Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר בתנאי שהגיבוי באייטונס ולא בענן, אם הוא בענן אתה יכול לעשות דיאקטיבציה ברדסנאו ואז לשחזר מהענן.

זה לא משנה אם אתה מגדיר חדש או שחזור מאייטונס זה אותו הדבר היוצא דופן זה הענן.

לגבי השחזור עצמו אז באייטונס תבחר בRESTORE FROM BACKUP.

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם

עידכנתי את האייפון 4S שלי לגירסה 6.1.1 ואז פרצתי אותו {ישר אחרי שעשה כמה ריסטים שמתי לב שהמסך נהיה כהה}

ככה שזה קשור רק לפריצה

הבעיה היא כל פעם שאני עושה ריסט למכשיר הצבע במסך נהיה לי כהה

ואז צריך ללכת להגדרות צבע לגעת בסמן ואז זה חוזר לצבע שלו

יש פיתרון לזה או שאני אעשה שוב פעם התקנה מחדש לאייפון וא אפרוץ מחדש

קשה באימונים קל בים

פורסם

הסידיה לא עולה לי כבר יומיים.

האפליקציה נפתחת, אך המסך שמתקבל הוא בלי כל הלחצנים, כך שאני לא רואה כלום ואין לי על מה ללחוץ - רק רקע.

לא התקנתי שום תוסף לפני זה שגרם לזה לקרות.

פורסם

נמצאה שיטה להעביר את כל השיחות ב-whatsapp מאנדרואיד לאייפון (וההפך)? אני מתכוון להסטוריה ששמורה על הכרטיס SD באנדרואיד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מאז שעשיתי את הפריצה החדשה צריכת הסוללה עלתה בטירוף.

אייפון 4 על 6.1 נפרץ עם גרסה 1.0.

יש סיכוי שביצוע restore ופריצה מחדש עם 1.3 תסדר שם משהו?

V5

פורסם

תנסה לעדכן קודם את הגירסה של ה EVASION לגירסה החדשה יותר שהם שחררו בסידיה (0.3-1) ותראה אם אין שיפור .

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

סוף סוף אזרתי אומץ ושדרגתי את ה-4S מ5.1.1 ל6.1.1 עם פריצה 1.3.

אחרי כמה שעות של התעסקות עם הטויקים וההגדרות - הרוב טוב :)

לא שמתי לב בינתיים לצריכת סוללה חריגה, אבל צריך לבדוק לאורך כמה ימים.

מה שמטריד אותי, ובהקשר לפורום - כשאני מקבל מייל על שרשור בפורום שהתעדכן - הטקסט העברי

מגיע בג'יבריש. מיילים אחרים בעברית מגיעים בלי בעיה. מישהו נתקל בזה ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

צהריים טובים חברים .

אני מעוניין להזמין כמה חלקים פנימיים לאייפון מאיביי בשל מספר תקלות שיש לי כרגע באייפון.

הבעיה היא שאין לי מושג איך נקראים החלקים.

אני יודע שאני צריך להזמין כפתור נעילת מסך וחיישן אור. הצלחתי למצוא אותם באיביי ללא בעיה מיוחדת.

בנוסף , עוצמת השמע בשיחה מהפלאפון עצמו על הפנים . לפני מספר חודשים נזל לי רוטב לתוך האוזנייה באייפון ומאז זה ככה. הייתי רוצה לדעת איך קוראים לחלק שאחראי על זה.

עוד דבר ,כאשר אני מצלם סרטון או שם את השיחה על "רמקול" אין קול. זתומרת שאני יכול לדבר כמה שאני רוצה ולא ישמעו בצד השני. זה קורה רק כשאני מצלם סרטון או שם את השיחה על רמקול. איך נקרא החלק הזה גם?

אני גם צריך להחליף את הרמקול באיייפון מכיוון שהוא מוציא צליל "מלוכלך" והוא גם נחלש עם הזמן.

אשמח אם תוכלו לתת לי פה או בפרטי את השמות באנגלית לחלקים האלו , או אפילו לינקים אליהם באיביי על-מנת להקל עלי.

תודה !

אבירן.

פורסם

אבירן, האוזניה נקראת EARPIECE:

http://www.ebay.com/itm/Wholesale-Earpiece-Ear-Piece-Speaker-Module-Replacement-Fit-For-iPhone-4G-4S-shp-/370727702375?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item565117cf67

אמרת שכשאתה במצב ספיקר לא שומעים אותך. מה שאומר שהמיקרופון העליון לא תקין. אבל אתה בכל מקרה מחליף אותו על הדרך כי הוא יושב על אותו FLEX CABLE כמו כפתור הכיבוי וחיישני הקירבה:

http://www.ebay.com/itm/Replacement-Power-Microphone-Proximity-Sensor-Flex-Cable-Ribbon-For-iPhone-4-4G-/170949245351?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27cd5e79a7

ולבסוף, הספיקר התחתון:

http://www.ebay.com/itm/OEM-Ringer-Loud-Speaker-Replacement-for-Iphone-4G-/150638848748?pt=PDA_Accessories&hash=item2312c66aec

אל תשכח לקלף מהישן את האנטנה, ולהדביק חזרה על החדש. לחילופין, אתה יכול לקנות אותו קומפלט:

http://www.ebay.com/itm/OEM-iphone-4-Loud-Speaker-Buzzer-Ringer-Fullset-Replacement-With-Antenna-/290806276674?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b567a242

* לא ציינת איזה מכשיר זה בדיוק, אז הלכתי לפי הדיפולט - אייפון 4.

Stay Dirty

פורסם

יש למישהו סורס להורדת infinifolders ו- remove background לגירסה 6.1?

אני משתגע בלי זה!

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

http://Http://cydia.xsellize.com

בשביל ה remove background לא צריך שום סורס , הוא נמצא בחבילה המקורית והוא חינמי

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...