחליף מקסימום ברבע שעה,

אבל אם יש לך מכשיר פרוץ אתה יכול להגדיר כפתור אחר בימקום, ככה אחיין שלי עשה ולא מחליף את הכפתור בינתיים.

בינתיים הוא החליף סוללה באייפון, טיפל בבעיה של עיבוד הקול והשיחה(בעיית הלחמה) וכו' והוא ללא שום רקע, פשוט עוקבים אחרי סירטון ביוטוב ומודאים שבסוף התהליך לא נישארים לך חלקים וברגים ספייר :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
עזרה חברים,

ביצעתי ריס טור נקי ושחזור. הכול חזר מלבד התמונות 700-+

זה מראה לי שב: iCloud יש 2.5gb בשימוש, האפליקציות שוקלות קצת. חוץ מזה אין לי כלום.

איך אני מחזיר גם את התמונות?

מצרף תמונה

image.jpg

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
מצרף תמונה

אתה צריך לאפס הגדרות באייפון, דרך התפריט ואחרי שהאייפון יעלה,

יהיה לך את המסך פתיחה וכו' עם הגדרת אייקלאוד ומשם תעשה שחזור מICLOUD ותן לו לעבוד.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...