Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן,

אפשר לקבל עזרה בבקשה איך אני מעביר שירים לאייפון?

יש לי את הגרסה הכי חדשה של אייטונס (11.0.3.42) ואולי זה עובד לרעתי.

המכשיר פרוץ ואולי זה גורם לבעיות.

בגדול אני לא מצליח למצוא איפה אפשר להוסיף ולמחוק שירים או לעשות סינכרון כמו שעשיתי לפני מספר חודשים.

תודה.

Polo 2012

פורסם

אייפון 4S של VERIZON מאמריקה נעול, עם סים של החברה, לא ניתן לפתוח אותו לסים פרי, בורר על ידי הבעלים ישירות בחברה באמריקה.

יש מה לעשות איתו בארץ? טורבו סים? משהו?

פורסם

הביאו לי עכשיו אייפון 3GS עם שתי תקלות.

א) המכשיר תקוע על מצב שקט, כשמזיזים את המתג של השקט אין תגובה. לדעתי זאת בעיה במקש עצמו, כי כשמזיזים אותו, תוך זמן מה הוא חוזר לבד למצב ההתחלתי. הרמקול והאוזניה עובדים תקין - אפשר להוציא ולקבל שיחות, ולשמוע מוזיקה. יש מה לעשות חוץ מלהחליף את ה-mute button?

ב) לא קולט WIFI. מראה כאילו האלחוטי מופעל, אני רואה בהגדרות את הכתובות MAC ו-BT, אבל אין קליטה. חיבור BT עובד.

המכשיר על גירסה 6.1.3 לא פרוצה, מודם 05.16.08, זיכרון 32G אם זה חשוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1) בקשר לכפתור המיוט, אם אתה לא רוצה לתקן אלא לבדוק אם זו בעיית תוכנה, תכנס להגדרות -> כללי -> נגישות -> assistibetouch, יופיע לך על המסך עיגול לבן, תלחץ עליו ותלך למכשיר והשתק\בטל השתקה (נמצא בצד ימין).

2) בתור התחלה הייתי מאפס הגדרות רשת.

נ.ב. פרסמת בעבר על כך שאפליקציית mailbox הפסיקה לשלוח לי פוש, לפי כמה ימים זה פתאום חזר, בדיוק כמו שזה הלך.

(הורדה והתקנה מחדש לא עזרה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תודה רבה.

הכפתור אומנם עדיין דפוק, אבל הקול חזר

נ.ב. האיפוס גם פתר את בעיית הWIFI ככל הנראה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אבקש עזרה בפתרון התסבוכת הבאה:

חבר של הבן שלי ניסה לשדרג את האייפון 4 ל IOS7, לא מבין איך, הוא אמר משהו שנרשם כמפתח, אולי לא, לא בטוח.

בכל מקרה, השדרוג לא הצליח והטלפון נתקע.

כל נסיונות ה- RESET והשנמוך מחדש לגרסאות נמוכות יותר לא הצליחו.

הבעיה: הילד לא זוכר את שם המשתמש והסיסמא שאיתו ניסה לשדרג.

מישהו אמר לי ש - IOS7 רושמת לסרבר של אפל את שם המשתמש והסיסמא כאמצעי הגנה ועכשיו בלי זה אין אפשרות לשחרר את הטלפון.

אני מקוהה שאני לא נשמע כמישהו שמבין בזה - אני לא !!

מה עושים עכשיו?

יש פתרון?

תודה

פורסם

הקפצה.

אחי ביקש לדעת האם יש \ היכן ניתן לרכוש כבל שבאמצעותו הוא יכול להשתמש ברמקולים של המערכת ברכב כשהוא מקבל שיחות.

כבל שבצד אחד חיבור USB,ובצד שני בננה של אוזניה כלשהי (ככה הוא אומר)

רק אני לא מבין למה לא לנסות להפעיל BT באייפון עצמו (5),ואז זה אמור להתחבר למערכת אוטומטית?

*הודעה נערכה מחדש עכשיו

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חבר של הבן שלי ניסה לשדרג את האייפון 4 ל IOS7, לא מבין איך, הוא אמר משהו שנרשם כמפתח, אולי לא, לא בטוח.

מישהו אמר לי ש - IOS7 רושמת לסרבר של אפל את שם המשתמש והסיסמא כאמצעי הגנה ועכשיו בלי זה אין אפשרות לשחרר את הטלפון.

מה עושים עכשיו?

יש פתרון?

תודה

מישהו?

הטלפון תקוע כבר שבועיים. זה לא שאפליקציה לא עובדת או נמחקו השירים. אני בלי טלפון !!!

תודה

פורסם

מה עושים עכשיו?

יש פתרון?

תודה

מה הכוונה ב״כל ניסיונות השנמוך נכשלו ״

היתה שגיאה ? אם כן איזו ?

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי אייפון 4 פרוץ, בגירסא ישנה (4.3.3).

מאחר ואין אופציה להישאר בגירסא הזו אחרי restore דרך אייטונס, אני מחפשת דרכים אחרות.

מצאתי פתרון בדרך של איפוס כל ההגדרות (דרך האייפון עצמו). הבעיה היא שהדבר נעשה רק באייפון שאינו פרוץ.

מי שכן ניסה, גילה כי האייפון ננעל, ולאחר איתחול המכשיר (לחיצה על מקש הכיבוי והבית) הוא נאלץ לחבר אותו לאייטונס ולבצע, איך לא - restore.

מישהו במקרה ניסה לבצע או יודע איך לבצע איפוס של המכשיר עם הפריצה?

לא מפריע לי אם הפריצה תמחק, כאשר כל האפליקציות נותרות - רק שלא ינעל המכשיר ואאלץ לבצע את הrestore.

נ.ב

לורנס, אי אפשר יותר לשנמך גירסאות לאייפון.

אתה צריך לעשות hardreset, לחבר מחדש לאייטונס, ולעשות ריסטור.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם אתה רוצה לעדכן לגרסה העדכנית ביותר, פשוט תעשה ריסטור באייטונס. זה יקפיץ לך את המכשיר לגרסה העדכנית ביותר.

אם אתה רוצה להישאר באותו גרסה קרא פה.

• תוכן חדש...