Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והיום בתפריט:

הכפתור כיבוי(זה שלמעלה) "נכנס לבפנים" ובעצם אי אפשר ללחוץ עליו וכמובן הוא לא מגיב,אין לי מושג איך זה קרה. מדובר באייפון 4 , מה עלות תיקון והאם אפשר "עשה זאת בעצמך".

תודה

הכפתור עצמו עולה משהו בסביבות 10-12 שקלים כולל משלוח.

לגבי עשה זאת בעצמך , מאוד לא מומלץ ! מנסיון מר .

גם אני הייתי חכם ולאחר בדיוק אותה בעיה שהכפתור "נפל" פנימה ניסיתי והלך לי על הפנים . התייאשתי שמתי במעבדה שילמתי 100 שקל וחזר אלי כמו חדש .

פורסם
לא צריכה ליהיות בעיה לעשות זאת בעצמך, יש סירטונים ומדריכיבים ומדובר בכבל של 5$ שאתה מחליף מקסימום ברבע שעה,

אבל אם יש לך מכשיר פרוץ אתה יכול להגדיר כפתור אחר בימקום, ככה אחיין שלי עשה ולא מחליף את הכפתור בינתיים.

בינתיים הוא החליף סוללה באייפון, טיפל בבעיה של עיבוד הקול והשיחה(בעיית הלחמה) וכו' והוא ללא שום רקע, פשוט עוקבים אחרי סירטון ביוטוב ומודאים שבסוף התהליך לא נישארים לך חלקים וברגים ספייר :-)

עשיתי כפתורים אחרים אבל זה ממש לא נוח,הגדרתי שלחיצה על 2 מקשי הווליום במכה יסגרו.

אני אשמח לקישור לסרטון של החלפת הכפתור/כבל וקישור לקנייתו ,אין לי בעיה לפרק ולהחליף בעצמי.

Miata ND2

פורסם
אז מה ניתן לעשות?

אימייל ל att ?

היום גיליתי למה זה לא עבד

שניה אני שוב דופק את הראש בקיר וחוזר.

חזרתי.

מסתבר שכשקיבלתי את המכשיר הוציאו לו את הסים ובהחלפת הסים שמו לו את המגירת סים של המכשיר השני

אני למעשה לקחתי את האיימי מהמגירת סים, כלומר פתחתי את המכשיר השני שכבר לא אצלי ;)

הבנתי שנכון להיום גם ישנה איזה סוגיה בין אפל וatt שכרגע הם לא פותחים אף מכשיר

בקרוב אבקש פה פריצה :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי כמה אלבומים שלמים בIPOD ובחלקם יש כפילויות של כל השירים, בעבר זה קרה ומחקתי אחד אחד את השירים הכפולים אבל עכשיו כבר אין לי זמן לבזבז, יש איזה דרך למחוק את הכפילויות האלה בקלות ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שם זה המקור, איך אני מתקן את זה משם ?

יש לי את הגרסא החדשה יחסית של ITUNES (באמת שאני לא זוכר איזו).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בקיצור למחוק אחד אחד.

תודה.

עריכה, זה לא נמחק לי, לא דרך הITUNES ולא דרך האייפון, אייפון מפגר !

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

האם יש אפשרות ב6 שהאפליקציות יתעדכנו אוטומטית כמו שיש בגרסה 7?

לא מצאתי וזה ממש אינפנטילי מצידם לא לתת אפשרות כזו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מתקין CardsApp אבל משום מה האפליקציה מציגה רק 20 כרטיסים בערך, כשהייתי בהונג קונג היא הציגה בלי סוף. יש סיכוי שהאפליקציה מציגה רק את הכרטיסים של המדינה שאני נמצא בה?

אם אני רוצה לגשת להנחה בכרטיס מסוים שלא נמצא בארץ?

תודה

• תוכן חדש...