Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ניסיתי להחליף לבד כפתור נעילה וחיישן אור . במהלך העבודה המסובכת הזאת קרעתי בטעות את הכבל שמחבר את מסך הLCD ללוח האם.

יש אפשרות לתקן כזה דבר במעבדה ?

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסתבר שיש מה לעשות עם זה .. 250 שקלים פתרו את הבעיה. הלקח שלי מהסיפור הזה הוא עולה בזול - עולה ביוקר .

חג שמח חברים.

פורסם

אני מעוניין לשלוח לחבר לינק של יוטיוב דרך ה WHATSAPP ולא מצליח.

אני יודע בוודאות שבאנדרואיד אפשר...

איך אפשר באייפון ?

פורסם

האיפון 5 לא מזדהה בשם דרך הרשת האלחוטית ומוצג כ unknown יחד עם ה MAC שלו. בניגוד לאיפונים 4 ו 4s ו אייפד שתיים שמזדהים עם השם שהוגדר להם ב׳אודות׳ למה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
יכול להיות, אבל מה אכפת לך?

אייטונס מעולה בתור נגן מוזיקה. :lol:

לפעמים אני רוצה להעביר מוזיקה לאייפון ממחשבים שאיין עליהם אייטיונס מותקן.

באנדרואיד פשוט צריך כבל USB באייפון זה הרבה הרבה יותר מסובך.

פורסם
לפעמים אני רוצה להעביר מוזיקה לאייפון ממחשבים שאיין עליהם אייטיונס מותקן.

באנדרואיד פשוט צריך כבל USB באייפון זה הרבה הרבה יותר מסובך.

אז נסה את i-funbox, אין לי מושג אם צריך אייטונס, והאם זה למכשירים פרוצים בלבד.

פורסם

שאלה לגבי אייפון ופייסבוק - משום מה העלתי אלבום לפייסבוק לפני כחצי שנה ועכשי וכשאני מנסה להוסיף אליו תמונות דרך האפליקציה או דרך האתר שלהם אני לא מצליח, כאילו שאין את האפשרות הזאת - למרות שלאלבומים אחרים יש. אני יכול להעלות את התמונות אחד אחד דרך האלבום תמונות אבל האם יש דרך אחרת להעלות אותם כקבוצה?

חוץ מזה, לאותו אלבום העלתי תמונה שקשורה לאלבום אחר - איך אני מעביר אותה לאלבום השני בלי למחוק אותה ולהעלות מחדש?

תודה רבה!

קקטוסולר ידנית

פורסם

ושאלה נוספת שעלתה לי (כבר אין לי אפשרות לערוך) - האייפון נהיה מאוד איטי בזמן האחרון. האם יש איזשהו אתחול או פרמוט שאני יכול לעשות לו?

ואם אני אמחק את כל התמונות ואחזיר אותם, הם עדיין יופיעו לי במפה העולמית של התמונות?

קקטוסולר ידנית

פורסם

מבקש את עזרתכם הנדיבה .

מפאת חוסר הבנה באיביי אני פונה אליכם לעזרה במציאת כיסוי אחורי לבן לאייפון 4 עם הלוגו של אפל .

ללא מדובר במגן או מדבקה , מדובר על הכסוי סוללה עצמו שעליו מופיע הלוגו . צבע לבן אייפון 4 .

אם אפשר שיהיה טופ רייטד סלר , מארה״ב או מכל מקום אחר שלוקח מעט זמן למוצר להגיע , משלוח לישראל ובהוצאה כספית מינימלית .

תודה רבה !

אבירן .

• תוכן חדש...