Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשור ישירות לאייפון אבל בכל זאת נראה לי מתאים לפה.

יש פה מישהו שמשתמש בעט סטילוס לאייפד? (לצורך כתיבה של לימודים/עבודה?)

שוקל לעשות את המעבר ממחברות להתחיל לכתוב באייפד שלי (לומד הנדסה, את רוב החומר גם ככה מצלם מאנשים שיותר מסודרים ממני אבל בכל זאת)

קראתי כמה ביקורות מעולות על הjot script, מישהו מכיר, ממליץ?

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז חתכי והצלחתי להעביר אנשי קשר, יומן ותמונות.

אפליקציות לא הצלחתי אבל לא משנה כי הורדתי הכל. מה שכן, חשוב לי היסטורית שיחות בוואצאפ והיסטוריה של הודעות. איך אני משחזר?

תודה,

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

קודם כל כל התוכן על האייפון 4?

ואיך העברת את כל התוכן? האם גיבית הכל ב ICLOUD ועשית שיחזור מגיבוי?

העברת הודעות זה רק דרך שחזור מגיבוי, ואילו הודעות של הוואטסאפ יש לך 2 אופציות:

1. להשתמש בגיבוי של התוכנה העצמה בוואטסאפ ( יש לך גיבוי שיחות שכולל תמונות ולא כולל סרטונים )

2. או להוריד תוכנה שמעתיק את הוואסאפ יחד עם כל התוכן שלה ומעבירה אותה למכשיר החדש ( דוגמת Itools).

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לצערי עדיין לא הצלחתי להעביר היסטוריית הודעות והיסטוריה של הווצאפ, אבל השלמתי עם זה...

מה שמפריע לי שהעברתי תמונות והם מופיעות במספר תיקיות בפלאפון החדש ולא בתיקיית צילום של המצלמה, אפשר לאחד?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

בבוא היום כשהאייפון יהיה פרוץ תוכל לשחזר את ההודעות הרגילות ( צריך גישה לקבצי המערכת, אני לא מכיר דרך אחרת כמובן חוץ משחזור וגיבוי ).

לגבי הוואטסאפ צריך להיות אפשרי דרך הענן.

ולדעתי גם בקטע של התמונות אין מה לעשות ( אצלי באייפון 4 בזמנו בגלל כל השדרוגים הייתי עם 3 תיקיות נוספות של תמונות בגלל שלא הצלחתי לאחד ).

פורסם

אם תגבה את הוואטסאפ דרך ITOOLS ההודעות וההיסטוריה לרבות הקבצים וכו' אמורים לעבור למכשיר החדש.

כנ"ל לגבי התמונות, תפתח תיקיה חדשה "Old Iphone" או משהו כזה ו"זרוק" הכל לשם.

פורסם

האם משהו השתנה לרעה ב ITOOLS ?

לאחר עידכון התוכנה (שקורה באופן אוטומטי), לא מצליח לייצר רינגטון משלי. בגירסא קודמת זו היתה משימה הכי פשוטה שיש

ועכשיו, כל הניסיונות לא מצליחים. אני מפספס שם משהו ?

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי לפני כחודש, ITOOLS לא הצליח להעביר שירים בגרירה מהמחשב לאייפון.

הייתי צריך לרדת גירסה באיטיונס לגירסה 11.1 כדי שזה יעבוד, יכול להיות שזה יעזור גם בנושא הרינגטון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הורדתי את הגירסא הזו (נדרשת גירסא 64 ביט לווינדוס 7)

אבל כל גירסא של ITOOLS שהורדתי, ההתקנה לא התבצעה כראוי כי היא 32 ביט.

מעצבן.

• תוכן חדש...