Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לעזור , האם יש דרך לשמור את כל האפליקציות והתוכנות מהסידיה ומהINSTALLOUS שכבר קיימות על המכשיר , לשדרג גרסה , ואז להחזיר את הכל? (גם אפליקציות שהורדתי מאינסטולוס?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו אולי יודע מדוע שמות התיקיות ״נעלמו״ לי וכיצד אני מחזיר אותם? אייפון 4, גירסה 5.1.1

כנראה שהגיע הזמן לשדרג את הגרסה ל6.1.2.

אחרי כמה כאפות שאכלתי תוך כדי עדכון גרסה, (ERROR 3194, ואח"כ ERROR 11) - הגרסה עודכנה והפריצה בוצעה בהצלחה בתוך מספר דקות. עכשיו יש שמות לתיקיות בחזרה :lol:

פורסם

הרווחת, יצאה כבר גרסה 6.1.3 שאין לה פריצה. אם הייתה עושה את זה היום, ככל הנראה הייתה נתקע עם מכשיר מעודכן אבל ללא אפשרות לפריצה. (לפחות לזמן הקרוב-רחוק)

פורסם

אהלן חברים יש לי בעיה מוזרה בטלפון שצצה לי לא מזמן

משומה הפוקוס של המצלמה לא מתפקד כמו שצריך, הפוקוס תמיד על החלק התחתון של התמונה.

זכור לי משהו שזאת בעיה שאפשר לתקן ע"י ריסטור או אפילו תיקון מסידיה. אני צודק?

TFSI Power

פורסם

כוסאמק האפל האלה.

הילדה לחצה על "שדרג" באייטיונס (היה IOS 5 משהו, מדובר על אייפון 4), לא יודע מה עשתה, עכשיו הבן אלף נפקניות מבקש לעשות ריסטור, אחרי DFU (לא ניתן לכבות) הוא התחיל ריסטרטים כל שניה.

כמובן שבחוכמתה היא לא שמרה כלום מהטלפון, בעיקר תמונות שהיא לא גיבתה כבר איזה מאתיים שנה.

יש איך להחזיר את המצב לקדמותו? (או, אם לדייק, איך להציל את התמונות? אין לי בעיה לעשות ריסטור אח"כ).

מה זה החרא הזה? שילמדו מגוגל - OTA, מבקש ממני לעדכן, אומר לו "כן אדוני", דקה מאוחר יותר אני בגרסה החדשה, כל האפליקציות והנתונים במקום, שלום על ישראל.

"ממשק ידידותי למשתמש" בתחת שלי ! :evil:

פורסם

מה זה החרא הזה? שילמדו מגוגל - OTA, מבקש ממני לעדכן, אומר לו "כן אדוני", דקה מאוחר יותר אני בגרסה החדשה, כל האפליקציות והנתונים במקום, שלום על ישראל.

"ממשק ידידותי למשתמש" בתחת שלי ! :evil:

אגב OTA יש באפל עוד לפני גוגל. :|

ולא צריך לגבות לפני זה כלום.

פורסם

אשכרה - אסף הזה זה ה-אורי גלר של האייפונים.

הורדתי רדסנו, תיקון ריקברי, המכשיר חושב, חושב, חושב...

אסף מתקשר - עניתי - שלוש שניות אחרי זה מופיע האננס החביב והמכשיר עלה.

אני בטוח שזה רק מהפחד, אם לא - הייתי ממשיך לחכות עם מכשיר נכה עד עכשיו...:lol: .

פורסם

כבר תקופה שהאיפון שלי נכבה כשיש לי אחוזים נמוכים(פחות מ20 לרוב) כשהוא ב'מאמץ'. כאילו אם הוא סתם בSTAND BY הוא לא ניכבה אבל נגיד אני בידיוק פותח את הפייסבוק והוא באחוז נמוך אז לרוב הוא נכבה ועושה כאילו אין סוללה בכלל.

כשאני מטעין אז זה ממשיך מהאחוז שהיה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
הרווחת, יצאה כבר גרסה 6.1.3 שאין לה פריצה. אם הייתה עושה את זה היום, ככל הנראה הייתה נתקע עם מכשיר מעודכן אבל ללא אפשרות לפריצה. (לפחות לזמן הקרוב-רחוק)

אז מי שיש לו היום כל גרסה לפני ה613, מה התהליך? איך משדרגים ל612 לפני שמבצעים את הפריצה?

• תוכן חדש...